Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Wäinö

Sivuja: [1]
1
Ubuntu tietokoneissa / Firefoxin siivous saasteista
« : 09.01.12 - klo:18.52 »
Käytän(ni) Firefox 9.0.1+build1-0ubuntu0.10.04.1 versiota, Eilen huomasin/sain kuulla että nimelläni menee Facebookiin muiden seinille videolinkkejä ja selaimeni alkoi vaihtaa itsestään sivustolle " are you interested" jolla en ole vieraillut aikaisemmin. Spämmit menee myös ryhmille mihin kuulun. Väliaikaisesti pääsin eroon vaivasta  sillä että vaihdoin salasanan FB:een ja toisen selaimen. Haluaisin saada Firefoxin takaisin, sinne on tullut talletettua vuosien varrella paljon kirjamerkkejä. Luulen että, jos poistan .mozilla kansion homesta niin roskat lähtee, mutta silloin lähtee kaikki muutkin.

Mikko

2
Skannaus tuotti tuskaa päivityksen jälkeen, tuolla Brotheria varten ohjeet.

http://georgia.ubuntuforums.org/showthread.php?t=590793&page=28


Mikko

3
Juuri tuli firefox ja adoben flash päivitys, jompikumpi vaikutti niin että osoiteriville kirjoitettuun osoitteeseen ei pääse, kirjamerkit
toimii kyllä. Kokeilin toisellakin koneella ja sama juttu.

Mikko


edit. Koneen käynnistys auttoi myös meillä.

4
Laitealue / Brother DCP115C asennusongelma
« : 19.07.06 - klo:00.11 »
Hei!
En saa asennettua Brother DCP115C monitoimilaitetta, siihen ei ole omia ajureita.  Pitäis käyttää Brother MFC-210C:n ajureita, niitä ei ole listalla ja kun asennan ajurit ne asentuvat jonnekin, ei kuitenkaan sinne mistä niitä haen (järjestelmä-->hallinta-->tulostus). Jos joku osaisi neuvoa miten ne löytyvät/linkitetään oikeaan paikkaan. Voisin taas yrittää itse eteenpäin.

Mikko

Sivuja: [1]