Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jorgo

Sivuja: [1] 2
1
Siis n'in on k'ynyt.
Mit' tekisin_
Taitaa olla muutenkin n'pp'imet eli erikoismerkit. Kone on Lenovo think pad.

2
Laitealue / HP Deskjet 2130
« : 25.05.16 - klo:14.53 »
Taas on itsehankittu ongelma. ostin halpispritterin. Ongelma on seurava:Ubuntu kyllä tunnistaa ja näkee tulostimen, mutta homma pysähtyy, tai ei taphdu mitään, kun yritän tulostaa testisivun. Tietenkään mikään muukaan ei tulostu.

Onko hyviä neuvoja - tai siis toimivia?

3
Laitealue / Nyt häipy äänet pöytätoosasta
« : 15.03.16 - klo:11.33 »
Jonkun päivityksen seurauksena häipyivät äänet tyystin koko koneesta.
Onko helppo saada takaisin?

4
Pöytäkone tunnistaa puhelimen ja toteaa, että signaali on hyvä tai erinomainen. Ei kuitenkaan yhdistä.
Mistä ruvetaan purkamaan?

HP Pavillion s3130sc
LG 3g

5
Ja en tietenkään muista, mitä salasanaa käytin kesällä tehdesäni .zip tiedoston. Tidän siellä olevan vaarsin täkeää tavaraa. Voiko joku auttaa?


Otsikkoa täsmennetty -Storck

6
Niin, kun en sitä salasanaa muista. Kone on ollut ihan omassa käytössä, enkä enää muista miksi menin se lukitsemaan. Ilmoitus tulee: sinulla ei ole oikeutta....

7
Yleistä keskustelua / Puhelimen ROOTTAUS
« : 28.05.15 - klo:11.34 »
No niin, enää ei ole windows-vetoista konetta ollut aikoihin, ja nyt tulisi tarpeeseen android-puhelimen roottaus (mahdollisimman yksinkertaisesti). Miten on, onko kukaan kokeillut winellä ajella noita Kigoja ja muita roottausohjelmia? Vai onko ubuntulla toimivaa sovellusta suoraan?

8
Laitealue / Sormenjälkitunnistin MICROSOFT 1034
« : 18.03.15 - klo:09.05 »
Onnistuuko toimimaan 14.04:ssa?

9
Ei oikein suju. Aina jossakin vaiheessa wizard ilmoittaa asennuksen keskeytyvän ja syyn olevan mahdollisesti winessä.

Mitä neuvoa annatte?

10
Kone on toiminut moitteetta 14,10 siirtymisen jälkeen eiliseen saakka, kun se taas ehdotti päivityksiä, joiden joukossa oli nvidiaakin. Nyt tänään käynnistäessäni kone jämähtää käyttäjävalinnan jälkeen hieman tavallista leveämpään näyttöön ja ilmoittaa että "Tallennettua näyttöjen asetusta ei voitu toteuttaa"

Kysymys: miten pääsen tästä eteenpäin? Asennusmediallako?

11
Laitealue / EPSON STYLUS PHOTO R300 ja suoraan CD:lle
« : 07.11.14 - klo:12.32 »
Mistä löydän keinon saada tuon printterini hyödyntämään suoraan CD:lle tulostussa Ubuntussa, niinkuin se kelkkaansa liikuttelemalla teki XP:ssä?

12
Multimedia ja grafiikka / Äänet häviksessä
« : 04.10.14 - klo:12.37 »
Fujitsu Siemens Amilo La1703. AV on VIA vt 1708. Käyttöjärjestelmä Kubuntu 14.04. Mitä voin ihan noin aluksi tehdä, että saan äänet/videon esille?

13
Tiedän, että Puppy Linux on ainoa jakelu, jolla tästä wifi-viilaamisesta pääsee irti. Osaako joku kertoa, onko muita jakeluita, jotka ihan aikuisten oikeasti osaavat jo asennuksessa tunnistaa langattomat verkot.
Tällä kertaa on kyseessä Toshiba Portege, joka kyllä XP-aikanaan tunnisti kaikki lähistön verkot.
Säätämistä, säätämistä..............

