Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tuntematon Käyttäjä

Sivuja: [1]
1
Ubuntu tietokoneissa / 13.10 animaatiot
« : 26.10.13 - klo:21.47 »
Onko ollut ongelmia työpöydän animaatioiden kanssa? Erityisesti tökkii Dash. Näyttiksenä Intel HD4000.

2
DVD-elokuvat eivät toimi Ubuntussa. Laitoin DVD:een levyasemaan, Totem aukesi ja etsi puuttuvat kodekit, asensin ne, mutta ruutuun tuli virheilmoitus: "Could not read from resource." Eihän se elokuvien katselu näin vaikeaa voi olla, vai onko?

3
Pelit / Suomalaispeli Shadowgrounds Survivor Linuxille
« : 12.02.08 - klo:21.06 »
Frozenbyte ja Linuxiin erikoistunut jyväskyläläinen IGIOS kääntävät Shadowgrounds Survivor -pelin Linux-alustalle.

Uutinen

Hieno juttu!


4
Windows Vista on asennettu ensimmäiselle kiintolevylle ja haluaisin asentaa Ubuntun toiselle kiintolevylle. Miten/minne Grub pitää asentaa, että Vistakin pysyy kunnossa ja löytyy Grubin valikosta?

5
Mac OS X 10.5 Leopard julkaistaan 26.10, kuinkas moni on jo ennakkoon tilannut? Itse tilasin ja hinta oli aika kohdallaan, 129e vs. Windows Vista Home Premium 300e.

6
Koneelle asennettuna Nvidia ajurit, mutta 3D -peleissä, esim. Enemy Territoryssa kuva ei ole "fullscreen", vaan ruudun vasemmassa alareunassa. Missä vika voisi olla?

Millä komennolla pystyn säätämään näytönohjaimen kellotaajuksia?

7
Asentaminen ja käyttöönotto / Asennuksen jälkeen
« : 09.02.07 - klo:18.56 »
Mitä kannattaa tehdä asennuksen jälkeen? Päivitykset asensin, mutta kannattaako jotain muuta asentaa/tehdä?

8
Asentaminen ja käyttöönotto / Osiointitaulun näkymä
« : 24.11.06 - klo:20.41 »
Olen asentamassa Ubuntua Xp:een rinnalle ja haluan olla 100% varma mitä teen, eli:
Mitä minun pitää tuossa kuvassa muokata? Mihinkä kirjoitan mitäkin? Ubuntulle haluaisin tilaa 15gb.
9
Joskus kesällä tappelin Ubuntun kanssa, kun ei suostunut käynnistymään teksi- eikä graafisella levyllä. Jäi kohtaan mounting root file system. Yritin venkslata toista kiintolevyä ja levyasemaa pois, mutta ei auttanut. Jos joku tietää ratkaisun, niin se olisi varsin mukavaa. Koneessa siis AMD Athlon 600 mhz ja 256mt muistia.

Mutta sitten itse asiaan:

Kannettavallani Ubuntun Live cd pyöri loistavasti, ja haluaisin sen asentaa. Mutta koneessa on myös Xp, ja tuo rinnakkain asennus hieman arveluttaa, sillä en tiedä miten se tehdään ja ei viitsi rueta kokeilemaankaan, koska koko kone saattaa seota. ELI: pystyykö Live cd:n avulla ottamaan etäyhteyden johonkin muuhun henkilöön ja tämä asentaisi Ubuntun puolestani, ja minä seuraisin miten se tehdään?

10
Asentaminen ja käyttöönotto / Ongelma asennuksessa
« : 22.08.06 - klo:15.43 »
Latasin Ubuntun uusimman version ja poltin sen ISO Recorderilla levylle. Laitoin koneestani, jossa ei ole mitään käyttöjärjestelmää tällä hetkellä, boot from cd. Noh, levy ei käynnistynyt normi cd-asemalta, mutta polttoasemalta käynnistyi. Asennuksessa kun tulee vaihe: "mounting root file system", kone jumittuu ja polttoasema (en ole aivan varma, mutta latausvalo ei enää välky) lopettaa lataamisen. Olen polttanut kahdelle eri levylle, mutta tuloksetta. Koneessa 600mhz ja 256 mt muistia, joten siitä ei ole kiinni. Mitä tehdä?

Kiitos etukäteen vastanneille.

Sivuja: [1]