Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - whiski

Sivuja: [1] 2 3
1
Toivon mahdollisimman monen lukevan tuon linkin ja laittavan eteenpäin, jos vaikka näin saisimme joltain surua pienemmäksi ja ehkä jonkun miettivän vielä uudestaan vihakirjoitusten mielettömyydestä

http://www.fotopiironki.fi/palsta/index.php/topic,626.0.html

2
Yleistä keskustelua / Ilmaiset asennus cd loppuu?
« : 07.04.11 - klo:11.17 »
Ilmaiset asennus cd loppuu? http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/hyvasti+ilmaiset+ubuntucdt/a606327 en löytänyt tästä täällä vielä uutista, mutta jos oli, niin sori  ::)

3
Multimedia ja grafiikka / Ypotube mustavalkoisena?
« : 05.03.11 - klo:14.03 »
Flikan koneeseen iski tuossa torstainan outo homma? Kaikki Ypotube mustavalkoisena, sekä kahtena päällekkäin? Kaikki muut kuvat näkyy värillisenä ihan oikien, vain tuo Yotube tekee tuon, enkä keksi mitää pitäisi tehdä? Kone on vanha ja hidas, mutta en silti ymmärrä miten se siitä voi johtua kun se pystyy muuten näyttämään värillisenä kaiken?

4
Yleistä keskustelua / Elop on kallis johtaja
« : 15.02.11 - klo:10.15 »
Elop on tullut kalliiksi aiemmille työnantajilleen

Nokia-myllerryksen myötä yhtiön pääjohtaja Stephen Elopin elämää on kaiveltu ahkerasti. Boing Boing -verkkopalvelu luonnehtiikin, että Elopilla on kirjava ja voitonhimoinen menneisyys.   http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/article578979.ece?s=u&wtm=tt-15022011

5
Yleistä keskustelua / Nokialle tulee kiire
« : 14.02.11 - klo:12.30 »
Nyt jos koskaan on Nokia vaikean paikan edessä, sillä tuo voi olla nuorison mieleen enemmän kuin paljon http://www.tietokone.fi/uutiset/sony_ericsson_esitteli_pelipuhelimensa?utm_source=uutiskirje&utm_medium=uutiskirje&utm_campaign=uutiskirje

6
Otsikko lienee jo aika selventävä? kaipaan ohjelmaa, mieluiten ilmaista, jolla raw kuvasta saa muokattua HDR- kuva, joko jo yhdestä kuvasta, useamman kuvan yhdistämiseen?

7
Yleistä keskustelua / Uusi foorumi
« : 03.02.11 - klo:16.25 »
Foorumi, jonka tarkoitus ei ole kilpailla minkään muun foorumin kanssa, mutta silti yritän tarjota vaihtoehtoista paikkaa, niille joilla välillä tekee mieli keskustella muustakin, kuin Linuxista, toki siellä on  pieni alue myös atk- laitteille ja ohjelmille ja jopa jokunen Ubuntun käyttäjiä löytyy jäsenistä.

Näin kun sairaslomalaisena touhuan, niin hulluksi tulisin, jos ei olisi päivisin jotain, joka aiheuttaa tikkujen kraappimista päästäni, niin perustin tuon. http://www.fotopiironki.fi/palsta/index.php tervetuloa tutustumaan

8
Yleistä keskustelua / Öljykatastrofin syy Windows
« : 27.01.11 - klo:15.45 »
Öljykatastrofin syy Windows  http://www.tietoviikko.fi/msareena/msuutiset/kaikkiareenauutiset/article569097.ece En osaa oikein edes ajatella loogisesti enää tuon katastrofin synnyn syytä, tai kuka tuossa vaiheessa on vastuussa, jos siellä kerran on havaittu jo aikoja sitten ohjelman toimimattomuus ja silti on jatkettu sen kanssa?

9
Yleistä keskustelua / Avajaiset
« : 16.01.11 - klo:19.25 »
Kävikö kukaan eilen katsomassa Turussa avajaisia? Tuossa muutama räpsy, jonka otin sieltä http://www.malmilandia.fi/kuvagalleria/v/Avajaiset/   ;)

11
http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/article553784.ece

Tämänhetkisen ehdotuksen mukaan maksu koskisi iPadeja ja Android-taulutietokoneita. Windows-laitteet säästyisivät maksulta, sillä Windows-käyttöjärjestelmää pyörittävät laitteet luokitellaan ehdotuksessa tietokoneiksi.

Ketään tuskin yllättää, että tällaisesta ehdotuksesta nousee valtava möly. Erityisesti ranskalainen Android-taulutietokoneita valmistava Archos-yhtiö on hiiltynyt siitä, että hallitus näyttää suosivan yhdysvaltalaista Microsoftia.

