Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - JPietilä

Sivuja: [1]
1
Tätä keskustelua ei olekkaan pitkään aikaan käyty. Eli onko nyt jo joku saanut asennettua joostin linuxiin? Minulla asennus menee ihan hyvin, mutta siten valittaa että tarvitaan vähintään xp.

2
Aloitan sitten tälläisen aiheen, kun on itsellä ongelmana tässä tuo alapalkki. Siis se missä on kello ja k.menu jne. Niin poistin sieltä vahingossa kellon ja haluaisin saada sen takaisin. Miten se onnistuu? Suoraan viemällä ainakaan saa.

3
Niin mitäs tässä voisi olla vikana, kun ei tämä läpinäkyvyys toimi? Ajurit nyt ainakin on kunnossa.

4
Miten tämän pitäisi onnistua? Ei ainakaan wammulla näy eikä ilman sitä. Mistä pitäisi aloittaa? Kiitos (kaapelilla yritetään)
Edit: nyt näyttää saavat yhteyden wammulla, mutta ei anna tehdä mitään. Kertoo ettei ole oikeuksia. "Access Denied."

5
Eli minulla on kovalevy, missä on kaikki musiikkini. Haluaisin tuon kovalevyn näkymään tietokoneellani, ilman että menetän tiedostot. Onnistuuko tämä? Tällä hetkellä nuo on kovot ovat master ja slave "tilassa". Mutta en nää kovalevyä. Jos onnistuu, niin miten? Olen juuri asentanut linuxin uudelleen, eli ei ole ongelmaa, mikäli pitää asentaa linux uudestaan.
EDIT: Sanotaan viellä että käyttöjärjestlmä on Fedora. Ei kai kuitenkaan eroa Ubuntusta kauheasti? On kuitenkin Genome molemmissa.

6
Multimedia ja grafiikka / Videon muokkaus työkaluja?
« : 16.05.07 - klo:18.07 »
Mitäs ohjelmia Linuxille on, aiheena videon "modaus"?  ???
Vai onko ollenkaan?  ???

Sivuja: [1]