Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Speedy G

Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1
Laitealue / Vs: CD-asema kuoli?
« : 22.02.08 - klo:09.54 »
Koska kyseessä on CD-asema, saattaa se olla vittänyt aikaansa jo pitkään koneessa. Eli mahdollinen vika on kaapelin löytyminen.
Mutta epäilen kyllä että pyörähdykset ovet tulleet täyteen ja joku haluaa rahasi päästäksesi lukemaan taas lavyjä.
Mulla toimii ASUS:n valmistama DVD (pelkkä lukeva) toisinaan ja toisinaan taas ei. Se on jo romukoppakamaa, mutta ei vaan saa aikaseks lennättää.  ;D

2
Kielioppivirheitä tulee helposti jos on kansakoulun käynnistä 45 vuotta, Tarkoita itseäni.

Terveisin jori52 :D

Sama tääl. Mut se ei mun slangiin vaikuta. Ja jos menee kauheen vaikeeks, ni mä teen stadin slangilla jonkun Linuxin  ;D Siinä sit bamlataan, *reps*

3
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Kaikki varmaan nauraa
« : 22.02.08 - klo:09.44 »
Vanha kunnon Doom-kone käytössä. Tälle on pakko taputtaa. Todella hienoa hommaa.  ;D

4
Laitealue / Vs: Toimivia emolevyjä
« : 19.02.08 - klo:10.32 »
Intel:n tekemillä piirisarjoilla varma valinta. Ne toimivat ainakin.
Vaikea sanoa tarkkaa merkkiä ja mallia jos haussa on vain eri distroissa toimiva emolevy. Mitä muuta siinä emolla pitää olla  va i pitääkö löytyä kaikki ?

5
Mulla saattas löytyy tommonen 128Mt kampa viel jostain kätköstä. Ja Realtek verkkokortti.
Pengon huomenna.

6
Asennuksessa on myös mahdollisuus kutistaa partitiota. Sitä mä oon käyttäny.
Ensin kuitenkin Defrag (Levyn eheytys) Window$ puolella. Tarkoituksena saada mahdollisimman suuri yhtenäinen alue vapaaksi.
Lähtisin kyllä asentamaan kokonaan tyhjälle pohjalle, ellet varmasti tiedä mitä teet sille Window$ osiolle. Se kumpi oli ensin, XP vai Vista on aika ratkaisevaa, ja saatat onnistua tuhoamaan Window$:n tarvitsemia tiedostoja, jolloi ruletti alkaa alusta.

7
Off Topic jatkuu.  ;D Miksi kaikki kantaa kosahtaneet CD ja DVD-aihiot aina masikkamaalle. Sinne on vaimon kuva paljon parempi. Oman testin mukaan varikset toi 10 aikaisemmin varastamansa masikat takaisin korkojen kera kun laitoin vaimon kuvan vartioimaan mansikkamaata.
Niistä kosahtaneista aihioista voi tehdä kelloja. Keskireikään menee patterikellon koneisto mukavasti. Katsoo vaan että löytää sopivan mittaisilla viisareilla tai modaa paketissa olevat viisarit. Miettikääs mikä ilo ja hyöty kun joka joulu ja syntymäpäivä voi antaa ystävälleen ja kylänmiehelle uuden kellon.  :D Nimim. saanut varoituksen jo kellojen jakamisesta. Poika kuulemma tekee seuraavasta kellosta minkä saa savikiekon ampumaradalle. (Lentää muuten kauniisti tommonen aihio, siitäkin voi pitää vaikka jossain kokoontumisessa kisat. kuka heittää aihion kauimmaksi, tai tarkkuutta.)
Ja HYVÄ Vinokatti, sitkeesti vaan, kyllä se siitä aukee aikanaan.

8
Juylia puollustaen. Miten jaa ne luonto- ja muut tärkeät dokumenttikanavat tallennettua. Ei riitä kortin luotto kaikkiin viinostaviin "kanaviin"  ;D

9
.lnk .. eiks se oo linkin lyhennys  :o

10
Tuo se aparaatti mulle ja 100€ rahaa ni laitan sen visvan takas. Aikaa siinä palaa ja siksi tuollainen hinta.

11
Laitealue / Vs: digitikku A-link DTU(m)
« : 11.02.08 - klo:19.59 »
Toi tikku toimiakseen kunnolla tarttee vähintään 2GHz koneen ha Gigab nuistia

