Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tege

Sivuja: [1]
1
Onko olemassa tuolle topicissa olevalle kombinaatiolle ilmaista vaihtoehtoa? Icecast on kyllä ilmainen mutta saako sille mistään kunnon guita kuten centovacastin kanssa integrointi tuo. Tämän kautta olisi vain helpompi muidenkin kuin minun itseni väsää playlistoja soitettavaksi kun voisi vaan uppaa filun ja sitten guin kautta pistää tämä biisi/ohjelma soit XX.XX aikaan.

Onko tämmöinen mahdollista? Olen koittanut googlettaa mutta ei löydä niin ei löydä joten päädyin täältä kyselemään.

2
Elikkäs mikä ihme tässä oikein on? ZNC toimii nätisti ulos mutta eggdrop ei millään. Ei anna edes mitään erroria config filustakaan.

Tietääkseni eggdropille ei tarvitse portteja availla, että se toimii ulos päin? Yhdestä ip:stä muistaakseni Elisa sallii 3-5 IRCnet yhteyttä jotenka siitäkään ei voi olla kiinni koska irssi toimii kyllä samalta koneelta missä tuo ZNC on ja eggdropinkin pitäisi olla.

Onko tässä nyt joku uusi Ubuntu politiikka menossa? Viimeksi käyttiksenä oli Xubuntu 8.04 ja siitä sain ihan hyvin eggdropin toimimaan.

3
Hei,

Olen tässä kyllä monta kertaa asennellutkin Ubuntun vaikka minkä moiseen koneeseen ja säädellyt sitä. Mutta nyt tämä tuottaa ylipääsemättömän esteen. Mistä nämä samat valikot löytyvät uudessa 8.04 versiossa? Käytössä on Xubuntu eli vaikuttaako tämä siihen? Että Xubuntu ei sisälläkään tätä ominaisuutta? Jos ei miten sen saisi asennettua sitten?

Sivuja: [1]