Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mattig

Sivuja: [1]
1
RATKAISTU

2
Oikein arvasit, ääkköset hävisi. Ajoin komennon uudelleen ja nyt toimii.
Käytän siis normi gnomea työpöytänä.

Ihmettelen miten tämä vika on aiheutunut koska ole käyttänyt eri linuksia 2009 vuodesta asti eikä tällaista ole koskaan ilmennyt?
Ubuntua ole käyttänyt muistaakseni versiosta 8 asti.

Mitenkähän tehdään tämä esittämäsi pysyvä korjaus?

t. matti

3
nyt komento meni läpi ja vaikuttaa että nyt toimii  ainakin äää ja öökköset.

Kiitos pikaisesta neuvosta!

4
setxkbmap fi
tuota komentoa ei l;ydy

5
Kyll' tulee samalla lailla.

6
Ubuntu 16.04 asennettu puoli vuotta sitten. Nyt ilmeni ett' n'pp'imist;lt' tulee t'llaista teksti' vaikka kieliasetuksena on suomi.Miss' vika ja miten voi korjata_

7
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Huawei 160e ja ubuntu 10.04
« : 31.07.10 - klo:10.43 »
Tästähän kaikki narisee, niin kuin minäkin.Synkkiä pilviä on kasaantunut kotitilan tontille >:( . Olen lukenut tästä aiheesta säikeitä, mutta ei näköjään kukaan ole tullu hullua hurskaammaksi kuten en minäkään. Tikku ei lähde pelittään ei sitten kirveelläkään, vaikka kuinka tuntitolkulla klikkaat. Yksi kaveri tuossa kertoi, että pitäisi lyödä joku koodin pätkä päätteeseen, mutta sen tarkemmin se ei osannut sanoa. Olisiko kenelläkään tietoa siitä koodista?  :o

Koodista en tiedä mutta sama ongelma täälläkin tai siis yhteys syntyy lukuisten yritysten jälkeen ja ilman koodia.  Jotenkin luulen ongelman johtuvan 10.04:ssa wlan-verkkoihin, sillä aina kun lähettyvillä on niitä mokkulalla on tosi vaiketa saada yhteyttä.

8
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Kirjanpito-ohjelma Linuxille
« : 28.03.10 - klo:20.34 »
Vanhaa tilikautta ei voi muokata, koska se voisi vaikuttaa seuraavan tilikauden tilien alkusaldoihin. Ohjelman tulevassa versiossa voi kuitenkin muokata myös vanhoja tilikausia, mutta tällöin seuraavan tilikauden alkusaldot on päivitettävä käsin.
[/quote]

Näin on hyvä. Eli harvemmin tarvitsee mennä vanhaa muokkaamaan ja silloinkin vain yksittäisten tilien osalta joten kun joutuu tekemään käsin muutokset uuteen tulee tehtyä se harkiten.

Olen tehnyt yhden firman kirjanpidon Tilitin-ohjelmalla ja vaikuttaa ihan soveltuvalta ohjelmalta.
Pieniä toivomuksia vielä kuitenkin olisi:
- tuloslaskelman ja taseen tulostukseen voisi lisätä( vaikka optioksi perustietoikkunassa, jonne myös ed.tilikauden alku- ja loppupäivämäärä) rinnalle edellisen tilikauden  tiedot vertailua varten.
- tilikartan paperitulostuksessa (samoin optioksi) olisi hyvä saada vain ne tilit tulostukseen, jotka ovat olleet käytössä kuluvalla ja edellisellä tilikaudella. Tämä sen takia että tasekirjaan on aina liitettävä tilikartta ja nykyisellään esim. Oy:n kartta on tarpeettoman pitkä eli 32 sivua.

9
Laitealue / Vs: N770 ei jouda vielä verkonpainoksi
« : 05.01.10 - klo:09.49 »
Olen asentanut OS2007HE ja myös OS2008HE versiot.

10
Laite ( Nokia N770, firmis os2008HE ) ilmoittaa että international card-muisti ei ole installoitu.  Muistien tiedot: laite 34,9 Mt ja kortti 749 Mt  ja virtuaalimuisti 64 kt.   Sovellushallinta ilmoittaa että suomalaiset maastokartat vaatii laitteesta muistia 66 kt.

Maemo Mapper asentui hyvin ja toimii myös. Guuklettamalla ole löytänyt jotakin vinkkejä mutta kun Lontoo ei taivu...
Mikä neuvoksi, olen kokeillut kaikkea, tyhjennellyt tarpeettomia pelejä ym.

11
Laitealue / N770 ei jouda vielä verkonpainoksi
« : 25.11.09 - klo:09.55 »
Jossakin tällä alueella mainittiin että N770 jo joutaa verkonpainoksi. Olisin kuitenkin vielä eri mieltä. Ensiksikin esim. Maemo Mapper joka on erittäin hyvä ohjelma on monelle tuiki tarpeellinen ja toimii myös luetettavasti. Lisäksi vaikka nokia ei olekaan firmawarea enää kehittänyt saadaan maemolta esim. 0s2008HE versio joka näyttää tosi hyvältä ja myös uusimmat ohjelmat saa siihen.
Mulla ongelmana on kuitenkin että mapperiin en saanut asennettua maastokarttoja. Valitti että international card-muisti ei ole installoitu.
Käsittääkseni kysymys on siis sisäisen muistin ja mmc-kortin yhteisestä unionfs-laajennuksesta jolla saadaan ohjelmille lisää tilaa.
Kysyin paremmin tietäviltä tästä asiasta.

12
Paivitin aptitudella 6.06 > 8.04 versioon ja nyt ei valikoissa nay kuin ruutuja ei siis mitaan tekstia. Olen kokeillut kaikkea, tosin ristiriitoja jai 6 kappaletta joita myoskaan en ole saanut kuntoon. Localet saan kylla kuntoon kunhan vain saisin noi ruudut haviamaan.

Kone on Fujitsu Siemens Amilo A-series, keskusmuistia 256 + 512 megaa. Ati Radeon naytoenaanohjain, tosin 6.06 oli kaytossa vesa ajuri.Ongelmana oli etta Flayereita en saanut asennettua ollenkaan. Lapparista on rikki CD-asema mutta sain winukan puolelta asennettua ensin 6.06 verkosta jota sitten huonoin tuloksin paivitin

Onko muuta apua kuin hankkia ulkoinen romppuasema ja buutti-CD ubuntu?

Sivuja: [1]