Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jatako

Sivuja: [1]
1
Ubuntu tietokoneissa / YLE DL ja PIP poistaminen
« : 16.11.18 - klo:20.28 »
Moi, hölmöilin jotain YLE DL asennuksen kanssa ja en saa sitä toimimaan millään ohjeilla.  Time Shift ei toimi joten tarvitsen komennot miten poistan kaikki YLE DL ja PIP asennukset, jotka on tehty Linux Mintin asennuksen jälkeen. Onnistuuko? Löydän kyllä kaikenlaisia ohjeita PIP Python poistoon, mutta en uskalla kokeilla niitä...

YLE DL poisto-ohjeetkaan eivät tunnu toimivan. Kiitos vaivannäöstä.

2
Moi, Ensinnäkin olen aloitteleva Linuxin käyttäjä, joten jos joku sattuu vastaamaan, niin saisiko sen sellaisella normaalikielellä, kiitos. Toiseksi  etsin vastausta ongelmaani tämän keskusteluryhmän alueelta, mutta en löytänyt.

Alunperin tämän Windows koneen kovalevy oli jaettu C: ja D: osiin.  Sitten asensin Win10:n rinnalle  Mintin.  Sain Mintin toimimaan oikein jouhevasti tässä hieman vanhahkossa koneessa, joten poistin W10:n kokonaan, ja alustin sen varaaman osion Gpartilla ext4:ksi. Olin aikoinaan varannut Mintille n. 80 Gt (dev/sda6) 500 Gt:n kovalevystä. Nyt haluaisin Linuxin käyttöön nuo yli 400 gigaa. Olen tässä muutaman illan tapellut asian kanssa ja en ole löytänyt ratkaisua. Joten pystyykö/haluaako joku auttaa? Liitän mukaan asiaa selventävän kuvan. Kiitos etukäteen avusta.

Sivuja: [1]