Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - JET

Sivuja: [1]
1
Mulla on tallennustila puhelimella täynnä ja ajattelin siirtää videot läppärille, että perkaan sieltä sitte tarpeettomat pois mutta en osaa luoda sellaista yhteyttä että voisin siirtää tiedostoja. Kone tunnistaa että android laite on usb piuhan nokassa mutta eipä sitten osaa oikein muuta. Kuvassa olevan ikkunan saan mutta ei siitä eteenpäin?

2
Sain lainaan kyseisen kameran. Tein vähän koekuvauksia, mutta en saanut toistettua Linux Mint Cinnamonissa.  Sovellus Celluloid ja tämä kone on Acer Aspire 5735Z Kattelin netistä kameran manuaalia mutta en löytänyt Linuxissa käyttämisestä mitään ohjetta. Jos joku tietää niin pyydän helppoja vastauksia, olen kielitaidoton vanhus :-\ mutta yritän päästä Linuksin kans aina yhteisymmärrykseen.
Vaikka on vaikeaa välillä niin periksi en anna!
Ääni kuuluu mutta ei kuvaa.Usb kaapelilla kameran näytöltä siirtyy se aloituskuva. Kuvakaappaus on tallennetusta tiedostosta.

Lisäämpä tähän samaan että yllättäin sainkin kuvan toimimaan. Toisto on himan nykivää mutta lienee säätöhommia?

3
Multimedia ja grafiikka / Audacity
« : 23.05.22 - klo:09.06 »
Joskus viime vuonna kirjoitin tänne toimimattomasta Audacitystä, en saanut yhtään vastausta ja kattelin noita vanhoja keskusteluja mutta ne oli niin vanhoja että ajattelin että eivät vastaa enää nykyaikaa? :) Edelleenkään en ole saanut sovellusta pelittämään.
 Äänittää kyllä mutta en saa poistettua kovaa kohinaa mikä johtunee liian voimakkaasta äänitystasosta jota ei jostain syystä pysty säätämään.

Nykyisin käytän Linux mint sovellusta, ennen oli Lubuntu ja sillä oli sama juttu. Onko yhteisö alkanut karsastaa Audacityä koska sitä käytetään tietojen keräilyyn.
 Jos on niin eikö siitä kannattaisi varoittaa, mutta jos sitä käytetään edelleen niin haluaisin sen toimimaan? Wintoosassa se kyllä toimii ilman mitään temppuja mutta haluaisin käyttää sitä tällä koneella ja linuxilla.

Acer Aspire 5735z läppäri

4
Multimedia ja grafiikka / audacity?
« : 12.10.21 - klo:10.09 »
Miksikähän ei Audacityni toimi tässä koneessa. En saa esim. äänitystasoa säädettyä vaan se on aina täysillä joten ääni tulee pelkkänä rohinana eikä muutenkaan se aloitus ole sellainen mitä olen tottunut näkemään, palkit ovat aivan sekaisessa järjestyksessä. Olisko koneeni ikä syynä. aika vanha Aspire 5735Z? Käyttiksenä Lubuntu.

Jatkanpa vielä kun ei kukaan ole vastannut, lieneekö väärällä aihealuaeella? Olen vaihtanut järjestemäsovelluksen Linux Minttiin mutta ei sillä ollut vaikutusta, ei tämä tallenninmixeri vaan pelitä mitenkään. Onko muutkaan saanut tehtyä Audacityllä Linuxissa mitään. Ihmettelen vaan kun tämä sovellus kuuluu peruspaketeihin. Winkassa se toimii heittämällä, älkääkä joku viisas sanoko nyt että mene sinne sitte. Tekis vaan mieli käyttää sitä täällä. En oikein uskalla päivittää sitä uudempaan versioon kun varoiteltiin että uusi omistaja käyttäisi sitä vakoiluun. Jos ohjelmaa vierastetaan sen takia että sillä on yhteysksiä Venäjälle niin miksi sitä ei sitte hylätä täältä kokonaan?

5
Autossa ei ole cd- soitinta ja pitäs siirtää biisejä levyiltä tikulle. Millainen sovellus olis tähän kätevin?

6
 Tein semmosen jutun että jossain oli jotain päivityksiä tarjolla ja menin ne asentamaan nii meni sitte työpöytä vähä sekasi. Mitenkähän ne asentamani päivitykset sais pois?
 
Firefoxi ei aukea kokonaan näytölle ja tuo oikeassa kulmassa oleva asetusvalikko ei aukea, vain vilahtaa kun painaa tuosta kolmen viivan katkasimesta. Näyttöön tuli kun sain vaivoin aukastua, joku kde:n koko sivun mainos tai joku sen tapanen.

hajakenttä, annoit ohjetta.
Löysin snapin pikku hakemisen jälkeen :) Mutta se tiedostokansio. Eikait sitä vissiinkään ole kun en ole vielä mitään tallennellu?
En voinut tehdä muuta kuin poistaa Firefoxin ja ladata uudestaan. Mutta kuuluuko tähän sovellukseen KDE:tä kun sitä on asennettuna tuonne vaikka kuin? Pitäskö ne poistaa vai mitä? Kun ei tämä kummennut yhtään vaikka latasin uudelleen Mozillan
Mitähän kokeilis seuraavaksi. Jotain varmaan pitäs nyt karsia ja asennella uudestaan kun tietäis mitä? ;D


7
Miten voin saada kuvayhteyden läppäriltäni televisioon vga liittimien kautta. Nyt tulee tv:n vain sininen, joku taustakuvan näkönen.
Karaoea olis kivempi lauleskella isommasta näytöstä. Äänen saa näköjään samaan aikaan korvakuulokeliitännästä vahvistimelle.
Läppärissäni ei ole hmdi liitäntää.
Noiden Pulseaudio kontrollin ja Ja Pulseaudio äänenvoimakkuuden hallinta paneelien logiikkaa en ymmärrä kun on alsamixer?

8
Minulla oli vuosia sitten ubuntu käytössä mutta se jäi sitten jostain syystä? Nyt asensin sen taas koska ajattelin käyttää aydacityä mutta enpä taas muista mitä piti tehdä saadakseni äänet toimimaan ja google cromea en meinaa saada tulille. Jos sais ohjetta moisiin ongelmiin. Kone on Acer aspire 5735Z kymmenkunta vuotta vanha 250GB tarkoittanee kovoa ja 4GB työmuistia. Wlanin sain toimimaan. Ehkä tämä alkais taas sujua kun pääsis vähä alkuun. Harrastelen musiikkia ja ajattelin että linuxilla vois tuo aydacity toimia kun näkyy kuuluvan linuxin vakiojakeluun. Ja flashit olis hyvä saada asennettua kun nuo trailerit vaatii.


Moderaattori editoi otsikkoa paremmin aihetta vastaavaksi.

Sivuja: [1]