Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Carlinho

Sivuja: [1]
1
Laitealue / Canon TS3150 asennus
« : 01.06.18 - klo:20.12 »
Ajuri asentuu, mutta rastercanonij jää asentumatta. Miyenköhän tuon "filtterin" saisi vielä toimimaan?

2
Multimedia ja grafiikka / Natiivi Spotify.
« : 22.10.11 - klo:16.08 »
Hei. Asensin natiivispotifyn ubuntuun, mutta heti käyttäjätunnuksen ja salasanan syötettäni Spotifyn ikkunaan, ohjelma katoaa samoin tein. Ei käynnisty. Tunnukset on Spotify Premium, joten ei ainakaan siitä pitäisi olla kiinni.

3
Ubuntu tietokoneissa / 10.04 Black Screen.
« : 05.01.11 - klo:18.29 »
Hei.

Olen käyttänyt Lucid Lynx:iä nyt tovin aikaa, asentanutkin sen kyseisen ongelman vuoksi jo uudelleen, mutta sama jatkuu. Vaikka muita ohjelmia ei ole auki kuin mozilla firefox, niin kesken netin selailun näyttö vaan menee mustaksi kuin yö. Aivan kuin jokin näytönsäästäjä pärähtäisi päälle, kun kone kerran jää rullaamaan, mutta ei lähde etenemään muuten kuin boottaamalla. Näytösäästäjä muuten on asetettu pois päältä. Ken osaisi vastata?

4
Ubuntu tietokoneissa / Kotisivut pystyyn.
« : 22.02.10 - klo:23.41 »
Onkohan nykyaikana jo olemassa sellasta ilmasta softaaa millä "Tanelikin" osaa tehdä nettisivut? Silleen niinkun että ei tarvisi edes nähdä sitä koodia siellä jossain, sen kun lätkis kuvat pöytään ja tekstit päälle. Vähän niinkuin koneelle ladattava kotisivukone. Kiitoksia vastauksesta etukäteen, ja anteeksi tyhmyyteni. :)

5
Ubuntu tietokoneissa / Monon käyttökokemuksia.
« : 15.02.10 - klo:12.12 »
Heipähei,

Aiheesta ei vielä kovin paljoa ollut keskusteluja, joten päätin perustaa uuden keskusteluareenan "monolle", näin laskisen kunniaksi.

Elikkäs asiaan. Haluaisin kuulla kokemuksia ihmisiltä jotka ovat käyttäneet monoa, ja saaneet sillä jotain merkittävän hyödyllistä aikaiseksi. Elikkä hyödyllisellä tarkoitan tässä tapauksessa jonkin puhtaasti mikkisoftalle suunnitellun ohjelman ongelmattomatonta ajamista linux:ssa.

Itselläni haaveena olisi saada lopullinen naula arkkuun wintoosan käytössä, ja saada 3D-cad ohjelmat pyörimään moitteetta linux alustalla. Testailin asiaa keväällä 2009 winen ja crossoverin avulla. Tuolloin testattavina ohjelmistoinani olivat Inventor, ProE, Solidworks, Rhino3D, etc...tavanomaisimmat suunnittelutyössä käytettävät 3D sovellukset.

Yksikään ohjelmistoista ei asentunut niin että se toimisi moitteettomasti jokapäiväisessä työskentelyssä. Useat ohjelmista kaatuivat juuri tuohon .net ongelmaan, minkä monon toivoisin nyt korjaavan. Linux:lle on toki olemassa omiakin cad ohjelmia, mutta olisi suhteellisen kiva asentaa koneelle niitä ohjelmia mitä työpaikallakin käytetään.

Lähden, nyt yrittämään asentaa ykköskoneelleni ubuntut, monot, sun muut kilkkeet ja kokeilemaan uusiksi noiden edellämainittujen ohjelmien asentamista. Raportoin asiasta tänne jos onnistun ja miten onnistuin. Jos olette tehneet vastaavanlaisia hommeleita niin jakakaapa kokemuksianne. Kiitoksia vastauksista jo etukäteen ja aurinkoisia hiihtokelejä.

Sivuja: [1]