Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - wilhelmi

Sivuja: [1]
1
Asentaminen ja käyttöönotto / Adept herja
« : 18.05.07 - klo:19.07 »
Olen lukenut yllämainittua  vanhaa aluetta ja myöskin Wikin ohjeita kovasti. Mitkään ehdotetut komennot eivät vain toimi. Asensin ubuntu-restriced-extras-paketin.Paketti on rikki ja pakettienhallinta ja myöskin adept on täysin toimintakyvytön. Tämä on Feisty ja Kubuntu. Päivityksen hallinta ilmoittaa, että molemmat ovat yhtaikaa käytössä apt-get ja aptitude. Vika on ilmeisesti siinä, mutta en tiedä kuinka toinen poistetaan. Kaipaa ilmeisesti sun-java6-plugin-pakettia. Jos komennan päätteessä tulee seuraavaa:
Koodia: [Valitse]
eino@eino-desktop:~$ sudo apt-get install sun-java6-plugin
E: Lukkoa /var/lib/dpkg/lock ei saada - open (11 Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
eino@eino-desktop:~$ apt-get update
E: Lukkotiedostoa /var/lib/apt/lists/lock ei voitu avata - open (13 Permission denied)
E: Luettelokansiota ei voitu lukita
eino@eino-desktop:~$ sudo dpkg --configure -a
dpkg: Toinen prosessi on lukinnut tilatietokannan alueen
eino@eino-desktop:~$
Ymmärrys on lopussa ja hyvät neuvot arvokkaita. Kiitoksia niistä!

2
Synnynnäisenä tutkijana kyselisin seuraavaa. Käytän Elisan Webmailia. Yritin välittää edelleen viestiä, jossa oli liitteenä valokuvia. Viesti ei siirtynyt ennenkuin poistin liitteet. Olisiko syynä mahdollisesti se, että olin ennen välitysyrityksiä siirtänyt kuvia valokuvakansioon. Ken tietäisi asiasta?

3
Laitealue / Useampi tulostin Ubuntuun
« : 30.01.07 - klo:12.40 »
Minulla on käytössä mustavalkoinen lasertulostin. Sain sen ilmaiseksi, kun naapurini vaihtoi huoltoasemalleen monitoimilaitteen. Se tekee hyvää jälkeä. Joskus on käynyt mielessä väritulostimen hankkiminen valokuvien tulostukseen. Ymmärrän kyllä kuinka uusi tulostin liitetään. Täytyykö yhteyskaapeli vaihtaa koneeseen, kun tulostinta vaihdetaa, vai onko olemassa muita konsteja.

4
Asentaminen ja käyttöönotto / Hukkasin Firefoxin
« : 16.01.07 - klo:22.12 »
Selailin video-ohjelmia netissä ja firefox jumittui. Mahdollisesti syynä oli useampi välilehti yhtä aikaa käytössä. Asensin hätäpäissäni Mozillan, että pääsin lukemaan sähköpostiani. Pitkän hiirijahdin jälkeen firefox taas toimii. Vika on ohi, mutta kysyisin vastaisen varalle hyviä ohjeita, kuinka tämmöisiä vikoja korjataan.

Kiitoksia niistä.

wilhelmi

5


Kuinka siirretään teksti konsolilta viestiin foorumilla? Käytössä on Elisan Webmail.

wilhelmi

Sivuja: [1]