Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Renew

Sivuja: [1]
1
Rupesin asentamaan nvidian ajureita jonka jälkeen boottasin x:än jolloin käynnistyi normaalisti mutta kun kirjauduin sisään niin puuttu työkalupalkit... joten rupesin asentelemaan nvidian ajureita uudelleen jolloin kaikki meni ihan mönkään nyt ei suostu käynnistää ollenkaa graafista tilaa joten koitin xserver-xorgin uudelleen conffaamista mutta kun pääsen komennolla: sudo dpkg-reconfigure  -phigh xserver-xorg kohtaan jossa valitaan resoluutio niin kun valitsen oikean ja painan enteriä niin heittää herjan: xserver-xorg postinst warning: overwriting possibly-customised file; backup in /etc/X11/xorg.conf.200*******. Niin siinä vaiheessa tulee mieleen että miten pääsen jatkamaan sitä konffausta kerta tuo vaan kertoo että se on backupannu sen johonki?

P.S. Komennolla sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg se heittää tuon saman backup jutun kohdassa missä valitaan värisyvyys.
P.S.2 Feisty ei periaatteessa liity tähä mitenkää oli sama ongelma edgyssäkin

2
Ubuntu tietokoneissa / Compiz + Ubuntu Edgy 64bit ongelma
« : 11.03.07 - klo:10.24 »
Eli olen asentanut compizin jonka jälkeen koitin komentoa compiz-tray-icon niin herjaa tällaista takaisin:

(compiz-tray-icon:11443): GLib-GObject-WARNING **: invalid (NULL) pointer instance

(compiz-tray-icon:11443): GLib-GObject-CRITICAL **: g_signal_connect_data: assertion `G_TYPE_CHECK_INSTANCE (instance)' failed

(compiz-tray-icon:11443): GLib-GObject-WARNING **: invalid (NULL) pointer instance

(compiz-tray-icon:11443): GLib-GObject-CRITICAL **: g_signal_connect_data: assertion `G_TYPE_CHECK_INSTANCE (instance)' failed

Olen löytänyt parin muun tyypin postauksia samasta ongelmasta mutta heillä on Atin näytönohjaimet toisin kuin minulla on Nvidia GeForce 7950gt
Asensin Compizin tämän ohjeen mukaan http://www.go-compiz.org/index.php?title=Ubuntu_Installation_Guide

3
Tuota noin latasin atin oman ajurin ubuntu linuxiin sain asennettua mutta mun pitäis configuroida se vielä atin sivuil on sanotaan että run /usr/bin/X11R6/aticonfig mutta se ei ole tuolla kansiossa mutta tarttis tietää millä komennolla mä saan sen configuroinnin pyörimään ku se ei toimi tuolla "run" eikä "sh"

4
On semmonen ongelma että mulla pyörii world of warcraft resoluutiolla 800x600 mikä lieventää peli ruudun kauniutta hiukkasen.
Kun yritän vaihtaa resoluutiota pelistä niin painan video optionsseista siis (1248x1028) jälkeen kun olen vaihtanut tuon resoluution tuohon mikä on suluissa niin painan Okay ja se lähtee wowista pois mitä se ei tehnyt windowsissa vaan se tavallaan meni pois pelistä mutta sitä ei huomannut koska se tuli takaisin todella nopeasti.

Onko siinä joku ongelma transgamingillä jota ne eivät oo saanu selvitettyy vai onko mulla jotain pielessä? ???

5
Tuli ongelma taas kun olin saanut oikein nuo xorg.conffit sun muut tiedostot niin rupesin laittamaan xorgin asetuksia manuaalisesti ja kun olin ne saanut tehtyä minun näyttöni sanoo "Out of Range" eikä näytä kuvaa ollenkaan eli joudun kirjautumaan sokeana jne. Mulla on Viewsonicin VA902 19" Näyttö 8ms vasteajalla.
Miten mä saan sen taas toimimaan?  ???

6
Elikkä rupesin ajureita asenta tuon Wikipedian ohjeella vai mikälie wiki booksi on niinniin sitten kun olin muokannut /etc/modules ja /etc/X11/xorg.conf tiedostot valmiiksi kuten ohjeessa oli niin käynnistin linuxin uudelleen ja seuraavaksi olinkin sitten komento rivillä kirjautumassa sisään eli ei toimi ajurit.

Mikä meni vikaan? Ja sitten vielä kun yritän tuon wikipedian ohjeen mukaisesti ("gksudo gedit /etc/X11/xorg.conf" tai "gksudo gedit /etc/modules") niin tulee virhe ilmoitus: "(gksudo:5147): Gtk-Warning **: cannot open display:"
Eli mikä mättää ja miten pääsen muokkaamaan tuota tiedostoa?

Joo tuon sain nyt toimimaan mutta tuli toinen ongelma eli ku olin manuaalisesti duunannu nuo xorgin asetukset hiirille näytölle ja näytön ohjaimelle jne. niin käynnistin koneen ja sitten näyttö ilmoittaa että Out of Range. (Viewsonicin VA902 näyttö) Miten mä saan sen toimii?  ??? Ku mä en nää edes tehä mitää ruutu on pimee mutta Out of Range.

Sivuja: [1]