Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - harto

Sivuja: [1]
1
Laitealue / Vs: Anysee usb-digi
« : 08.11.11 - klo:13.43 »
Ja se Anyseen kaukosäädin on ihan normaali NEC. Ainut mikä siinä on vähän erikoista on se että laite on tavallaan naitettu siihen mukana tulleeseen kaukosäätimeen. Voi käyttää muutakin kaukosäädintä jos se koodi sattuu olemaan sama.

Tarkoittaako tämä siis sitä, että kun minulla on tuo Anyseen USB-digi omalla kaukosäätimellään ja Logitech Harmony yleiskaukosäädin, niin ainut tapa saada Harmony keskustelemaan Anyseen vastaanottimen kanssa on määrittää Harmonyyn tismalleen samat koodit kuin Anyseen kaukosäätimessä on? (Jolloin Harmonysta jää paljon, paljon hyödyllisiä nappeja käyttämättä)

2
Laitealue / Vs: Anysee usb-digi
« : 08.11.11 - klo:00.58 »
Kaipailisin ohjeita kaukosäätimen toimintaan saattamiseksi mythtv:ssä. Tässä ketjussa oli hyvä ohje parin vuoden takaa, mutta linkit asetustiedostoihin ovat kuolleet. Itse Anysee toimii mahtavasti ja irw:kin näyttää näppäinpainalluksia suorilta. Mutta mitä ihmettä laitan /home/mythtv/.mythtv/lircrc ja /etc/lirc/lircd.conf -tiedostoihin?

3
Tarvitsisin apuja ohjelmatietojen hakemiseen XMLTV:llä. Yritinn jms-ubuntun (vastaus #16) ohjeen mukaan tehdä, eli:

1. Ensin hain sourceforgesta uusimman xmltv-paketin (0.5.61) , ja purin ja käänsin sen.
2. Kopioin puretusta kansiosta tv_grab_fi -skriptin paikalleen /usr/bin -kansioon
3. Loin tv_grab_fi --configure -komennolla asetustiedoston, johon tulikin satoja kanavia. Kommentoin kaikki rivit paitsi telvis.fi -lähteestä tulleet ilman kaapelikortia näkyvät kanavat ja kopioin asetustiedoston sekä ~/.mythtv/ttv.xmltv ja myös  mythtv-käyttäjän vastaavaan.
4. Backend setupin videolähteen nimi on siis "ttv" ja listings grabber "Finland (mtv3.fi, telkku.com, telvis.fi, tvnyt.fi, yle.fi) (xmltv)"
5. Lisäsin MythTV backend setupin kanavaeditorissa jokaiselle kanavalle sitä vastaavan xmltvid:n, eli ykköselle "tv1.telvis.fi", jne.
6. Ajoin mythfilldatabasen ja käynnistin frontendin, mutta program guide on edelleen tyhjä.

Kokeilin myös ladata tuon edellisessä viestissä mainitun uusimman grabberin, purin sen kansioon ~/Downloads/fi ja suoritin komennolla "./tv_grab_fi_pl --configure", ja toistin kohdat 3-6. Lopputulos sama; ohjelmaopas on pelkkää "unknown" ohjelmaa täynnä. Mikä avuksi?

EDIT: Tuo uudempi, 2.0.1 -skripti toimikin, ja haki ohjelmatiedot huomisesta eteenpäin. Kaiketi selviän sitten vielä tämän päivän ilman ohjelmatietojakin :)  Kiitos vielä jms-ubuntu, ohjeesi oli korvaamaton!

Sivuja: [1]