Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - HannuTapio

Sivuja: [1] 2 3 ... 56
1
Hei,

Sivustot ottavat "panssaroitu jalkaväki" lautapelin työn alle, tämä "heidän kunniansa päivät" on vaikein sotalautapeli rakentaa, mikä minulla tällä hetkellä on lähi vuosille ajoitettu, ja minulla on siinä viiveitä joista en tiedä kuinka kauan kestää ratkoa, "PJ" lautapeli on simppeli saada toimimaan ja valmistuu varmaankin melkein yhtä nopeaa mitä nämä pilotit lautapelitkin, noh, kenties vähän enemmän joudun piirtämään grafiikkaa "PJ" lautapeliini.

Mutta, päivitän uuden version Lautapeliohjelmastani, "LautapeliOhjelma v5.34.2" on nyt sitten linjoilla.


Täällä voi testata - https://www.lautapelisivusto.com


:) :) :)

--

2
Hei,

Minulla on nämä lautapelisivustot, niin, minä laitoin bugi tarkkailun 18.7 päälle, minä ylläpidän tätä tarkkailua nyt 3 kk, eli 2 kk vielä, minä tarkkailun jälkeen julistan ohjelmani täysin toimiviksi pelaajille.

Minulla on vähän jo oloa, että, kaikki ohjelmani ovat jo nyt virhevapaita, eikä virheilmoituksia ole näkynä, minä noin kaksi viikkoa sitten sain korjattua, isoimmat bugi kohdat.

Mutta, jos tahtoo olla osana virallisesti toimimaan saattamista, mitä helsingin ykkös sotalautapeli sivusto tarjoaa, niin, nyt voi tulla testaamaan hannun sota aihe lautapelejä, minä sitten ohjelmien bugi raportteja seuraan.


Täällä voi testata - https://www.lautapelisivusto.com


:) :) :)

--

3
Hei,

Joo, tässä HKP peliä säädän yhä, minä mietin näitä sääntöjä nyt ihan tosi hikisenä, en ihan tiedä vieläkään mitä valita itse peliini.

Olen päätymässä tähän, että, tämä ensimmäinen neliö pelini olisi hieman yksinkertainen, kuten se alun perin silloin 1986 suurin piirtein olikin, lauta jolla on grafiikka historiasta, toinen maailmansota euroopassa, ja sitten mietin mahdollisesti identtiset joukot molemmille puolille, en vielä ihan tiedä, nämä kuitenkin ovat minun lautapelejäni, jotenka ei ole varmaankaan mitään syytä matkia eurooppalaisia ja amerikkalaisia sotapelejä.

Yritän ihan pian rakentaa ekan peli videon toimivista säännöistä.

:) :) :)

--

4
Hei,

Minulla on apache2 palvelimia, ja niillä on jokaisella hieman eri tarkoitus, minulla on kolme palvelinta.

Minulla on yksi kuva ja video palvelin.
Minulla on yksi javascript pelikoodin lataus palvelin.
Minulla on yksi HTML Etusivu ja TCP websocket palvelin.

Minulla on apache modeja asennettuna.

Nuo proxyt ja wstunnelit, sitten on bandwidth ja expires ja deflate, nämä ovat minusta ihan täysin riittäviä minulle, mutta, varmuuden vuoksi kysyn, onko jotain muuta joka voisi olla hyödyksi, yritin lukea sitä mod listaa mikä tuolla apache sivuilla on, mutta, en oikein kyennyt ymmärtämään että tarvitsen enää enempää, mitä nuo, mutta, niitä oli niin paljon niitä modeja että varmuuden vuoksi sitten vielä tässä kysyn, että, onko jokin modi tai useampi, mitä olisi hyvä laittaa tuollaisiin palvelimiin ?

:) :) :)

--

5
Hei,

Minulla on yhä tämä tarkkailu käynnissä, mutta, minä vain ilmoitan, että, vaihdoin nuo ip1917 ja mp2312, koiratappelu pelien nimet seuraaviksi ->

Ilmojein pilotit 1917 - ilmataistelu.
Meteori pilotit 2312 - avaruustaistelu.

Eli, poistin nuo dogfight sanasta johdetut koiratappelu sanat molemmista peleistä.

:) :) :)

--

6
Kutsu pelitestiin,

Hei, minulla on tämä 3 kk testi vaihe, jonka aikana yritän löytää kaikki bugit mitä ohjelmissani on.

