Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - vetoniitti

Sivuja: [1]
1
Kiitoksia neuvoista. Eiköhän tämä tästä.

2
Olen yrittänyt sitä poistaa levynkäytön analysointiohjelmalla ja  GParted ohjelmalla. Tyhjeni mutta ei sitä pois saa meikäläisen konsteilla. Kuten sanot ei se mitään siellä pyydä, ehkä vähän hidastaa ylöslatausta. Jos en väärin muista niin Winukka ryhtyi tekemään tuollaista osiota aikanaan, en tiedä miksi. Tämä on meikäläiselle aika hebreaa, mutta tuli vaan sellainen olo, että p'''le kylähän  lähdet, mutta hävisin.

3
No nyt asensin uudestaan. Näyttää että Ubuntulla on 982,4 GT:tä käytössään Koneessa on 1 teran levy, joten olkoon, vaikka edelleen siellä se  Windows boot manageri onkin. Ellen väärin ymmärrä, melkein koko levy on siis Ubuntulla . Se on liian vaikeaa se dev/sdp homma.

4
Asus All In One ja Widows 10. kyllästyin ja asensin Ubuntun 18.04 LTS enkä rinnalle vaan niin että oletin Winukan menevän sen tien. Nyt kun käynnistän koneen, tulee ensin kolme valintavaihtoehtoa, joista yksi on Windows boot manager dev/sdb tai jotain selaista. Valitsin sen ja kas kummaa, sieltähän ilmestyi meikäläisen entinen taustakuva ja valikot Windows 10. Ubuntu siis on huolissaan että Winukka katoaa ja säälistä tallentaa sen. Ei siitä taida siis eroon päästä vai kuinka.

5
Yleistä keskustelua / Chromium
« : 18.10.16 - klo:08.41 »
Mitätön juttu, mutta kiusaa kun en saa poistettua Chromium selaimesta sitä kirjautumis valikkoa, joka ilmestyy aina kun avaan selainen. Kun sitä poistonappia painaa pari kertaa se kyllä poistuu. Kun on vuosia jo liki seitsemänkymmentä, niin ei aina koksaa. Miksi sen pitää siihen aina ekana tulla, kun se kuitenkin päästää kirjautumatta selaimelle.

6
Yleistä keskustelua / Tiedostotyyppi OP verkkopalvelussa
« : 25.08.16 - klo:18.40 »
Maksan laskut OP verkkopalvelussa. Jos haluan katsoa laskuntiedot, tulee monenlaisia ehdotuksia tiedostotyypeistä. Kokeilin xml tyyppiä, mutta ei siitä saanut selvää vaikka asensin yhden ohjelman jolla piti näkyä. Mahtaisiko joku tietää mikä olisi oikea tiedostotyyppi. Ubuntu 16.04

7
Laitealue / Vs: Hiiri
« : 07.11.15 - klo:14.21 »
Kiitos neuvoista.

8
Laitealue / Hiiri
« : 07.11.15 - klo:07.28 »
Lenovo läppäristä irroitin ulkoisen hiiren. Laitoin takaisin. Ei toiminut. Läppärin hiiri toimi. Ajattelin, että otampa pois läppärin hiiren, kun siellä sellainen nappi on. otin pois ja buuttasin koneen. Ei toiminut sen jälkeen kumpikaan. Läppärin hiiren päällenappia yritin koko illan saada liikkumaan päälle asentoon. Ei onnannut. Miksiköhän sellainen poispäältä mahdollisuus on, ellei voi laittaa päälle.

9
Asentaminen ja käyttöönotto / Salaus
« : 28.03.12 - klo:10.13 »
Mitä pitäisi tehdä, ettei tarvitse aina koneen kännistäessään kirjoittaa langattoman yhteyden salausavainta ja avainnipun salasanaa. Tyrkkää aina noita salauksia eteen, vaikka laitoin asennuksen yhteydessä, että kirjaudutaan suoraan. ( 10.04.4 )

Asensin uudestaan. Alkoi pelittää

10
Laitealue / Ei skulaa
« : 12.12.09 - klo:19.01 »
Olen asennellut Ubuntua -06 - 07 vanhalle koneelle useita kertoja onnistuneesti. -08 ei enää onniustuneen asennuksen jälkeinen ylöslataus sujunut kuin sitä tekstitietä. Nyt olen yrittänyt uudempaan koneeseen asentaa 9.10 Ubuntua. Eka kerralla ei kuulunut äänen ääntä. Toisella sain ulostulon äänelle onnistumaan, kun pistin asennuksen ajaksi kajarit toimimaan. Mikki ei pelannut. Skype ei toiminut, eikä web-kamera Logitech QuickCam Deluxe antanut kuvaa. Canonin tulostin ei tietenkään toiminut. Olin hyvässä uskossa, että Intellin emolevy DX38BT X38 LGA775 olisi ollut sopiva Ubuntulle, mutta ei. Jotenkin kaikki tietysti onnistuu, kun tutkii ja selvittelee, sekä suorittaa pitkiä asennusrituaaleja. Lueskelin tuosta 9.10 äänijutusta keskustelupaltaltakin, mutta näytti olevan sellainen asia, että kysyjä ja vastaaja kyselivät toisiltaan.
En ole katkera, mutta kuitenkin... Tuntuu siltä, että jos Linux aikoo tulevaisuudessa menestyä ns. yhteisen kansan käyttärinä, niin ei trendi voi tällainen olla, että aina vaan pikkuhiljaa vaikeammaksi käy. Näiden laitteiden kanssa olisi joku sopu saatava aikaan. Jos vain ikivanhat laitteet löytyvät, niin ei sitä sitten voi oikein ajatella Ubuntuakaan, kuin kokeilumielessä siihen koneeseen, jonka muuten veisi romikseen.

11
Laitealue / Tulostin
« : 04.12.09 - klo:20.47 »
Pitäisi hankkia uusi tulostin. Sellainen kohtuuhintainen. Entinen ei toimi Ubuntun kanssa. Olisiko kellään tietoa tulostimesta, joka toimisi ongelmitta, tai asentaminen ei ainakaan olisi tuskien takana. En ole oikein noita kielimiehiä, joten arvaileminen on hankalaa vieraskielisten ohjeiden kanssa. Jos vielä sitten pitää kirjoitella jotain Ubuntussa uusiksi, niin menee hilseen yli. Yksinkertaiset käskyt osaan kirjoitella ja ajaa. Vaikuttaa netin selaaminen siltä, ettei tulostimet ole niitä Ubuntun parhaita puolia. Olisiko nyt kuitenkin joku vihje...

12
Ei pitäisi vaatia muuta kuin että tietokoneen wlan-piiri/kortti toimii Ubuntussa. Lähes kaikki kortit saa kyllä toimimaan tavalla tai toisella.

Koneessa on Wlan USB tikku A-Link jossa lukee 802.11b 11MB, USB1.1 ja 802.11g 54MB, USB2.0. wep, wpa ja wpa2

13
Onko kokemuksia? Saako Ubuntulla langattoman yhteyden Scientific Atlanta Model EPR2325R3 nimisen reitittimen ja koneen välille helposti, vai pitääkö kirjoitella Ubuntuun jotain uusiksi. Eli onko odotettavissa kova taistelu vai ei ?

Sivuja: [1]