Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Amigo

Sivuja: [1]
1
Laitealue / Hp tulostin ongelma (Ratkaistu)
« : 06.06.19 - klo:16.13 »
Hei. Kysyisin taas viisaammilta! Mikä vaivaa, kun laitoin koneeseeni Ubuntu 18.04,2LTS järjestelmä, Tulostimen HP-Laserjet-CP1025.  Kone tunnisti laitteen, mutta kun yritin tulostaa, tulostus loppui eikä tulostimesta tullut mitään. Yritin asentaa ko laitteen ajureita, siinä kuitenkaan onnistumatta. Mitä pitäisi tehdä? Haluan käyttööni Laser tulostimen, kun mustesuihkusta kuivuu muste ja tulosteet on pelkkää harmaata. Voisiko joku taas auttaa minua?

2
Laitealue / Tulostuspalvelu ei ole käytössä RATKAISTU
« : 12.04.19 - klo:12.59 »
Ubuntu 18.04.2 LTS lakkasi tulostamasta ja kun yritin etsiä tulostimen tietoja tuli ilmoitus että  Valitettavasti tulostuspalvelu ei vaikuta olevan käytettävissä. Olenko tehnyt jotakin vai mistä moinen johtuu

3
Multimedia ja grafiikka / Yle Areena nauhitus
« : 11.11.18 - klo:10.51 »
Hei. Voiko esim Areenan ohjelmaa nauhoittaa tai tallentaa omalle koneelle? kun haluaisin joitain juttuja katsella myöhemmin uudestaan- Esimerkkinä jotkut dokumenttiohjelmat.
Ubuntu 18.04.

4
Hei onko kyseistä ohjelmaa olemassa? Ja minkä niminen. Minulla on ubuntu 16,04 lts.Haluaisin kuunnella pakkaamatonta musiikkia varsinkin autossa. Minulla on autosoitin joka ei ymmärrä mp3 sia. Minulla on musiikkia ko muodossa ja haluaisin muuttaa sen autoon sopivaksi.

5
Laitealue / Tiedon siirto koneelta ulkoiselle
« : 10.03.17 - klo:09.55 »
Kone fujitsu siemens ja ulkoinen Lacie Käyttis ubuntu 16.04 Käyttiksen tyyppi 64 bit.
Ongelma on kun yritän siirtää esin kuvia, musiikkia ulkoiselle niin se ilmoittaa  Virhe kopioitaessa tiedostoja kohteeseen
ja lisätiedoissa Virhe avattaessa tiedostoa ”/media/m/LaCie/Omia 1.wmv”: I/O-virhe.
Mistä mahtaa johtua moinen.

6
Ubuntu 16,o4. Haluaisin lukea kirjaston e-kirjoja, mutta en ole onnistunut siinä. Lukuohjelmana on E.Book reader, mutta sillä en onnistu lataamaan ko kirjaa. teenkö jotain väärin vai missä vika.

7
Mitähän tapahtui? laitoin illalla koneeen kiinni ja kun aamulla avasin uudestaan oli yläpalkista hävinnyt Sijainnit, Järjestelmä sekä ohjelmat valikot. Siellä oli paikoillaan vain sulje, päivämäärä sähköpostia ja internet sekä tietoa ubuntusta kuvakkeet.
Mielestäni en ole tehnyt mitään säätöjä jonka pitäisi siihen vaikuttaa. Olen kyllä joutunut asentamaan käyttiksen uudestaan. Tein siitä dvd ja asensin sen sieltä. Osaisiko joku neuvoa miten saan ko valikot takaisin palkkiin. Kiitos jo etukäteen.
Amigo

raimo sanoo RATKAISTU

8
Ubuntu tietokoneissa / Kielenopiskelu
« : 11.10.11 - klo:15.16 »
Onko Linuxille/ubuntulle englanninkielen opiskeluun (alkeet) jotain ohjelmaa en ainakaan löydä ohjelma valikoista. Windowsille on mutta se ei toimi ubuntussa.
Laittakaa vinkkejä.

9
Sellainen ongelma, kun käynnistää koneen tulee valikko josta voi valita kumman käyttiksen haluaa auki.
Valikossa on muistaakseni 6 riviä, eli ubuntun edellisen päivityksen versioita sekä viimeisenä ( tällähetkellä ) Windows.
Aina kun ubuntu on tehnyt päivityksen se siirtää uusimman version ylimmäiseksi ja alin putoaa pois valikosta.
Nyt en ole uskaltanut päivittää ubuntua kun pelkään että se Windows vaihtoehto putoaa pois valikosta.
Miten asian voi korjata.
Tarvitsen Windowsia video tiedostojen siirtämiseen koneelle.
Onko joku helppo ratkaisu jonka aloittelija osaa tehdä.

10
Minulla on LG,n video to disc,  one  touch Recording laite joka windowsin puolella toimii mutta nyt tarvitsisin tietoa onko sama mahdollista ubuntun puolella.
Eli laite kytketään vhs video laitteeseen ja se siirtää tiedon usb kautta tietokoneelle ja se on mahdollista editoida tai leikellä sen  omalla ohjelmalla.
Onko kellään kokemusta ko laitteesta ja siitä saako sen toimimaan ubuntussa
 

Sivuja: [1]