Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - suomirokki

Sivuja: [1]
1
  Notta terve! Itsellä käytössä E220 Elisan liittymällä. Asensin 10.04 ja tässä tuo mokkula ei pelitäkkään enää niin hyvin, kuin 9.04 Ubuntussa. E220 pitää olla bootatessa koneessa kiinni, muuten ei löydä koko tikkua.

  Ja joudun yhdistämään kaksi kertaa, että lähtee toimimaan. Eka kerralla kun yhdistää, niin ilmoittaa, että ollaan linjoilla. No ok, mutta ensi- ja toissijainen DNS näyttää outoja lukemia (4.2.2.1 ja 4.2.2.1).
Toisella kertaa yhdistettäessä näyttää Elisan omat DNS:t (eli ne 193.229.0.40 ja 193.229.0.42).

  Ja hyvänen aika, ei siinä vielä kaikki: työpöydälle ilmestyy koneen käynnistyessä Vodafonen logolla oleva suttuinen kuvake, johon ei tohdi koskea hiirulaisella, koska yhteys sammuu heti. Ei tuommoista ole koskaan tapahtunut aiemmilla versioilla. Kieltämättä: ärsyttävää ja se pistää silmään.   :)

  P.S. Mitä paketti "usb-modeswitch" tekee, mihin auttaa, miten käytetään? Asensin sen synapticilla, mutta en huomaa mitään uutta missään. Elätin toiveita, että se kuvake olisi poistunut työpöydältä.  ;D


2
Pelit / Vs: Tänne kaikki pelit mitä pelaatte
« : 27.02.09 - klo:10.31 »
Heh, DosBox, E-UAE, Vice ja vanhat klassikot. Tällä hetkellä menossa Ultima VI, kun jäi aikoinaan kesken.  :D
Ai niin, Ultima VII ja Exult meinas unohtua.

3
Heh! Saab 900c, vm. -89 ja "Made in Finland".

4
Jouu! Nyt on suomi toiminnassa. Kiitos! Laitoin tuon Gnomen kielipaketin.

5
Multimedia ja grafiikka / Gimpin suomenkieli (RATKAISTU)
« : 26.05.08 - klo:00.19 »
   Juu, pitäis saada suomenkieli Gimp 2.4.2:seen. Kubuntu 7.10 käytössä ja muissa ohjelmissa on kotimainen kieliasu päällä. Aiemmissa distroissa, mitä kokeilin, niin suomi toimi automaattisesti. Että jos joutuu jotakin asetuksia Gimpistä tekemään, niin mistä ne löytyisi? Ohjelman omasta valikosta en löytänyt, tai sitten meni silmien ohi.

6
Toimiiko/toimisiko tuo studiosysteemi myös Kubuntun puolella?

7
Vau! Kiitos! Ja kaikki on taas paljon selvempää. :)

8
En oikein tule toimeen tuon Dolphinin kanssa. Kuinka saan Konquerorin sen tilalle - oletuksena? Ja niin, että siinä sivulla näkyy kotikansiot ja muut. Kun en saa siirrettyä dokumentteja kansiosta toiseen muuten, kuin avaamalla kaksi Dolphinia tai Konqueroria. Ja siitä sitten raahaamalla, tai kopioimalla. Ärsyttää, kun joutuu pitää saman ohjelman kahta ikkunaa auki. Kubuntu 7.10 käytössä.

9
Saako Kubuntuun Fedorasta tuttua Bluecurve-teemaa? Koitin googlata, mutta löysin jotain sekavia (ainakin mulle) kirjoituksia kyseisestä aiheesta. Ja tottakai ulkomaan kielillä. Tykästyin siihen aikoinaan, kun Fedoraa käytin. Siis siihen teemaan.
Päivityksestä: Tällä hetkellä Kubuntu 7.10 ja kun kokeilin laittaa versiopäivityksen, niin tarjosi Ubuntu 8.04:ää. Eli muuttuuko mun Kubuntuni Ubuntuksi, jos hyväksyn päivityksen? Toisaalta, jos ja luultavasti vielä kun pidän tämän version (7.10) käytössä, niin kuinka kauan tätä tuetaan päivityksillä - vielä?

Sivuja: [1]