Tervetuloa testaamaan ohjelmiani - https://www.lautapelisivusto.com

--

Minulla on vielä 2 kk jäljellä tarkkailuja, monta bugia on löytynyt, kiitos testaajille, ja olen pahoillani niiltä joilta on linja katkennut kesken pelin.

Tällä hetkellä ei ole bugeja löytynä, ja kaikki vanhat bugit on jo korjattuna.

Tarkkailen vielä 2 kk eri debug viestejä, mitä palvelinohjelmani antaakaan, ja sitten jos ei löydy enää bugeja 2 kk kuluttua, niin, julistan palvelinohjelman ja molemmat lautapeliohjelmani peleihin täysin toimiviksi.

Jos et halua mennä testaamaan pelejäni sivustolleni, niin, laitan tähän parit videot.


Tässä on perus lautapelejä -
https://www.bittipankki001.com/videot/RisRevTamMylSha_002_lp.mp4


Tässä on Ilmojein pilotit 1917 lautapeliä -
https://www.bittipankki001.com/videot/ip1917_koiratappelu_004.mp4


Tässä on Meteori pilotit 2312 lautapeliä -
https://www.bittipankki001.com/videot/mp2312_koiratappelu_002.mp4


:) :) :)

--

7
Hei,

Tämä keskustelu käytiin joskus 2011 - 2012 ja minulle silloin sanottiin, että, joudun tekemään erillailla kuin suomen ykkönen, eli tuo lautapeliopas, en saa matkia suomen ykköstä.

Olen sitä kieltoa noudattana, minulla on tuo yksi käynnistys button, josta käynnistää lautapeliohjelmani, ja minä kyllä pidän tätä ihan yhtä hyvänä ideana, mitä tuo oppaan idea on, tosin minun ongelmana on että uudet pelaajat eivät näe kuvaa pelistä mitä käynnistää.

--

8
Nopeaa infoa,

Hei, minulta on toistuvasti ja aika-ajoin moni kysynyt tuota ikonia etusivulle, josta käynnistää lautapeli.

Mutta, sitä on tälläinen hieno tutustumisen arvoinen, Mikko Saaren lautapeli sivu, kuin - https://lautapeliopas.fi

Tuo opas on suomen hienoin ja sisältö rikkain ja oikeiten kirjoitettu, lautapelejä aiheinen yksityinen sivu, ja viestintävirasto on antanut minulle määräyksen, että, en saa tehdä samankaltaista sivua mitä on lautapeliopas, eli, en saa kopioida lautapeliopasta. :) :) :).

Tämä ei haittaa minua yhtään, sillä, minä olen suunnitellutkin hieman ihan aivan toisenlaisen sivun, joskaan en ihan noin sisältö rikasta ja oikein kirjoitettua mitä opas on.

Mutta, minulta usein kysytään, tätä, ikoneita etusivulle, joista käynnistää lautapeli, mutta, viestintävirasto on kieltänyt minulta tuollaisen sivun.

Eli, en voi sellaisia laittaa :) :) :).

Mutta, ihan mukava tämä minun yksi käynnistys buttonkin on, josta käynnistää koko Lautapeliohjelma. :).

:) :) :)

Täällä voi testaa - https://lautapelisivusto.com

--

9
Kutsu pelitestiin,

Hei, minulla on nyt kolmen kuukauden tarkkailu vaihe palvelinohjelmassani, minä tämän kolmen kuukauden aikana pyrin rakentamaan täysin toimivan ohjelman ja korjaamaan vielä olevia ohjelmointivirheitä, tämän kolmen kuukauden kuluttua, sitten on tarkoitus julistaa palvelinohjelma toimivaksi, ja peleihin valmiiksi.

Tässä on kutsu tulla testaamaan minun pilotit pelejäni, voi toki testata myös peruslautaa ja tabletpeliä ei siinä mitään.

Tässä on uusi videokaappaus "ilmojein pilotit 1917 - koiratappelu", peliä voi pelata yhdellä päätteellä testaten ja live online pelinä muita tietokoneita vastaan, en tuossa videolla, ehdi ohjata samalla kertaa molempia, sekä akselivaltoja että ympärysvaltoja, mutta, video esittää peliä jos ei jaksa käydä testaamassa sivustollani.


