Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jöök

Sivuja: [1]
1
Lisäsin käyttäjän komennolla sudo adduser <käyttäjänimi>, jonka jälkeen tehtiin käyttäjälle salasana jne.
Nyt ongelmana on se että en pääse loggautumaan puttyn kautta ssh serverille mutta itse linux koneella pääsen sisälle tunnuksilla.
Mistä tämä johtuu ja miten saisin korjattua asian?
kiitos jo etukäteen. :)

2
elikkäs aikaisemmin onglemana oli etten saanut nettiyhteyttä pelaamaan mutta nyt kun sen sain toimimaan niin gnome ei päästä minua tiettyihin ohjelmiin käsiksi esim. root terminal, networkin, users and groups jne. ennen kun nettiyhteys ei toiminut gnome kysyi minulta salasanaa ja pääsin noihin ohjelmiin. osa ohjelmista taas kyllä toimii xchat irc jne. kun loggaan sisään ubuntuun niin saan virheilmoituksen "Could not look up internet address for . This will prevert GNOME from operating correctly. It may be possible to correct the problem by adding to the file /etc/hosts." johtuuko ongelmani tästä? netti kummiskin toimii moitteetta.

3
Laitealue / yhteys ei pelaa DCM245 kaapelimodeemi
« : 30.08.05 - klo:19.13 »
elikkäs en saa nettiyhteyttä toimimaan.
network asetuksissa default gateway device on eth0 ja properties ikkunasta this device os configured kohdassa on rasti ja configuration DHCP. modeemi on DCM245 kaapelimodeemi. osaisko joku vähän neuvoa, olen itse vasta aloitteleva linuxin käyttäjä.

4
Asentaminen ja käyttöönotto / ubuntun asennusongelma
« : 30.08.05 - klo:13.38 »
kun asennan ubuntua ja kun olen valinnut kielet ja näppäimistöasetukset jne. niin tulee ruutu Configuring the network with DHCP ja jää jumiin 33% kohdalla. mikähän voisi ratkaista tämän ongelman. kone ei ole verkossa kiinni vielä.

Sivuja: [1]