Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - HannuTapio

Sivuja: [1] 2 3 ... 59
1
Hei,

Hyvää uutta vuotta jokaiselle, tämä on sitten minun ensimmäinen kokonainen vuosi netti peleissä, minä viime vuonna aloitin ensimmäisiä 2 näyttöpäätteen lautapelejä ylläpitää netissä, tämä vuosi on ensimmäinen kokonainen netti vuosi minulle ja lautapeleilleni. :).

Minä hetin uuden vuoden kunniaksi esitän yhden uuden lautapelin, tässä on kuva snap - >


Shakki 12x8 - hallitsija kuningas.
Tässä shakissa on kaikki minun shakki pelien napit mukana, marsalkka ja kenraali nappi on siellä mukavasti omilla paikoillaansa, ja laudalla on idea olla kuninkaan hallinnasta, rauhallinen asetelma, vaikka sota aiheinen.

Minä lisänä olen vaihtana www domainin, minun uusi domain on maailma aiheinen, laitoin pienen ilmasto vitsin ja toisen vitsin, että, sivusto on koko maailman käsittävä, vaikka on silti yhä suomen sisäinen sivu.

Tässä on linkki uuteen domainiin - https://www.lautapelimaailma.com

Jatkan peli kehittelyjä, kohti "heidän kunniansa päiviä" ja "totiset tusinat", jne.. lautapelejä.

Hyvää uutta vuotta jokaiselle, ja kiitos kun olette jaksaneet seurata näitä lautapeli ketjujani.

:) :) :)

--
Moderaattori huomauttaa, että omaan viestiin vastaamisen sijaan, olisi asiallista editoida
omaa viestiään, eikä aloittaa tai vastata omaa viestiinsä.


Laitoin pientä grafiikan päivitystä, näin uuden vuoden alkuun.
Tässä on muutama update versio lautapeli grafiikoistani - >

Klassikko lautapelejä - https://www.bittipankki001.com/videot/RisRevTamMylSha_003_lp.mp4
Ilmojein pilotit lautapeli - https://www.bittipankki001.com/videot/ip1917_ilmataistelu_008.mp4
Meteori pilotit lautapeli - https://www.bittipankki001.com/videot/mp2312_avaruustaistelu_004.mp4

Heidän kunniansa päivät - https://www.bittipankki001.com/videot/Heidan_kunniansa_paivat_018.mp4

--

Jatkan tätä HKP lautapelin säätelyjä tässä, ja ryhdyn katselemaan ensimmäistä pelattavaa demoa, seuraavista - >

Totiset tusinat.
Panssaroitu jalkaväki.
Ilmojein pilotit II - zeppeliinit ja tankit.
Meteori pilotit II - tähtiasemat ja risteilijät.


--

Edit.

Hei,

Hirmu iso kiitos Ubuntu foorumille, kaikista vuosista mitä olen ollut täällä foorumilla, kertomassa linux sotalautapeli harrastuksestani, minulla on ollut hyvää ja laadukasta harrastamis vuotta teidän kanssanne, kiitos.

Minä en enää pidä näitä kehitys ketjuja täällä foorumilla, olen ihan foorumin käyttäjä vaan, en enää indie lautapelejä esittäjänä.

Kiitos Ubuntu Suomi harrastamisen vuosistani.

Hannu Särö.

2
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta,

Joo, kiitos, minä ensi vuonna aloitan vuosi 2020 ketjun sitten, saavat nämä vanhat rauhassa laskeutua ketju listalla, en enää nykyään pidä yli vuoden mittaisia ketjuja missään foorumeilla.

Mutta, hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta, pyrin ensi vuonna sitten taas 0-3+ lautapeliä esittämään, tämä vuosi meni lähinnä värisävyjen ja sotalautapelien grafiikkojen piirtelyn oppimisessa, mutta, seuraavat lautapelit esittyivät tänä 2019 vuonna silti ->

Shakki 10x8 - marsalkka shakki.
Reversi 10x10.
Ilmojein pilotit 1917 - ilmataistelua.
Meteori pilotit 2312 - avaruustaistelua.