12
Oppaiden kehittäminen / Uusi Wiki, tai vastaava apu?
« : 09.11.10 - klo:11.52 »
Näin uutena Ubuntun käyttäjän olen hakenut monenlaisia neuvoja täältä ja saanutkin niitä ihan kiitettävästi, mutta nyt taas törmäsin ongelmaan, joka on näkynyt muillakin olevan, eli tv- ohjelmat?

Minulla näkyy kyllä Ylen.n Areena, mutta esm MTV 3 sen uutis ja urheilulähetykset ei näy. Sub tv .tä en ole yrittänytkään, samoin JIM ja muita mainosrahoitteisia kanavia.

Nyt ehdotan, että olisi selkeä opas esm multimedian kohdalla mitä lisäosia ja miten asennettu ja mitä ei saa olla, että kyseisten kanavien ohjelmat näkyy?

13
Laitealue / Ongelmia laitteiden kytkennässä?
« : 08.11.10 - klo:17.36 »
Eli kamera Olympus SP-800UZ antaa seuraavan virheilmoituksen

Ei voida liittää kohdetta SP800UZ

DBus error org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Message did not receive a reply (timeout by message bus)

Seagaten Free agent antaa tämän ilmoituksen;

Ei voida liittää kohdetta FreeAgent Drive

Error mounting: mount exited with exit code 13: ntfs_attr_pread_i: ntfs_pread failed: Input/output error
Failed to read of MFT, mft=10 count=1 br=-1: Input/output error
Failed to open inode FILE_UpCase: Input/output error
Failed to mount '/dev/sdb1': Input/output error
NTFS is either inconsistent, or there is a hardware fault, or it's a
SoftRAID/FakeRAID hardware. In the first case run chkdsk /f on Windows
then reboot into Windows twice. The usage of the /f parameter is very
important! If the device is a SoftRAID/FakeRAID then first activate
it and mount a different device under the /dev/mapper/ directory, (e.g.
/dev/mapper/nvidia_eahaabcc1). Please see the 'dmraid' documentation
for more details.

Löytyykö kumpaakaan järjellistä ohjetta, mitä teen?

14
Yleistä keskustelua / Ascii merkit?
« : 07.11.10 - klo:20.52 »
Ascii merkit? olen tottunut käyttämään noita merkkejä Windows koneella, eli Alt + 248 antaa asteen merkin. Mistä vastaavat löytyy Linuxin puolella?

15
Laitealue / Pulassa usb laitteiden kanssa
« : 06.11.10 - klo:18.51 »
Mistä haen apua, kun ei siis digikamera, eikä Seagaten usb levy tunnistu nyt tähän, ei vaikka mikä olisi. Tulostin, skanneri, hiiri ja näppis on tunnistuneet, mutta ei kamera, eikä tuo ulkoinen kiintolevy, jossa on minulle tärkeitä asioita? Kiintolevyyn syttyy valo ja levytyökalu näkee ulkoisen levyn, vaan en pääse siihen käsiksi millään? Ennen kun laitoin sen kiinni, niin heti tunnistui, vaan ei enää? Eli levy Seagate FreeAgent Go

16
Taistelu koneen kanssa jatkuu. Nyt kun asentaa jotain, tai avaa uuden ohjelman, niin kone sanoo hrr naks, hrr naks, hrr naks ja jossain vaiheessa avautuu ohjelmakin? Siis sieltä on menossa kiintolevy? Ai kun kiva, sanoi lapset ja taputtivat karvaisia käsiään yhteen  :'(

17
Uutisryhmän lukija suomenkielisenä? Mikä toimii ja on suomenkielinen?

18
Ubuntu tietokoneissa / ClearWeather
« : 04.11.10 - klo:20.12 »
Eli laitoin tuon, mutta se näyttää jotain ihan muuta paikkakuntaa kuin suomi Zip codena se antaa tämän POXX0079? Miten saa Suomen ja Turun sään siihen ja mielellään myös suomeksi?

19
Eli onko ohjelmaa joka toimii samoin, kuin MailWasher? Kyseinen ohjelma on kaupallinen sähköpostin tarkastus ja siivousohjelma, johon voi lisätä black listalle kaikki epätoivotut sähköpostit ja kyseinen ohjelma menee postipalvelimelle ja tarkistaa siellä ja poistaa ne jotka on merkitty black listalle, samalla se tarjoaa epäilyttäviä osoitteita samoin poistetavaksi, ettei tarvitse ollenkaan ladata koneelle niitä? Samoin on monen sähköpostiositteen suodatus mahdollisuus ja jopa kokonaan eri palvelimilta.

20
Suse, Ubuntu, Mandriva, Fredora, PCLinuxOS 2010? Mitä vielä ja kuinka hyvin suomennettu?

Sivuja: [1] 2 3