12
Yleistä keskustelua / Vs: Lahtelaiset, herätys
« : 08.02.08 - klo:14.06 »
Onhan Suuri ja Mahtava Microsoft "lahjoittanut" jotakin. Pakkohan sitä on silloin käyttää.
Homma haisee samalle kun aikoneen Suuri ja Mahtava Neuvostoliitto antoi jotain pienelle ja köyhälle Suomelle.
Jos täällä sais kirota niin nyt olisi oiva tilaisuus oppia kiroamaan muullakin kuin englannilla.  Toi M$ tulee kai todellusuudessa vaatimaan ihan liikaa, vapaa koodi yritetään kitkeä pois totaalisesti, ja sitten selitetään, ettei edes mitään sellaista ole koskaan ollutkaan.
Muistuu mielee aika, jolloin yritti päivittää PC-DOS:n (IBM:n tekemä) MS-Dos:n. Alkoi kone vattuilla heti alkuunsa, ettei koneessa ole oikea käyttöjärjestelmä.  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( <- mun mielipide sensuroituna

13
Laitealue / Vs: Paraller porttia ei löydy/Tulostus
« : 07.02.08 - klo:19.42 »
En tiedä kuinka Ubuntussa toimii, mutta saattaa olla poistettu BIOS-tasolla. Eli pieni BIOS-ropellus auttaa asiaan.

14
Laitealue / Vs: digitikku A-link DTU(m)
« : 07.02.08 - klo:10.51 »
Ai seinäantennillakaan?

Edit: Ei kovin käyttökelpoinen tapa, jos pitää olla tikku pihalla (ja siihen pitää tulla antennijohtokin). Toisaaltaan ainakin näin talviaikaan, eipä tikku pääsisi lämpenemään liikona... :)

Äääähhhh .. Luulin et sulla on se paketin oma antenni käytössä.

15
Laitealue / Vs: digitikku A-link DTU(m)
« : 06.02.08 - klo:15.27 »
Haeppas USB-jatkojohto ja ikkunan välistä antenni pihalle. Kas kummaa, kuva paranee heti ja paljon. Ainakin Itsellä sama tikku ei saanu sisällä signaalia, ja pihalla toimii.  ;D

16
Autopelit (mun himo joka ohittaa naisetkin). Ja kuten monta kertaa jo sanottu, muukin pelaaminen, PhotoShop, 3D. Onhan niitä, ja sentakia joutuu sitä mikkitaalaa pitämään koneessa  ???

17
Laitealue / Vs: Näytönohjaimen valinta
« : 02.02.08 - klo:10.37 »
Se ainakin mihin väylään näytönohjain tulee. ISA, VLB, PCI, AGP vai PCI-e  ;D
Todennälöisesti se on kyllä AGP-väylä. Ja pikkasen alkaa siinä olla valikoima jo pienenemässä. Joku 128 tai 256 Mt riittää jo varmasti pyörittämään. Riippuu tietysti mitä koneella teet.

18
Yleistä keskustelua / Vs: MB Ubusta
« : 01.02.08 - klo:10.04 »
Juu, mikki$piltti osaa. Sen takia en moista tilaa enkä lue. Paperikin on niin huonoa, että hanuriin tulee haavoja jos sillä pyyhkii.
Sanoisin etää pelkkää ajan ja puun tuhlausta nykyään.  ??? Ennen sentään toisaan naputeltiin sormet verillä sieltä ohjelmia. Ja kädet ristissä, lumpiot lattiassa ja naama mekkaan päin toivottiin, ettei yhtään pokea tai peek:ä olisi mennyt väärin. ;D
Kyseisen "lehden" Linux-vastaisuus ja testaamme kaikke mitä et tarvitse on tehnyt sen, että vuosien (alusta asti) kestotilaus päättyi pari vuotta sitten kun linja muuttui johonkin mistä en halua maksaa.  ???

19
Laitealue / Vs: Software-RAID-1 ja LVM2 kysymyksiä
« : 01.02.08 - klo:09.54 »
Pielaava on nimensä mukainen. Se tekee toisesta levystä täydellisen peilin levylle. Eli jos tulee POKS toiseen levyyn, tiedot säilyvät toisella. Ja uuden levyn kun laitta, vaiik isomman niin saman kokoisena se käyttö pysyy. Tyhjän tilan toki saa kikkailtua käyttöön.

20
Se käyttöjärjestelmän irvikuva asennetaan jo tehtaalla esiasennuksella. Ei siinä enää kauppias mitään päätä, onko koneessa käyttöjärjestelmä vai sen irvikuva.
Yksikään Mustan Pörssin mirkoaaltouunikauppias ei osaa edes asentaa käyttöjärjestelmää. Puhumattakaan jostain Gigantin on se nyt vaan niin tyhmää mitään osata-myyjastä.
Se että pystytään vaikuttamaan tehtaaseen, silloi alkaa saada koneita varmaan ilman käyttistä tai sitten niitä on eri käyttöjärjestelmä-versioita. Siihe vaan ei pysty, koska jokaisesta väärin kasatusta (lue EI M$) maksetaan sakkoja eräälle firmalle. Ihan vaan yksinoikeudella.  ??? ??? ??? ???

Sivuja: [1] 2 3 ... 11