Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Dale Cooper

Sivuja: [1]
1
Moi!

Asensin kannettavaan tietokoneeseeni testimielessä Ubuntun (10.04.1 Alternate CD) ja LTSP-palvelimen. Ongelmana on tuo päätteessä oleva Nvidian näytönohjain (Club 3D Geforce 8500 GT PCI-E). Käynnistettäessä verkkokortin kautta, Ubuntun latausruutu näkyy normaalisti, mutta ennen sisäänkirjautumissivua ruutu täyttyy vähäksi aikaa pikselimössöllä ja lopulta sisäänkirjautumissivusta näkyy vain puolet.

Järjestelmään kirjauduttua, näyttöasetuksissa näkyy kaksi näyttöä, mutta ottamalla toisen pois käytöstä asia kuitenkin korjaantuu tällä puolella.

Päätteessä (Dell Optiplex GX620) on myös integroitu näytönohjain, jota käytettäessä em. tilannetta ei synny. Eli kuinka saan tuon sisäänkirjautumissivun näkymään oikein?

Toinen asia vielä, elikkäs välillä käy niin, että pääte ei suostukaan käynnistymään, vaan jää jumiin tuohon Ubuntu -latausruutuun  (molemmilla näytönohjaimilla). Jossain lienee lokitiedosto, josta syyn saisi selville, mutta kertokaapas aloittelijalle missä moinen sijaitsee..? :-)

Sivuja: [1]