Olen siis 0-3+ lautapeliä luvanna joka vuosi, olin toivonut hieman enemmän, mutta, sotapelien grafiikassa meni tosi kauan, ja värisävyt alkavat olla vasta ihan nyt näinä viikkoina tulleet hienoiksi.

:) :) :)

Täällä voi pelata joulu shakki ja tammi ja reversi pelinsä - https://www.lautapelisivusto.com

--

3
Viesti,

:) :) :)

Sain emailin ylläpidolta, voinko käydä ylläpidon kanssa kevyen keskustelun jatkoista, minä tahtoisin pitää aina 1 vuoden ketjun täällä pelit osiossa, ketjussa, kerron siten javascript ilmais lautapeleistäni, sopiiko tämä ylläpidolle ?

Pyrin joka vuosi rakentamaan noin 0-3+ lautapeliä nettiin, niistä tahtoisin kertoa, ja kannustaa myös muita tekemään samaa.

--

4
Hei,

Hannu tässä, olen ollut jo monta vuotta foorumilla, taidan olla ainoa lautapeli indie joka täällä aktiivisti häärää, hirmu iso kiitos teille kun saan elää linux harrastustani täällä foorumilla.

Minulla on muutos tuolla lisenssissäni, minä laitoin seuraavan kohdan [00] lisenssiini -

Laitan sen tähän - >

Lisenssin voi lukea tästä linkistä - https://www.lautapelisivusto.com/Etusivu.html?sivu=sivuston_lisenssi

Ja tässä se on vielä tänne kirjattuna - >

Koodia: [Valitse]
00] Lautapelisivusto on minun yksityisen henkilön Hannu Särön harraste idean mukainen työ, sivustoni eivät ole virallinen yhtiö / yritys kaupallinen työ,
sivustoni on harraste pohjainen, yksityisen henkilön muina tulonhankkimisina tehty työ, josta minä Hannu maksan aina vuoden lopulla veroa sivuston pelien myynti tuloistani,
muina tulonhankkimisina voi henkilö tienata tämän minun eläkkeeni työn tulorajan 733 € kuukaudessa.

Hannu harraste työ ylläpitää ja kehittää ja valvoo html sivustoa - www.lautapelisivusto.com.
Hannu harraste työ suunnittelee ja myy netti sotalautapelejä ja bonuspelejä suomen valtion alueelle.
Hannu kirjoittaa ja kertoo netissä helsingin ja suomen top-5 harraste javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapeli ja bonuspeli kehittäjänä.

Minä kirjoitin näin voimakkaan lisenssin kohdan, vaikka olen silti yhä harraste idean mukainen ilmais lautapelejä suunnittelija, minulla on tilanne että olen  ensi vuonna 50 vuotinen, ja minä tahdon että näitä minun lautapelejäni jää suomeen elämään, sitten kun minä lopetan sivustoni, tahdon että jälkeeni jäävillä openjdk lautapeleillä ja bonuspeleillä on virallinen harraste kaupallinen asema.

Minulla on idea tehdä javascript ilmaispelejä sivustolleni, joita minä sitten lisänä myyn ihmisille openjdk kotiversioin, jotta, pelejäni on olemassa sitten vielä kun itse lopetan sivustoni.

Minä pidän pelit ilmaisena sivustollani, ja sitten tarjoan mahdollisuuden ostaa näitä samoja pelejä pelaamaan kotiin, openjdk versioin, mietin lwjgl ja openjdk yhdistelmää lautapeleihini.

Voinko jatkaa ennallaansa täällä foorumilla pelit osiossa, olen linux indie, minä täällä kirjaan vaikka vain näistä minun ilmaisista sivustoni javascript peleistäni, ja kirjaan sitten lautapelejä foorumeilla openjdk versioista.