Tässä video -
https://www.bittipankki001.com/videot/ip1917_koiratappelu_004.mp4


Kutsun ihmisiä testaamaan minun palvelinohjelmaani, ja minun lautapeliohjelmaani, palautteen voi laittaa tänne ubuntu foorumille ja toki myös minun omalle foorumilleni.


Ja täällä voi käydä pelaamassa - https://www.lautapelisivusto.com


:) :) :)

--

10
Hei,

Minä teen viime hetken muutoksia tähän HKP peliini, minä palautan enemmän sitä alkuperäistä, jotain 1986 - 1988 suunnittelemaani peliä takaisin.

Minulla oli tässä nämä esittely skenaariot, mutta, minä hieman kasvatan varmaankin skaalaa, eli, laitan sittenkin, ihan "eesti-1941" skenaarion sijaan, koko pohjoisen ja keskisen itärintaman 1941, samoin toimin sitten myös muitten taisteluitten ja ajanjaksojen kanssa.

Tämä alkuperäinen HKP lautapeli, oli, tosi iso skaalan sotalautapeliksi suunniteltuna, eli, harjoittelen pari päivää eri karttojen tekemistä ja laitan sitten linjalle valmiita karttoja, kun niitä valmistuu, lisään tämän jälkeen, sitten sen pelisääntö koosteen, minkä sitten valikoinkaan peliini, uskon että valikoin sen alkuperäisen 1980 luvun sääntö paketin, mitä ihan ensimmäisenä ajattelin, silloin sokoksen tietokonepeli osassa, kun näin "johnny reb II" sotalautapeliä, minä silloin ajattelin että tuollainen ruutu peli voisi olla myös toisen maailmansodan peli ja rakentelin siintä sitten peliä ruutupaperin kanssa.

Tämän pelin sitten minä laitan, tähän ekaan pakettiin, niin, tarkkaan kuin vain kykenen muistamaan, mitä silloin valikoin.


Täällä voi seurata minun lautapelejäni - https://www.lautapelisivusto.com

Minulla on palvelinohjelman vakauttaminen käynnissä, nyt pari kuukautta, julistan palvelinohjelman toimivaksi parin kuukauden kuluttua, olisi mukava jos moni koettaisi pelejäni, tällä hetkellä ei ole bugeja havaittuna.

:) :) :)

--

11
Palvelin,

Minun palvelin turvallisuus rakentuu seuraavista -

Iptables.
ClamAV.
Fail2Ban.
SshGuard.
AppArmor.
Salasanat.

Minä ilmoitan sivustollani, mitä turvallisuutta palvelimeni pitävät, lähinnä windows käyttäjiä varten on hyvä, että, on ilmoittaa myös virusturva, voisi olla windows käyttäjiä jotka eivät ihan ymmärtäisi, mitenkä turvallisuuteni on rakentuna, ilman virusturvaa mukana.

:) :) :)

Lisäys.
Jos tuohon turva listaan voi jotakin vielä lisätä, niin, olen valmis ottamaan ehdotuksia vastaan. :) :).

--

12

Taitaa olla niin että clamav taitaa olla tarkoitettu Postfix kanssa käytettäväksi haravoimaan postiliikenteen joukosta virusliitteitä.

Tämä ei turvaaa sinänsä sinun palvelintasi.

Korjausta,

Eikö se ollut spamassassing joka oli postia varten, tämä clamav sisältää kyllä ihan daemon threadin file read ja savea varten ?

:) :) :)

--

13
Ajantasalle,

Joo, kyllä tämä clamav on vähän vanha versio ubuntussa.

Täällä näkyy tämä uusin versio - https://www.clamav.net/downloads

Ubuntu on hieman jäljessä, mutta, ei siinä varmaankaan, mitään tärkeätä sitten ole kun eivät ole päivittäneet.

