Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - annika

Sivuja: [1]
1
Mielestäni 22.04 ei ollut sen hitaampi kuin tämä 20.04, mutta siitä syystä palasin taaksepäin tähän, kun päivityksen myötä 22.04:sta katosi HDMI-äänilähtö kokonaan , eikä sitä millään taikomisilla saanut takaisin.

2
No joo nyt taisi tulla viimeinkin se ensimmäinen onnistumiskokemuskin.  :)
Kaikki alkoi siitä, kun asensin windows kympin tilalle Ubuntu Jammyn eli 22.04:n . Toimi ihan hyvin peräti 4 päivää, kunnes tuli päivitys jossa katosi äänen HDMI ulostulo. Kivaa sillä netistä selailin kaikkia mahdollisia taikatemppuja ja kokeilin, mutta mikään ei auttanut. No sitten järjestelmäpäivitys tarjosi uutta 22.10 jakelua asennettavaksi ja toiveikkaana, että ääniongelma katoaisi, niin eikun asentamaan. Seuraus oli....APUAA!! Ei ollut minkäänlaisia ääniä mistään tuutista. Pelkä valeulostulo vaan. Eikä mitkään taikatemput taaskaan auttanut . Ai että linux maailam onkin sitten kivaa. :D
Seuraavaksipas sitten asentelemaan 20.02 ja dadaaa.. Kaikki äänet toimii. Saas sitten nähä kuinka kauan, mutta minä onnistuin :)

Sivuja: [1]