Minulla on eläkeläisen tuloraja 733 € kk, eli idea ei ole että lähden tienaamaan, yritän 50 € - 500 € kk jos onnistuisin, saisin palvelin ja virusturva maksut kasaan.

:) :) :)

--

5
Hei,

Lisäsin vielä asiakasohjelmiini ääni efektejä.

"ilmojein pilotit 1917" ja "meteori pilotit 2312" ovat nyt ääni efektien kanssa pelattavissa, tein nämä ääni efektit toimimaan vasta nyt, en ihan tiedä mikä kesti, mutta, nyt on efektit, jatkossa lautapeleissäni on ääni efektejä.

Nämä ääni efektit ovat lähinnä erillaisia sin ja sahalaita ja random kohinoita ja kaikumisia ja sellaisia, mutta, nyky tietokoneet osaavat kyllä ihan mukavaa efektiä tehdä myös sin ja sahalaita aalloillakin.

Täällä voi testata ääni efektejä "ip1917" ja "mp2312" lautapeleissäni - > https://www.lautapelisivusto.com

Tervetuloa testaamaan uutta toimintaa sivustolle.

:) :) :)

--

6
HKP,

HKP lautapelini ideaa tässä lukitsemassa ja säätämässä.Hei, olen lukitsemassa pelin ideaa, pelissä on ideana murtaa vastuksen rintama koko laudan leveydeltä, peliin laitetaan aina skenariosta riippuen eri määrä "voitto sijainti lippuja", eli graafisia lippuja joita tulee kerätä, nämä "liput" laitetaan aina niin, että, molemmilla on alussa niitä saman verran, jotain 3 - 5 ja sitten niitä tulee vallata vastukselta, jos valtaa kaikki "liput", eli työntää vastuksen rintamaa taaksepäin koko laudan leveydeltä voittaa pelin, muuten peliä pelataan peli aika, jonka jälkeen, sitten "liput" lasketaan, ja kumpi enemmän kerännyt, niin, hän on sitten voittana peli skenarion.

Pyrin tänä vuonna vielä 1 - 2 lautapeliä saamaan valmiiksi.

Täällä voi testata tämän päivän pelejä - https://lautapelisivusto.com

Lisäsin myös "ilmojein pilotit 1917" lautapeliini, jo ensimmäiset testit ääni efekteistä, taustalla kuuluu moottorin ääni ja pelin ammukset pitävät tak tak ääntä ja vielä on pelissä efekti kun lentokone räjähtää.

:) :) :)

--

7
HKP,

Hei, kirjaan juuri nyt näitä nappuloitten liikkumisia ja piirtelen ja asetan nappeja skenarioihin.

Minä mietin vielä muutosta, tuo "merileijona 1941" skenario, niin, se on vain ryntäys toista kohti, siinä ei kunnon taktiikkaa taida saada aikaan, minä mietin, että, vaihdan "merileijona 1941 - hitlerin maihinnousu" skenarion, "jatkosota 1941 - karjala" skenarioon, tulee sitten vähän suomeakin mukaan tähän ekaan MS2 lautapeliini.

Laitan pian videota pelin kulusta, pyrin tänä vuonna esittämään vielä 1 - 2 lautapeliä valmiina.

:) :) :)

--

8
HKP,

Hei, minä kovasti kirjaan nyt näitä sääntöjä itse asiakasohjelmaani, jotta, peliä sitten voi kanssa viimein pelata.

Minua mietityttää erikoisjoukot.

Mietin seuraavaa -

SS joukot - Saksa.
Punakaarti - Neuvostoliitto.
Kuninkaallinen kaarti - Iso britannia.
Kansallinen kaarti - Ranska.
Merijalkaväki - Yhdysvallat.

