Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - matti

Sivuja: [1]
1
Juu, iltasella tuli sitten käännettyä ensi kertaa kernelikin, foorumin ohjeilla tietenkin. Tarkoituksena oli tehdä mahd. kevyt ydin läppäriin
(intel 855GM -emoon perustuva D-code) ja kääntää lähes kaikki suoraan ytimeen moduuleja välttäen. Sain käännettyä, asennettua ja kone lähti vielä käyntiinkin, mutta synaptincs touchpadi eikä näppis toiminut ollenkaan. No, sammutin koneen sitten usb-hiirellä, käynnistin koneen vanhalla ytimellä, ja totesin ettei näppis pelaa enää silläkään, touchpad kyllä toimii. Sitten ehdin jo hätääntyä, hain langattoman usb-näppiksen joka yllätyksekseni toimi moitteetta, ja valmistauduin jo toteamaan koneen oman näppiksen kuolleeksi, kunnes tänä aamuna  käynnistin koneen ja totesin että kaikki toimii.

Siis miksi se näppis ei välillä toiminut vanhallakaan ytimellä, ja miten saisin sen toimimaan uudella, itse käännetyllä 2.6.14 -ytimellä.

2
Ubuntu tietokoneissa / breezy-ongelma
« : 25.09.05 - klo:23.26 »
Noniin, nyt tuli sitten asennettua tuo preview-versio ja heti pukkaa ongelmaa. Paketteja etsiessä apt-get komennolla tulee vain ilmoitus että ei nolla pakettia löytynyt, ja synaptic ei suostu edes käynnistymään, kuten ei myöskään tämä add/remove -toiminto.
Mikähän mahtaa olla vikana, ja asialle tosiaan amatööri...


Ja lisäyksenä vielä, että itse asiassa tuolta System-Administration -valikosta ei käynnisty mikään.

Sivuja: [1]