Minulla seuraavasti lukee tuossa freshclam logissa -

Koodia: [Valitse]
Fri Jul 26 05:00:01 2019 -> ClamAV update process started at Fri Jul 26 05:00:01 2019
Fri Jul 26 05:00:01 2019 -> WARNING: Your ClamAV installation is OUTDATED!
Fri Jul 26 05:00:01 2019 -> WARNING: Local version: 0.100.3 Recommended version: 0.101.2
Fri Jul 26 05:00:01 2019 -> DON'T PANIC! Read https://www.clamav.net/documents/upgrading-clamav
Fri Jul 26 05:00:01 2019 -> main.cvd is up to date (version: 58, sigs: 4566249, f-level: 60, builder: sigmgr)
Fri Jul 26 05:00:01 2019 -> daily.cld is up to date (version: 25521, sigs: 1678332, f-level: 63, builder: raynman)
Fri Jul 26 05:00:01 2019 -> bytecode.cld is up to date (version: 330, sigs: 94, f-level: 63, builder: neo)

:) :) :)

--

14
Hei,

Moikka, laitoin nopean videosnapin "heidän kunniansa päivät" lautapelistäni - https://www.lautapelisivusto.com/videot/Heidan_kunniansa_paivat_002.mp4

Videolla on peliin tulevaa grafiikkaa, vielä muokkaamattoman "eesti 1941" skenaarion päällä.

Toivottavasti pidätte videon grafiikasta, tämä on parasta sotalautapeliä, mitä olen ikinä tuottanut.

:) :) :)

--

15
Hei,

Minulla on VPS palvelimessa, Java palvelinohjelma https websocket socketeille.

Olen osannut rakentaa toimivan kokonaisuuden, mutta, vielä pitäisi hieman säätää.

Minulla on seuraava käynnistys rivi palvelinohjelmaan.

Koodia: [Valitse]
java -jar -Xms555m -Xmx1234m PalvelinOhjelma.jar >> console.log 2>> error.log &

Tuo ohjaa console.log tiedostoon consoli ilmoitukset, ja error.log tiedostoon virheilmoitukset.

Kuinka tulisi tuota riviä muuttaa, niin, että, nuo console ja error fileet, olisi nimetty myös päiväyksen ja tunnin mukaan.

Eli kuten 2019_07_24_17_console.log ja vielä kuten 2019_07_24_17_error.log.

Olisi mukava jos fileet eivät milloinkaan keräisi yli tuntia tietoa.

:) :) :)

--

16
Hei,

Uusia näytönohjaimia on tullut 4K mukana markkinoille, ja tämä minun minimi vaatimusten mukainen näytönohjain NVIDIA 610 taitaa olla poistumassa markkinoilta, ja uusi perus näytönohjain taitaa olla NVIDIA 710.

Minä siirryn tämän taikka viimeistään ensi vuoden aikana minimi vaatimuksissa NVIDIA 710 käyttöön, tämä NVIDIA 710 on kehittynyt nykyaikainen 4K näyttö, ja voin nostaa sivuston animoitujen lautapelien "ilmojein pilotit" ja "meteori pilotit" frameratea hieman.

Uusi maksimi framerate on tästä lähtein 50 fps.Sivuston pelejä voi nyt pelata pehmeämmin, näin, kun tämä teknologia on kehittymässä perus näytönohjaimien kohdalla jälleen kerran, nostan sitten parin - viiden vuoden kuluttua, kun uusia näytönohjaimia taas tulee markkinoille, perus luokkaan, niin, frameratea lisää sitten taas, mutta, nyt mennään 50 fps vauhtia sitten lautapelisivusto.com sivustollani.


Täällä voi käydä testaamassa - https://www.lautapelisivusto.com

:) :) :)

--

17
Hei,

Minulla on kolme palvelinta, joissa on ubuntu 16.04, ja lisänä on clamav turvana.

Minä tahtoisin tietää, onko mahdollista saada clamav päivän versioon mitenkään, sehän pitäisi olla siellä backports repository alueella.

Tämä seuraava teksti on tuolla clamav netissä -

The Ubuntu backports repository will contain the newest clamav version that has been at least lightly tested to work with that version. These packages can be installed by enabling the backports repository on your system.

Kuinka minä ubuntu serverissä enabloin tuon backports repositoryn ja tapahtuuko jotain muutakin minun serverille samalla, muuttuuko serveri epävakaammaksi jos käyttää backportteja ?

:) :) :)

Minulla on nämä kaksi riviä sources.listissä.

deb http://nova.clouds.archive.ubuntu.com/ubuntu/ xenial-backports main restricted universe multiverse
deb-src http://nova.clouds.archive.ubuntu.com/ubuntu/ xenial-backports main restricted universe multiverse

Onko minun backports enabled, miksi ei ole uusin clamav ?

--

18
Hei,

Minä olen tehnyt valinnan tehdä tämä ensimmäinen neliö sotalautapelini hieman helpommaksi pelata, minulla on monia sääntöjä ollut valittuna tähän neliö peli kokoelmaani, minä aloitan hieman rauhallisesti ja harkiten.