Minä mietin että näillä joukoilla olisi vaihtoehtona 1-3, en vielä tiedä osumapistettä enemmän, saa itse valita kuinka monta ostaa 1-3, ja sitten nämä pisteet maksaisivat aina tuplahinnan normaalista, ja sitten kenties vielä, että, olisi vaikka jotain 33%-50% mahdollisuus, että, yksi osuma ei vahingoita näitä erikois osumapisteitä.

Laitan nämä erikoisjoukot testiin, sitten kun pelin muut säännöt on jo peli testattuna.

:) :) :)

--

9
Hei,

Minä tässä nyt sitten laitan tämän ensimmäisen sääntö kokoelman peliin toimimaan, tässä on sääntöjä - >
Huolto ja päämaja : 2 OP ( osuma pistettä ) hit pointteja, huolto kantaa 20 ruutua, jos on huollossa saa noin 5 sekunnin välein +1OP lisää.
Päämaja : 2 OP hit pointteja, päämaja kantaa 10 ruutua, jos on päämajan kantaman ulkopuolella on liikkumisen ja taistelun viive 100%.

Tykistö : 2 OP, tykistö ampuu 6.75 ruutua, tykistö isku ei vahingoita panssareita, tykistö ei voi viedä energiaa alle 2 OP.
Panssaroitu tykistö : 3 OP, ampuu 6.75 ruutua, tykistö isku ei vahingoita panssareita, tykistö ei voi viedä energiaa alle 2 OP, voi tuhota kaikkia yksiköitä kun etäisyyttä on alle 1.75 ruutua.
Raketti tykistö - 2 OP, ampuu 6.75 ruutua, raketti isku vahingoittaa kaikkia yksiköitä, raketti isku ei voi viedä energiaa alle 2 OP.

Bunkkeri : 5 OP, taistelee 100% tehoilla, mutta, ei voi liikkua.
Kevyt jalkaväki : 3 OP,  taistelee 100% tehoilla, ja liikkuu 100% tehoilla, näkee kaikki viholliset  3.75 ruudun päähän.
Kevyt jalkaväki linnoittautunut : 3 OP + 2 OP.
Jalkaväki : 5 OP,  taistelee 100% tehoilla, ja liikkuu 100% tehoilla, näkee kaikki viholliset  3.75 ruudun päähän.
Jalkaväki linnoittautunut : 5 OP + 2 OP.
Konekivääri : 3 OP, taistelee 125% tehoilla, ja liikkuu 75% tehoilla, näkee kaikki viholliset  3.75 ruudun päähän, ei voi vahingoittaa panssareita.
Panssaritorjunta : 3 OP, taistelee 125% tehoilla, ja liikkuu 75% tehoilla, näkee kaikki viholliset  3.75 ruudun päähän, ei voi vahingoittaa jalkaväkeä.
Laskuvarjo joukot : 4 OP,  taistelee 125% tehoilla, ja liikkuu 125% tehoilla, näkee kaikki viholliset  3.75 ruudun päähän.
Merijalkaväki : 4 OP,  taistelee 125% tehoilla, ja liikkuu 125% tehoilla, näkee kaikki viholliset  3.75 ruudun päähän.

Tiedustelu vaunut : 3 OP, taistelee 75% tehoilla, liikkuu 125% tehoilla, näkee kaikki viholliset 10.75 ruudun päähän.
Kevyt panssari : 4 OP, taistelee 75% tehoilla, liikkuu 125% tehoilla, näkee kaikki viholliset 6.75 ruudun päähän.
Panssarit - 5 OP, taistelee 100% tehoilla, ja liikkuu 100% tehoilla, näkee kaikki viholliset  3.75 ruudun päähän.
Raskas panssari : 6 OP,  taistelee 125% tehoilla, ja liikkuu 75% tehoilla, näkee kaikki viholliset  3.75 ruudun päähän.

