Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Lups

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Yleistä keskustelua / Muuntajan kuumeneminen
« : 24.07.16 - klo:20.17 »
Kysyn vielä täällä... Olisi sellainen ongelma minkä huomasin tänään, eli vaikka käytin tietokonetta vain 15min niin muuntaja oli ihan tulikuuma. Voiko konetta käyttää vai onko vaaraa tulipalolle? Prosessoriongelma selvitetty, nyt käy 50-60 asteessa.

2
Yleistä keskustelua / Pankkikortista
« : 19.07.16 - klo:03.58 »
Tuli mieleen tälläinen kun laivan hyttikorttini magnetisoitui ja lakkasi toimimasta. Jos siis pidän pankkikorttia puhelimen kotelon taskussa niin voiko siitä kadota tiedot?

3
Nyt on sellainen ongelma että kun olen käyttänyt konetta pari tuntia putkeen niin se menee ihan juntturaan ja pitää käynnistää uudestaan power-painikkeesta. Kone on ollut käyttämättä viisi vuotta joten ihmettelen jos sinne nyt äkkiä joku vika on tullut. Käytiin tänään kaverin kanssa putsaamassa kone pölyistä, mutta kaveri on niitä hommia tehnyt ennenkin. Päivitin tänään win kymppiin. Tetoja koneesta:

Intel Core i5
6GB DDR3
Intel HD Graphics 3000

4
Yleistä keskustelua / Tietokoneen kuumeneminen
« : 10.07.16 - klo:22.02 »
Pitäiskö huolestua kun kone kuumenee todella paljon käytössä, mutta toimii kuitenkin moitteettomasti ja nopeasti? Kone on 5 vuotta vanha josta 4 vuotta ollut säilytyksessä ilman käyttöä. 96 astetta näyttää olevan nyt korkeimmillaan, käynnistin koneen vartti sitten. Oikein passelisti toimii mutta tuuletin pirun kuuma. Ja kyseessä Acerin 5 vuotta vanha läppäri, lojunut useamman vuoden veljen kaapissa eikä hänelläkään ole ollut tämän kanssa ongelmia, kuumeni kuulemma uutenakin.

Auttaako jos imuroin tuulettimen kohdalta? Voiko tuota käyttää, ettei tuu tulipaloa tai se boottaa itseään kesken jonkun tärkeän jutun?

5
Yleistä keskustelua / Tuettu asuminen
« : 12.06.16 - klo:22.38 »
Asun tuetussa asumisessa (www.entitas.fi) ja nyt iski sellainen pelko että lähtee kämppä alta kun ulosottovelkaa yli kymppitonni. Minulla on edunvalvoja. Eihän ne voi tyhjän päälle ihmistä jättää tai sanoa että muuta vanhemmilles? Sitten joskus kun muutan pois niin eikö sossu ole velvollinen auttamaan kämpän hankkimisessa?

6
Yleistä keskustelua / Rahan siirtäminen
« : 15.04.16 - klo:00.52 »
Äitini siirsi minulle rahaa eilen torstaina ennen 17.00 illalla, onko mahkuja että näkyy nyt seuraavana päivänä kun minulla nordea ja äidillä OP?

7
Miten kestäviä nuo johdot on, kestävätkö vääntämistä ja taivuttamista? Nytkin solmulla mutta kun avaan sen niin siihen jää teräviä kulmia.

8
Miten saan Bittorrentin ja utorrentin veks koneelta, kun yritän poistaa ohjauspaneelista niin herjaa että ei käytettävissä ja ccleanerilla herjaa erroria. Ohjelmat kuitenkin toimivat normaalisti. Latasin äsken ubuntun utorrentilla, voiko lataus olla korruptoitunut kun ohjelma ilmoittaa latauksen jälkeen Hylätty: 3.86Mt (0 tarkistusvirhettä)

9
Onnistuuko lataaminen normaalisti langattomalla, PALJON heittelehtivällä (latausaika heittelee 2 min -7 tuntia) ja hitaalla netillä ilman virheitä?

