Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tex

Sivuja: [1]
1
Iäkkäälle henkilölle olen tekemässä Ubuntu 10.10 -koneesta pasianssiviihdekeskusta. Kun koneeseen virrat pistää päälle, niin pasianssin tulisi käynnistyä automaattisesti. Lisäksi haluan että Teamviewer (TV) -ohjelma pyörii valmiina, joten ongelmatapauksissa saisin neuvottua etänä. Mutta, riippumatta siitä, missä järjestyksessä nuo 2 ohjelmaa lisään aloitusohjelmiin, niin TV käynnistyy päällimmäiseksi / etualalle. Tämä voi aiheuttaa riesaa ja hämmenystä. Kuinka siis voin valita kumpi ohjelmista pomppaa pinnalle ja kumpi jää taustalle?

2
Morjens.

Suspend / resume ja hibernate eivät toimi, kone ei herää. Näytöllä on sekalaista kuviota mm. kannen avaamisen jälkeen. Bios tässä on ikivanha 3.19 vuodelta 2005. Uusin on 3.23 vuodelta 2007. Googletuksen mukaan bios-päivitys auttaisi. Mutta kuinka se tapahtuu kun Windowsia ei ole?

Sivulta http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-50275 latasin levyversion. Kuitenkaan Unshield ja Cabextract ei kumpikaan löydä exe-tiedostosta "Cabinet tiedostoa", mikä se sitten onkaan. Näihin päädyin lukiessani sivua http://www.thinkwiki.org/wiki/BIOS_Upgrade.

Kaikenlainen vinkkaus oikeaan suuntaan olisi arvossaan.

Ohessa herjat:
Koodia: [Valitse]
op@T41:~/_temp$ cabextract 1ruj37ud.exe
1ruj37ud.exe: no valid cabinets found

Koodia: [Valitse]
op@T41:~/_temp$ unshield l 1ruj37ud.exe
Failed to open 1ruj37ud.exe as an InstallShield Cabinet File

Edit1: Se olikin se non-disk tiedosto, jota piti käyttää (1ruj37us.exe).
Edit2: Bios päivitetty. Ongelma ei poistunut. Vaikuttaa että näytönohjain ei herää. Mutta biosin suhteen ongelma rastkaistu.

Sivuja: [1]