Tiedustelu koneet : näyttävät kaikki kartan viholliset jotka ovat omalla ilmaherruus alueella.
Taistelu koneet : voivat tehdä ilmaherruutta, 100 pistettä 1 ruutu ja 50 pistettä 10 ruutua ja 0 pistettä 20 ruutua, voivat iskeä ajoneuvojen kimppuun, jos iskee ajoneuvon kimppuun tekee vain 50% ilmaherruus pisteitä.
Pommittaja ja kuljetus koneet - voivat pudottaa pommeja ja laskuvarjo joukkoja, laskuvarjo yksikön täytyy olla 10 ruudun sisällä kone ikonista.

Pelissä on laudalla lippuja joita tulee vallata, kumpi enemmän lippuja kerää ja niitten avulla pisteitä, voittaa pelin, jos tuhoaa kaikki vihollisen huolto yksiköt, tämä tällöin antautuu.

--

Siinä on tämän hetken peli suunnitelma, lisään loppuja suunnitelmia, kun peli on testattuna, ja valmiimpana.

:) :) :)

--

10
Hyviä pyhiä,

Hei, hyvää pikku joulua ja hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020, lautapelisivusto lisää jo perinteiset joulukoristeet sivustolleensa, hyvää joulua.

Täällä voi käydä katsomassa joulun taikaa taas kerran - https://www.lautapelisivusto.com

:) :) :)

--

11
Hei,

Lisäsin pelaaja nimen valinnan, lautapeliohjelman käynnistykseen, nyt voi valita pelaaja nimen palvelimelle taikka sitten pelaamisen vieras tunnuksella.

Täällä voi käydä katsomassa, tämän päivän versiota - https://www.lautapelisivusto.com

:) :) :)

--

12
HKP,

Pelitestejä tiedossa pian, olen jo ensimmäiset, perus koodit kirjanna yksiköitten liikkumiseen ja taisteluun, vielä hieman lisää koodia, niin, yksiköt sitten taistelevat näytöllä ja peli on sitten pelattavissa.

Tässä on kuitenkin vielä yksi video snappi, minä testaan hieman tarkempaa karttaa, minulla oli jotain 50 x 40 ruutua kartta aiemmin, minä vielä testaan jotain 63 x 48 karttaa lisänä.

Tässä olisi video snap tuosta ranska ja alavatmaat 1940 skenariosta ja kartta ruutu koko on tuo 63 x 48.


Tässä snap - https://bittipankki001.com/videot/Heidan_kunniansa_paivat_016.mp4


Lisään loppuja peli koodeja ja testaan sitten pian viimein sitä pelattavuutta, eri kartoilla.

:) :) :)

--

13
HKP,

Laitan vielä nopean videosnapin, niin, tuosta englanti 1941 skenariostani.

Tässä video snap - https://www.bittipankki001.com/videot/Heidan_kunniansa_paivat_015.mp4

:) :) :)

--

14
HKP,

Hei, minulla on tässä tämä skenario "Merileijona 1941 - Hitlerin maihinnousu", kyseessä on hypööttinen tilanne, jossa englanti on hävinnyt ilmasodan 1940 ja saksa hallitsee ilma- ja meritilaa, ja on nyt vuonna 1941 valmistana maihinnousun englantiin, kyseessä on etelä englannin valloitus.

Tässä on snap - >
Ja tässä on sama snap fullhd muodossa vielä - >
https://www.bittipankki001.com/kuvat/tempsnap_032.png

Nyt on sitten kaikki skenaariot jo mietittynä, minä silti käyn vielä lävitse seuraavatkin peliini - >

Suomi 1941 - jatkosodan hyökkäysvaihe.
Balkkan 1941 - saksa hyökkää kreikkaan.
Afrikka 1942 - saksa ja italia kohti egyptiä.
Sisilia ja eteläinen italia 1943 - maihinnousut italiaan.

:) :) :)

Mutta, minä uskon että nämä 9 skenaariota mitkä nyt on valmiina testiin, riittävät alkuun ihan ok.

