Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Macrotus

Sivuja: [1]
1
Moro

Todella ärsyttävä, huolestuttava ja ongelmia aiheuttava ongelma: Tallentaessa Netbeansillä projektin muokkaushistoria tuhoutuu. CTRL + Z tai + Y ei enään toimi, vanhaa versiota ei saa takaisin. Olen menettänyt paljon tavaraa, kun olen testannut projektia with ja without jotain pätkää. Onko tuohon jotain konstia?

2
Morjens

Versionhallintaan pitäis tutustua, en ole vain kiinnostunut tekemään sitä itse: Haluaisin järjestelmän automaattisesti luovan uuden kopion päivän päätteeksi.

Ajatus olisi se, että projektia kehitetään omassa hakemistossaan, ja aina keskiyön tietämissä kansion sisältö kopioitaisiin omaan kansioonsa backup-kansiossa päivämäärällä ja ajalla varustettuna. Mimmosia ohjelmia tästä löytyisi Windows Server 2008 R2:lle?

Oikeastaan mitkään kolmannen osapuolen ohjelmat eivät niinkään houkuta, paras toteutus olisi tehdä se batch-skripteillä. Minulla ei valitettavasti ole hajuakaan noista Microsoftin sekavista batch-räpellyksistä, Java ja PHP ovat paljon loogisempia ja kattavampia.

3
Ubuntu tietokoneissa / 10.04 LTS ja salasanat
« : 29.06.11 - klo:15.17 »
Terve

Asennusvaiheessa käskin Ubuntua kirjautumaan käyttäjälleni automaattisesti sisään. Ok! Mutta mites on näitten kanssa, kun aina ohjelmaa asentaessa tai avatessa verkkolevyä Ubuntu kysyy salasananipun tms. avaukseen salasanaa. Miten tätä saisi käytettyä niin, ettei joka kerta tarvitse syöttää salasanoja?

4
Terve

Mini-PC:een (Asus EEE PC 1000HE) haluaisin asentaa Linuxin, mutta jostain syystä se ei asenna tikulta. Saan virheilmoituksen

Lainaus
Syslinux 4.04 EDD 2011-04-18 Copyright (C) 1994-2011 H. Peter Anvin et al
Unknown keyword in configuration file: gfxboot
vesamenu.c32: not a COM32R image
boot:

Joista kaksi viimeistä riviä toistuu jatkuvasti koneen sammutukseen asti. Ongelmasta on keskusteltu netissä paljon, mutta en ole saanut siihen ratkaisua. Asensin Linuxin tikulle tämän sivuston ohjeen mukaan. Jossain sanottiin, ettei tuo ohjelma olisi yhteensopiva 10.04 LTS:n syslinuxin kanssa. En sano mitään, en tiedä mikä on.

Ratkaisua? Koneessa ei ole DVD-asemaa eikä ulkoista löydy, joten ne kommentit voidaan jättää suosiolla ulos.

Bugiraportista löysin seuraavanlaisen pätkän.

Lainaus
This codepath is only ran if the Ubuntu version being burned differs from the version of Ubuntu on the box.

Tein tuon XP-koneesta.

5
Laitealue / Päänäytön vaihtaminen
« : 28.06.11 - klo:10.52 »
Terve

Ubuntu 10.04 LTS x32 pyörii koneella, näytönohjaimena NVidia GeForce 6600 GT ja draiverin versio on 195.36.24. Olen laittanut kaksi Fujitsun näyttöä TwinViewiin vierekkäin, ja nyt pitäisi saada tämä vasemmanpuoleinen ns. päänäytöksi, eli nuo ylä- ja alapalkit vasemmalle näytölle. Milläs mahtais onnistua?

Sivuja: [1]