Eli, tässä sääntöjä -

Yksiköitä.

Jalkaväki.
Laskuvarjojoukot.
Merijalkaväki.
Konekivääri.
Panssaritorjunta.
Tykistö.

Rakettiase - katjusha.

Tiedusteluvaunut.
Kevyt panssari.
Medium panssari.
Raskas panssari.
Panssaroitu jalkaväki.
Panssaroitu tykistö.

Lentoase.

Ja vielä erikois vahvat yksiköt.

Kaartin raskas tankki.
SS raskas panssari.
Kuninkaallisen kaartin raskas tankki.
Merijalkaväen raskas tankki.


Ominaisuuksia -

Hitpoints ->

Jalkaväki 5 HP
Laskuvarjo 4 HP
Merijalkaväki 4 HP
Tiedusteluvaunut 4 HP
Panssaroitu jalkaväki 6 HP
Kevyt panssari 7 HP
Medium panssari 8 HP
Raskas panssari 9 HP
Erikois joukkojen raskas panssari 10 HP

Tykistö 3 HP - ei voi vahingoittaa tankkeja.
Panssaroitu tykistö 3 HP - ei voi vahingoittaa tankkeja.
Rakettiase 3 HP
Konekivääri 5 HP - ei voi tuhota tankkeja.
Panssaritorjunta 5 HP - ei voi vaurioittaa jalkaväkeä.

Panssarit, konekiväärit, panssaritorjunta ampuvat hieman kauempaa mitä jalkaväki.
Tykistöt ampuvat pari kertaa kauempaa mitä panssarit.
Lentoase ampuu kuusi viiva kahdeksan kertaa kauempaa mitä tykistö.

Jalkaväki menee puolustus tilaan jos sitä ei liikuta taikka jos se ei taistele, niin, 10 sekunttiin, puolustus tilassa jalkaväet ( jalkaväki, laskuvarjo, merijalkaväki ) voi saada aina 4 pistettä lisää hitpointteja.

Metsä antaa kaksi hitpointtia lisää.
Kaupunki antaa neljä hitpointtia lisää.
Pääkaupunki antaa viisi hitpointtia lisää.

Siinä on tämän hetken "heidän kunniansa päivät", peli on melko simppeli, kirjaan ohjekirjasen pian ja laitan pelin toimintaan.

Lisään ja muutan sitten peli testaamisen mukaan toimia.

:) :) :)

--

19
Hei,

Minulla on palvelinohjelman ja lautapeliohjelman vakauttaminen käynnissä, pidän seuraavat kolme kuukautta tarkkailun, eri jämähtämisiin, mitä ohjelmissani voi olla.

Pyrin löytämään kaikki palvelinohjelman ja lautapeliohjelman bugit, nyt seuraavien kolmen kuukauden aikana, toivoisin että ihmiset voisivat testata pelata minun pelejäni.

Minulla ei vielä ole pääsääntöisenä kuin näitä peruslautapelejä, shakki, tammi, reversi, jne.. mutta, on siellä jo muutama omakin ilmojein pilotit ja meteori pilotit sekä piste että koiratappelu peleinä.

Mutta, minulla on bugi etsintä nyt käynnissä ja siis kestää kolme kuukautta, sen jälkeen julistan palvelinohjelman ja lautapeliohjelman toimivaksi. :).

Olisi mukava jos moni kävisi pelaamassa, yhden päätteen pelejä ja kahden päätteen ONLINE pelejä myös.

:) :) :)

Täällä voi käydä pelaamassa - https://lautapelisivusto.com

:) :) :)

--

20
Hei,

Ubuntulla on jokin virtuaali ohjelma joka toimii palvelimissa, sen sisällä voi käynnistää ohjelmia, kuten java server ohjelma, ja tämän java server ohjelman virheilmoitukset sitten tulostuvat tämän virtuaali tilan sisään jossa niitä voi kelata myöhemmin.

Mikä tämä ohjelma oli, vai onko niitä monia ?

Minulla oli ohjelma jo kerran käytössä muutamia vuosia sitten nopeasti, en siintä tuolloin innostuna, mutta, nyt tarvitsen kun nuo java server ohjelman virheilmoitukset pitäisi kaikki havaita.

:) :) :)

--

Sivuja: [1] 2 3 ... 56