Ranska 1940 - alavatmaat ja ranska.
Balttia 1941 - kohti leningradia.
Merileijona 1941 - hitlerin maihinnousu.
Ukraina 1941 - kharkov ja sevastopol.
Balttia 1944 - balttian "vapauttaminen".
Puola 1944 - veikselin ylittäminen.
Normandia 1944 - pois rannoilta.
Normandia 1944 - kohti pariisia ja belgiaa.
Ranska 1944 - kohti siegfried linjaa.

:) :) :)

Ja täällä voi taas testata, tämän päivän rakennelmia - https://www.lautapelisivusto.com

--

15
HKP,

Hei, tässä on vielä "Puola 1944 - vistulan ylittäminen", skenaario lautapelistäni.Ja tässä on sama snap fullhd koossa - https://www.bittipankki001.com/kuvat/tempsnap_031.png

Lisään vielä sen "merileijona 1941 - hitlerin maihinnousu", skenaarion, ja sitten onkin jo aika katsella ensimmäistä peli videota, itse HKP pelin kulusta.

Jee, jee, jee ..

:) :) :)

--

16
Normandia 1944,

Tässä on vielä snap "normandia, kohti pariisia ja belgiaa" skenariosta, laitan vielä snapit "puola 1944" ja "merileijona 1941" skenarioista, ennen, ekaa videota itse pelaamisesta.

Tässä snap -Ja tässä on snap vielä fullhd koossa - https://bittipankki001.com/kuvat/tempsnap_030.png

Lisään nyt ihan pian nuo loput snapit, ennen ekaa peli videota.

:) :) :)

--

17
Hei,

Minulla on html5 + javascript sivu, jossa on animaatio, tämän animaation on tarkoitus soittaa myös sound efekti, ihan tavallinen html5 + javascript, "var sfx = new Audio ( filename )".

Minulla ei kuitenkaan ääni efekti toimi selaimessa, ennen kuin hiiri klikkaan ruutua.

Olen yrittänyt laittaa focus() ja Click() käskyillä, canvakseen ja documenttiin focusta ja yksittäistä hiiri klikkiä, mutta, ääni efekti ei toimi ennen kuin hiiri klikillä aktivoin selaimen ruutua.

? ?

--

18
Hei,

Minä olen onnistuna löytämään monta hyvää harraste foorumia.

https://boardgamegeek.com  -- lautapelejä.
https://lautapeliseura.fi/foorumi  -- lautapelejä.
https://kvaak.fi  -- sarjakuvia.
https://ohjelmointiputka.net -- ohjelmointia.

Lisänä itse hallinnoin, foorumia - https://lautapelisivusto.com osoitteessa.

Siinä on minun löytämäni, ovat niin ok foorumeita, että, uskallan suosia myös muillekkin niitten käyttöjä.

:) :) :)

--

19
HKP,

Hei, minä poistan puola 1939 skenaarion pelistäni, se on sellainen petos ja yliveto, että, siintä jää ei sotilaallista pahaa oloa puolan puolesta.

Minä laitan sen sijaan puola 1944 skenaarion, jossa on taktiikkana vistulan ylittäminen ja sen puolustaminen, ( vistula on se joki puolan halki ).

Tällä hetkellä on seuraavat skenaariot tulossa peliini -

Ranska 1940 - ranska ja alavatmaat.
Englanti 1941 - merileijona, hitlerin maihinnousu.
Balttia 1941 - kohti leningradia.
Ukraina 1941 - kharkov ja sevastopol.
Normandia 1944 - pois rannoilta.
Normandia 1944 - kohti pariisia ja belgiaa.
Balttia 1944 - balttian "vapauttaminen".
Puola 1944 - vistulan ylittäminen.
Ranska 1944 - kohti siegfried linjaa.

