Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - PeteR66

Sivuja: [1]
1
Tein buuttavaan tikun 10.04:n asentamiseksi X60:een Ubuntun virallisten ohjeiden mukaan wintoosassa. Tikku valmistui ok ja mutta X60 ilmoittaa tikulta bootatessaan että boot error. Testasin tikkua perus pc:llä bootti siltä toimi normaalisti.

Onko mitään aavistusta, mistä X60 tökkää tikun kanssa ja miten ongelma voisi ratketa? X60:ssä on käyttis nyt XP ja tuossa PC:ssä Win7.

/ P

2
Pelit / Puhuja peliseminaariin?
« : 09.05.07 - klo:12.05 »
COSS on mukana valmistelemassa hanketta, jonka tavoitteena on helpottaa pelien porttausta Linuxiin. Tähän valmisteluun liittyen ollaan tekemässä pientä seminaaria, johon tarvittaisiin puheenvuoro pelaamisesta Linuxissa.

Kukahan voisi olla hyvä kotimainen alustaja aiheesta? Näkökulma voi olla tekninen, jakelukeskeinen, käyttäjäkeskeinen tai kehittäjäkeskeinen, ihan miten vaan. Kulut katetaan.

/ P
 

3
Yleistä keskustelua / Menijöitä OpenMindiin?
« : 30.10.05 - klo:19.22 »
Tampereella on taas vuosittainen yhteisöjen ja busineksen "herkkää suhdetta" ruotiva seminaari 11.11. Tänä vuonna paikalla tosi kiinnostavia nimiä kuten BitTorrentin Navin ja IBM:n Sutor. ks  http://www.coss.fi/openmind/

Onko ubuntulaisia menossa?

4
Hei,

Lokalisointiyhteisöjen kesäkuisen tapaamisen pohjalta organisoinnissa on alkanut tapahtua:

ks. http://www.coss.fi/fi/ajankohtaista/kotoistamispaallikko.html


Sivuja: [1]