Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tuomopekka

Sivuja: [1]
1
Olen pelaillut X-plane 11 -lentosimulaattorilla jonkin aikaa ja ohjelma toimii joystickin kanssa ihan mainiosti. Sain käyttööni Thrustmasterin rudder pedaalit, joille on olemassa windows-maailmassa omat ajurit. En kuitenkaan saa pedaaleja toimimaan. Ilmeisesti minun pitäisi ladata joku erillinen ohjain polkimia varten, mutta en löytänyt sellaisia ainakaan Thrustmasterin tukisivuilta.

Olisiko yhteisössä ketään, jolla on vastaavat pedaalit Ubuntussa ja osaisi kertoa, millä asetuksilla tai ohjaimilla saisin ne toimimaan?

2
Vaihdoin grafiikkakortin Nvidian Geforce 1650:een, minkä jälkeen käyttis ei tunnista enää näyttöä kunnolla (Samsung 32"). Ainoa näyttötila, minkä järjestelmä antaa, on 1024x768. Pitäisi saada vaihdettua ensinnäkin 16:9 -suhteelle ja 2560x1920 tarkkuudelle.

Olisiko apuja? Yritin ladata Nvidian ajurin 450.57, mutta en onnistu asentamaan sitä kunnolla.

Rautalangasta (ja paksusta) olisi nyt apua. Olen käyttänyt Ubuntua muutaman vuoden, mutta päätteen kautta tehtävät komennot ovat minulle melko vieraita (mallin mukaan menee, ei muuten). Viimeinen vaihtoehto ollee Ubuntun palauttaminen ns. tehdasasetuksille? Mitä suosittelette?

Sivuja: [1]