Jatkan tässä vielä säätelyjä, en ihan hirmu kiirettä pidä, tämä on ensimmäinen toisen maailmansodan lautapelini, mikä tulee nettiin, niin, pyrin että siintä tulee hieno pelata ja käyttää sitten mahdollisemman monesta.


Täällä voi testata - https://lautapelisivusto.com

:) :) :)

--

20
HKP,

Sääntöjä tällä hetkellä, mutta, pian alkava peli testaaminen sitten säätää loputkin säännöt.

OP = Osuma pisteet.

Päämaja ja huolto, 2 OP.
Päämaja. 2 OP.

Tavallinen tykistö. 2 OP.
Raketti tykistö 2 OP.
Raskas ase ( konekivääri ) 3 OP.
Panssarintorjunta ase. 3 OP.
Jalkaväki. 5 OP.

Tiedustelu vaunu. 3 OP.
Kevyt panssari. 4 OP.
Panssari. 5 OP.
Raskas panssari  6 OP.

Panssaroitu tykistö. 3 OP.
Panssaroitu jalkaväki. 5 OP.

Avoin bunkkeri ja juoksuhaudat. 3 OP.
Bunkkeri. 5 OP.

Laskuvarjo joukot. 4 OP.
Merijalkaväki. 4 OP.

Tiedustelu lentokone. Rajaton OP.
Taistelu lentokone. Rajaton OP.
Pommittaja lentokone. Rajaton OP.

--

Sääntöjä.

Tykistö isku ei voi laskea OP arvoa alle 2 OP.
Panssaroitu tykistö voi tuhota kohteen kokonaan jos ampuu 1 ruudun etäisyydeltä.

Lentokone isku ei voi laskea OP arvoa alle 2 OP.
Vain yksi lentokone isku voi kerralla olla määrättynä, aina yhteen vihollis yksikköön.
Taistelu lentokone sisältää alueen jolla se partioi, jos alueella on ilma herruus, ei vastus voi tiedustella, eikä pommittaa alueella.
Ilma herruus saavutetaan, aina yksi taistelu lentokone ja sen ilma herruus kantaa 20 ruutua, niin, että, 1 ruudun päähän tulee 100 ilma herruus pistettä, ja 2 ruudun päähän 95 IH pistettä, 10 ruudun päähän tulee enää 50 IH pistettä, jos toisella on 50 % enemmän pisteitä on hänellä IH siinä ruudussa.
Taistelukone voi tehdä ilmaherruutta, taikka sitten iskeä IH alueella vihollisen ajoneuvojen kimppuun.
Pommittaja voi iskeä IH alueella vihollisen maa joukkojen kimppuun.
Tiedustelukone voi tiedustella, koko laudan alueella, niissä ruuduissa missä itsellä on IH.

Huolto kantaa 20 ruutua. Jos ei ole huollossa ei saa lisä vahvistuksia.
Päämaja kantaa 10 ruutua. Jos ei ole päämajan piirissä, on viive liikkumisessa ja taistelussa 100%.

Vierekkäin olevat yksiköt taistelevat ja tykistö ja ilma-ase vähän kauempaakin.

Kun yksikön OP pisteet menevät miinukselle, niin, yksikkö poistuu, ja tulee sitten lähimmän päämajan taikka huollon viereen, 10 sekunnin kuluttua jos yksikkö tuhottiin ensimmäisen kerran, jos se tuhottiin toisen kerran, niin, se tulee takaisin 20 sekunnin kuluttua, ja jos tuhottiin kolmannen kerran, niin, se tulee takaisin 30 sekunnin kuluttua, jne..

Laitan myös komentaja pisteet, joilla ostaa lisää joukkoja.

Tuossa on ekaa sääntö kertomaa, minä vielä hieman säätelen ja muutan osin jotakin, peli testien mukaan.


Täällä voi testata - https://lautapelisivusto.com

:) :) :)

--

Sivuja: [1] 2 3 ... 59