Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - akhsnik

Sivuja: [1]
1
Laitealue / Kubuntu Hardy Heron ja WLAN
« : 19.05.08 - klo:11.40 »
Mikähän mahtaa olla vikana kun päivitin Kubuntuni Gutsy Gibbonista Hardy Heroniin ja WLAN ei nyt toimi. Kaikki muu tuntuisi olevan täysin kunnossa, mutta kun menen muuttamaan verkkoasetuksia oikeanlaisiksi niin en saa langatonta verkkolaitetta päälle. Virheilmoitus valittaa jostain XML-tulosteesta. Tuollaista ilmoitusta ei ole ennen päivitystä tullut. Muutenkin koko verkkoasetuksien laitto on hieman tuskaista, koskapa sovellus tyhjentää tietokentät aina kun sen sulkee. Esimerkiksi IP-osoite ei pysy oikeana ja verkon salasanan se haluaa aina ASCII:na vaikka se on oikeasti heksana. En ole niin hyvä Linuxin kanssa, että osaisin mennä ominpäin konsolille juttuja hoitamaan. Olisi kivaa jos joku keksisi tähän ratkaisun. Onneksi sentään talouden Wintoosalla pääsee nettiin.

2
Multimedia ja grafiikka / asf avi:ksi
« : 09.01.07 - klo:17.46 »
Koetin etsiä onko tätä kysytty aiemmin, mutten ainakaan löytänyt. Pahoittelen jos on kysytty...

Millähän helppokäyttöisellä ohjelmalla voisi kääntää asf-videon esim. aviksi? Ongelma ei tosin ole Ubuntussa vaan DVD soittimessani, mutta käyttöjärjestelmänä tässä kannettavassani on Ubuntu. DVD- soittimeni ei hassua kyllä näytä osaavan toistaa asf-muotoisia tiedostoja, avi ja mpeg toimivat.

3
Pelit / cedega ongelma
« : 24.11.06 - klo:16.47 »
Asensin cedega enginen 5.2.5 ja hyvin asentui. Samoin Deus Ex ja pari muuta asentui hyvin, mutta eipähän lähde pyörimään. Kovasti vain levy raksuttaa asemassa, muttei ala tehdä oikeasti mitään. Koneeni läpäisi Cedegan laitetestit ja aseman oikeuksienkin pitäisi olla kunnossa. Säädin jopa fstab tiedostoa cedegan omien ohjeiden mukaan. Olisiko vinkkejä mitä kokeilla seuraavaksi?

4
Pelit / deus ex ongelma
« : 30.10.06 - klo:18.21 »
Sain asennettua Deus Exän onnistuneesti Winelle näiden ohjeiden mukaan: http://frankscorner.org/index.php?p=deusex . Ohjelma jopa käynnistyy, mutta hiiri nykii ruudulla niin pahasti ettei pelaamaan pysty. Myös äänet pätkivät.

Ja kone on: Amilo A1667G-20 läppäri, prosessori AMD Turion64 2GhZ, 1 GB muistia, ATI Mobility Radeon x700 näytönohjain.

Voisikohan Deussin saada jotenkin toimimaan kunnolla? Selkeitä ohjeita kiitos, kun ei ole Ubuntu kovin kauaa vielä koneessa ollut  :)

Sivuja: [1]