10
Saisiko pientä tutoriaalia siitä miten pystyn tekemään iso-tiedoston levykuvan usb-tikulle kun tarkoitus on asentaa se toiseen koneeseen. Käyttiksenä on Win 10 ja pitäisi siirtää Win 7 sinne tikulle. Ja kyllä, lailliset lisenssit on, en vain pysty tällä koneella tuota toimenpidettä suorittamaan kun tässä on Ubuntu. Ja tarkoitus vetää koko levy tyhjäksi ja asentaa Win 7 Ubuntun päälle. Onnistuuhan se päälle kirjoittaminen ajamalla sen muistitikun koneeseen?

11
Ubuntu tietokoneissa / Levykuvan luominen Ubuntulla
« : 24.03.16 - klo:01.37 »
Olen siirtämässä windowsin asennustiedostoa tikulle mutta käynnistyslevyn luonti ei onnistunut, klikkasin muu-kohtaa mutta tämä ei suostunut valitsemaan tiedostoa. Koitan unetbootinia mutta se tilttasi käynnistäessä. Mitä pitäisi tehdä?

12
Yleistä keskustelua / Filmtownin aukioloajat
« : 19.03.16 - klo:21.59 »
Ovatko Filmtownit auki huomenna palmusunnuntaina? En löytänyt oikein mistään tietoa enkä viitsisi sinne turhaan rämpiä. Loimaan Filmtownin aikoja tarvitsisin.

13
Olen kyllästynyt tähän perus-Ubuntuun ja kaipaisin vaihtelua, helppokäyttöisyyttä ja silmää miellyttävää vaihtoehtoa. Vinkkejä? Mitä versiota itse käytätte?

14
Sellaista kyselisin että mistä voin ladata Win seiskan, minulla on siihen laillinen avainluku mutta olen kadottanut palautuslevyn. Olisin todella kiitollinen.

15
Yleistä keskustelua / Yli yön valvominen
« : 18.01.16 - klo:20.49 »
Olisi tarvis valvoa yli yön syistä joita en nyt tässä ala erittelemään. Miten te yövuvorolaiset tai muuten vaan valvovat jaksatte yön tunnit?

16
Tähän Lumiaan liittyen on vielä sellainen kysymys, että miten pystyn tallentamaan taustakuvia netistä? Esim. Sellaisia mitkä on tarkoitettu iPhoneen vai onko jotain sivuja mistä saa Lumiaan erikseen? (laitoin tämän saman otsikon alle)

17
Yleistä keskustelua / Windows Phone ja kukkarosovellus
« : 14.01.16 - klo:00.14 »
Mikä olisi Windows puhelimeen (tai no tämä on vielä Nokia, Lumia 635) hyvä kukkaro-ohjelma, mihin voin tallentaa kaikki salasanat kun en muista puoliakaan niistä ja kun kehoitetaan käyttämään eri salasanoja eri paikoissa?

18
Sahlasin elementray osin kanssa ja tuhosin samalla muistitikkuna. Yritin alustaa sen ja nyt siina lukee vain mustalla unknown ja kun yritan alustaa tai luoda uutta osiota niin herjaa An error occurred while applying the operations, suomen kieli tai mikaan ei toimi eika tama anna edes kuvankaappausta ottaa. Apua, olenko nyt tuhonnut tikkuni, vannon etta jos saan taman selvitettya niin kaytan kiltisti normi ubuntua.

19
Ubuntu tietokoneissa / Fontit
« : 02.01.16 - klo:01.08 »
Onko Ubuntuun mitaan ohjelmaa milla saisi fontit nakymaan samanlaisena kuin windowsissa, ne nayttaa jollain sivuilla tosi pienilta ja niita on vaikea lukea.

20
Kaveri sanoi että vanhana Windows käyttäjänä kannattaisi kokeilla tuota. Asentuuko yhtä helposti kuin esim. Ubuntu, ei vaadi levyn osiointia tai mitään? Saisinko linkin uusimpaan versioon?

Hyvää Uutta Vuotta kaikille, mulla menee vuoden vaihde dataillessa kuten aina!  8)

Sivuja: [1] 2 3 ... 9