Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kevin

Sivuja: [1]
1
Voisiko joku auttaa, en pääse Ubuntulla (16.04 LTS) enää nettiin? Luulen että netti lakkasi toimimasta päivityksen jälkeen mutta en ole ihan varma. Olen kokeillut Firefoxia ja Browseria, kumpikaan ei toimi mutta Tor browser toimii sillä pääsen nettiin. Miten saan Firefoxin taas toimimaan?

2
Laitealue / Network manager ei toimi [RATKAISTU]
« : 04.02.16 - klo:19.17 »
Voisiko joku auttaa, netti katosi yllättäen. Tässä hieman taustaa: 14.04 LTS release amd64, Ubuntu 3.13.0-77.121-generic 3.13.11-ckt32. Mulla on sekä lanka-että wifi puoli pois pelistä. Ethernet interface product: 82579V Gigabit Network Connection, Intel. Wireless Interface product: AR9485 Wireless Network Adapter Qualcomm Atheros. Network-manager 0.9.8.8-0ubuntu7.2. :'( [RATKAISTU] Kiitos nm😅

3
Omasta mokasta johtuen tuli kryptattua joku kansio jonnekin... ei taida olla kovin hyvät lähtökohdat korjata asiaa. Ongelma on lyhyesti tämä: asensin Ubuntu 10.04 LTS ja siihen kaksi osiota / juuri ja home. Home sisälsi Ubuntu 9.10 tavaraa eli en formatoinut sitä, mutta nyt jälkeenpäin tajusin että muutin Ext3 -> Ext4:seksi asennuksen aikana, en tiedä onko se ongelma? Asennuksen loppuvaiheessa tuli se kryptausikkuna ja suoritin sen puolihuolimattomasti, mutta kirjoitin sentään passphrasen ylös. Voisiko joku auttaa löytämään kryptatun kansion home osiolta ja kertoa miten saan tavaran siirrettyä pois sieltä? Kaiken lisäksi olen onnistunut sekottamaan käyttäjäoikeudet Nautilukseen, eli joudun avaamaan esim. Firefox:in sudona terminaalista? Tärkeitä olisi saada tavara salatusta kansiosta talteen, sen jälkeen voin formatoida molemmat osiot ja tehdä uudelleen asennuksen.

Löysin ilmeisesti sen kansion, siellä on Access-your-private-Data.desktop file, siitä kun ottaa properties->löytyy /usr/bin/ecryptfs-mount-private. Tämän laittaa terminaaliin se antaa tämmöisen vastauksen: Encrypted private directory is not setup properly??? Saanko kansion sisältöä enään pelastettua?

4
Ubuntu tietokoneissa / Image fileen teko
« : 13.01.10 - klo:18.58 »
Onko Ubuntulle tarjolla graafista ohjelmaa imagen tekemiseen? Löysin Partimagen mutta ei vaikuttanut kovin helpolta ottaa image esim. CD:stä.

5
Nyt tuli limitti täyteen, en jaksanut kuin 4kk painella poweri nappulasta konetta sammuksiin, mutta nyt en enää jaksaisi. Asiaan, eli ensin taistelin boottauksen kanssa aikani kun asentelin Ubuntu 8.04. Lisäsin noacpi nolacpi jne. bootti alkoi toimimaan mutta voisiko joku vielä auttaa saamaan kone sammumaan ilman Networkmanager:nm_dbus... connection failed ongelmia. Tässä on boot lista:
title      Ubuntu 8.04.1, kernel 2.6.24-19-generic
root      (hd0,5)
kernel      /boot/vmlinuz-2.6.24-19-generic root=UUID=b30a7fa3-ea2d-4291-a413-205b0e984e34 ro quiet splash noacpi nolacpi acpi=off apm=power_off
initrd      /boot/initrd.img-2.6.24-19-generic

6
Ubuntu tietokoneissa / Firefox "pimeenä"(ratkaistu)
« : 12.06.08 - klo:20.07 »
Kokeilin eilen Google-earth ohjelmaa Ubuntu 8.04:ssa, aluksi kaikki näytti olevan ok mutta kun käynnistin ohjelman jonkinajan kuluttua uudelleen maapalloa ei enää näkynyt. Poistin ohjelman jonka jälkeen avasin Firefox:in ja se on ollut "rikki" siitä asti. Kotisivua ei löydy kun Firefox:in avaa, tosin se löytyy kun klikkaa talokuvaketta. Kaikki kirjainmerkit ovat kadonneet, nuolet vasemmalle ja oikealle (edellinen/seuraava sivu) ovat himmeinä eivätkä ole enää käytössä. Samoin kuin päivitys ja stop kuvake ovat poissa pelistä. Missä mahtaa olla vika?? Olen poistanut ja uudelleen asentanut Firefox:in ilman että siitä oli apua. Firefox:in Error console:sta 2 viimeisintä erroria ovat -> Failed to load xpcom component: /usr/lib/xulrunner-1.9/components/pyabout.py ja  /usr/lib/xulrunner-1.9/components/libpyloader.so  Poistin Firefox:in synaptic package managerilla vielä kerran SEKÄ kotikansiosta piilotetun firefox kansion. Uudelleen asensin FF ja nyt toimii!!

7
Tarkoituksena oli asentaa uusi Ubuntu version 8.04 mutta vastaan tuli kovin paljon error ilmoituksia. Mm. Busy Box V1.1.3. ja ata2.00:exception Emask 0x0 SAct 0x0 SErr jne. Emo on Abit IP35, Kovo on Samsung T166 sata ja prossa on Intel ore 2Duo E6750. Voisiko joku kertoa miten saisin asenneuttua Ubuntun??

8
Ostin uuden kannettavan Compaq presario F715E0 johon on jo asennettu Vista. Nyt haluaisin asentaa sen rinnalle Ubuntu 7.10.  Mutta se ei onnistu, ruudussa vilahtaa nopeasti bios bug teksti ja sen jälkeen tulee ubuntu teksti jonka alla on "palkki" joka ilmaisee asennuksen edistymistä(näytönohjain ilmeisesti toimii) ja tähän pysähtyy koko homma??? >:(

9
Asentaminen ja käyttöönotto / Firefox ja javan polku
« : 08.09.07 - klo:10.23 »
Olen asentanut Synaptic:in kautta Sun-java-6 jre ja plugin mutta firefox ei löydä sitä?? ??? Applications -> Internet->Sun Java 6 Web start löytyy kyllä, onko javan polku firefox:lle hukassa vai mikä mättää?? Käytössä on 7.04 Ubu.

10
Asentaminen ja käyttöönotto / Wlan ajurit
« : 09.11.06 - klo:20.56 »
Voisiko joku vääntää rautalangasta kuinka asennetaan DWL-G650+ ajuri. Tämä pitäisi asentaa Compaq Evo N800w läppäriin. Koneessa on Edgy Eft , tänään asennettu. Olen yrittänyt pari päivää epätoivoisesti tehdä asennusta Ubuntu 6.06:seen googlen löytämien ohjeiden avulla , huonolla menestyksellä. Toivoin Edgy Eft:stä apuja mutta ei ollut ajureita valmiina.

Sivuja: [1]