14
Mitä tehdä: Vanha HP-läppärini, johon asensin 14.04:n toukokuussa lataa kyllä pitkän listan päivityksiä, mutta ei asenna niitä. Minkäänlaista virheilmoitusta ei tule. "Asennus" kestää muutaman sekunnin, ja kun sitten tarkistan mahdollisia päivityksiä, ovat nuo samat päivitykset tarjolla edelleen.


Lisätty otsikkokenttään ratkaistu. -Karvameduusa

15
Ubuntu tietokoneissa / Takaisin imurointi UbuntuOnesta
« : 22.07.14 - klo:17.00 »
Myöhässä melkein, mutta kuitenkin yritän saada kuvia pois ihan ubuntu onen ohjeille. Ei vaan toimi, alla kuvakaappaus. Ja mikä nyt on väärin?
Koodia: [Valitse]
jorma@hp:~$ cd Lataukset
jorma@hp:~/Lataukset$ tar zxf u1-downloader.tar.gz
jorma@hp:~/Lataukset$ cd u1-downloader
jorma@hp:~/Lataukset/u1-downloader$ ./u1_downloader
bash: ./u1_downloader: binääritiedostoa ei voida suorittaa
jorma@hp:~/Lataukset/u1-downloader$

Code-tagit lisätty. Käytä niitä vastaisuudessa itse. -- Timo

16
Sound Juicerilla ei onnistunut. Siis miten saan valtavan kasan äänikirja -CD:eitä kätevästi koneelle?

17
Laitealue / Fujitsu, U 14.04, ei ääniä
« : 12.05.14 - klo:11.41 »
Laite on Fujitsu Amilo (AMD Turion 64x2). Asensin uuden Ubuntun, 14.04. Kaikki toimii muuten, mutta ääntä en vaan saa tulemaan. Olen kokeillut niitä näitä nettineuvoja, mutta toivottua tilosta ei synny. Jos katsomme ääni-sivua, ei ulostulolaitteen kohdalla ole kerrassaan mitään laitenimeä.

18
Asensin eilen läppäriin otsikon käyttöjärjestelmän mielestäni siten, että se käynnistyisi niin kuin tämä pöytäkoneenikin, siis kyselemättä login ja password. Niin se toimikin useiden koekäynnistysten aikana. Sitten tuli kuvaan mukaan yli 500 päivitystä, jotka jätin koneen puurtamaan illalla. Nyt kyselytöntä käynnistystä ei enää synny, vaan aina pitäisi keksiä login ja password, joista ei tietenkään ole mitään hajua.

Mitä teen, jotta pääsen alkuperäiseen käynnistysmuotoon?

19
Laitealue / Tulostimen vaihdon aiheuttama ongelma
« : 26.11.13 - klo:13.34 »
Vaihdoin Epsonista HP laserjetiin. kaikki tunnistukset meni ihan hyvin, samoin tulostaminen pääosin, tai siis muuten, paitsi että Libren tekstit tulostuvat hyvin nano-kokoisina, samoin PDF-tiedostot. Olen käynyt sovellusten osalta tarkistamassa, että kirjoitin on kautta linjan käyttämäni HP Laserjet 1018.
Siis apua tarvitaan.

20
Ubuntu tietokoneissa / Kirjoitin ei enää kirjoita
« : 17.02.13 - klo:22.17 »
Ubuntu päivitteli itseään. Näkyvä seuraus on, ettei Epson Stylus Photo R 300-kirjoitin enää tulosta. Ubuntun yläpalkin kirjoitinsymbolia kun klikkaa, tulee tiedoston tilailmoitus "käsitellään". Tunnin verran on käsitellyt, mitään ei tapahdu. Onko vinkkejä.

Sivuja: [1] 2