Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Affe

Sivuja: [1]
1
Ubuntu tietokoneissa / Slavesta masteriksi
« : 21.09.05 - klo:18.30 »
En tiedä onko täällä tätä kysytty ennen (en ainakaan löytänyt haulla), mutta kun minulla on kolme kovalevyä. Asensin ubuntun tuohon kovalevylle mikä on samassa ide -kaapelissa cd-aseman kanssa. Se cd-asema on master ja kovalevy slave. Sehän tarkoittaa sitä että kovalevy toimii hitaammin, kuin normaalisti. Nyt haluaisin vaihtaa sen masteriksi, mutta kernel panikoi jotain "/dev/console couldn't be found". Onko mahdollista vaihtaa sitä masteriksi ilman uudelleen asennusta?

Kiitos vastauksista jo etukäteen.

2
Ubuntu tietokoneissa / linuxdcpp(dc++) crashaa
« : 25.08.05 - klo:19.30 »
Sellanen ongelma ton linux dc++:n(siis ei valknut eikä dcgui vaan ihan se linuxin oma dc++) kanssa, että jonku aikaa voi waretella ihan rauhassa, mutta sitte kattoo sinne päätteeseen mistä oon sen kännistäny, ni tulee lukeen "muistialueen ylitys" ja ohjelma crashaa. Aluks kokeilin sitä .deb pakettia ja se crashaili ja sitte vaihdoin tohon sorsa pakettiin. Käyttis on siis ubuntu 5.04. Toivottavasti tuli oikealle foorumille tää kysymys. Niin olisko kellään tietoa miten tämän ongelman voisi korjata, voiko johtua siitä että pääfonttina on fi_iso eikä utf8?

Sivuja: [1]