Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tm_T

Sivuja: [1] 2
1
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Ubuntu Suomen WWW-kehitys
« : 31.01.13 - klo:11.36 »
Moi!

Minulla on ollut (ja on edelleen) kiireitä muiden verkkosivuprojektien kanssa, mutta ehdotan, että siistimme nyt kehityksessä olevan version koodia ja julkaisemme sen mahdollisimman nopeasti. Tuo yhden miehen projekti voidaan ottaa vakavampaan kehitykseen, mikäli jollakulla on aikaa ja osaamista Drupalin suhteen.

Tarvitsisimme kuitenkin edelleen jonkun, joka ottaisi yhteyttä Canonicalin suuntaan, ja tietäisi sen suhteen, missä mennään. Itselläni ei tähän nyt aikaa ole, ikävä kyllä. Voisiko Jussi Kekkoselta eli Tm_T:ltä pyytää apua tämän asian koordinoinnissa? Eikös hän vieläkin ole maavastaavamme?

Hei, kannatan juurikin sitä että nyt mitä on (siivottuna?) viedään tuotantoon. Heti kun on osoittaa resursseja mitä pyydän ottamaan meille käyttöön canonicalin sysadmineilta, lähetän pyynnön. (:

edit: Varmaankin ensimmäiseksi pystytetään uusi sivusto jollekin aliosoitteelle (esim drupal.ubuntu-fi.org) jossa laitetaan kaikki valmiiksi ja sitten pyydetään kääntämään vivusta.

2
Hei, hetken kuluttua olisi taas alkamassa Ubuntu Suomen kokous kanavalla #ubuntu-fi-tiimit freenode verkossa, ks http://loco.ubuntu.com/meetings/ubuntu-fi/410/detail/

3
Tosiaan nyt näyttäisi toimivan liukkaasti.

Palvelimet joilla meidän sivustomme sijaitsivat, muuttivat fyysistä sijaintiaan joka johti ilmeisesti jonkinasteisiin säätöongelmiin palvelinylläpidon puolesta.

Nyt pitäisi olla tämä häiriö korjattu joten ilmoitelkaa jos vielä ilmenee. (:

4
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Assembly Summer 2011
« : 26.06.11 - klo:20.50 »
Ubuntu Natty -levyt tulivat, joten niitäkin on käytettävissä LTS Lucid levyjen lisäksi.

5
3.10. pidetyn kokouksen pöytäkirja osoitteessa http://wiki.ubuntu-fi.org/Yhteisön_kokous_03.10.2010

Kokouksen anti:
# Jussi Kekkonen (Tm_T) valittu uudeksi Ubuntu-Suomen yhteyshenkilöksi.
# Tm_T potkii julkaisutilaisuuksiin liittyviä asioita.
# Finnish Remix 10.04.1.1 tehty ja pistetään jakoon.

Seuraava kokous 17.10. ks http://wiki.ubuntu-fi.org/Yhteisön_kokous

6
Sen verran omana kommenttinani asiaan, että Tm_T on pyörinyt kuvioissa pitkään (varmaan yhtä kauan, kuin Ubuntu Suomi on ollut olemassa), ja ainakin allekirjoittaneelta löytyy luottamusta. Haluaisin kuitenkin kuulla Tm_T:n oman näkemyksen siitä, riittääkö hänellä aikaa tämän tehtävän hoitamiseen. Kyseessä ei ole mikään erityisen työläs tehtävä, mutta Tm_T on tuntunut aika kiireiseltä nykyistenkin tehtäviensä kanssa.
Kiitos Heikki hyvästä kysymyksestä. Tähän voisin vastata että henkilökohtaisessa elämässä viimevuosi on ollut paikoin melko kiireistä ja rajoittavaa, mutta asiat ovat selkiytyneet siinä määrin että tähän(kin) tehtävään pitäisi riittää aikaa ja tarmoa, varsinkin kun hyvinpitkälti vastaavanlaisia tehtäviä olen hoitanut kiireistä huolimatta ymmärtääkseni vähintään kohtalaisesti (levytilaukset yms).

En koe että tätä tehtävää vain minä olisin kelvollinen hoitamaan, mutta olen ymmärtänyt että muita halukkaita ei ole ollut. Toivoisin jopa että tulevaisuudessa tämä voisi olla vaihtuva "pesti", rohkeasti vain halukkaita käsiä pystyyn jos ja kun halukkuutta löytyy.

7
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Assembly Summer 2009?
« : 27.05.09 - klo:20.12 »
coss, ibm, novell

No, meni jo, onneksi tästä tuskin tarvitsee ottaa pulttia pahemmin, anhu viitsisitkö ottaa minuun yhteyttä @ IRC ?

8
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Assembly Summer 2009?
« : 27.05.09 - klo:20.02 »
tätä vähän pelkäsinki, että tulee päällekkäisyyksiä

Mitäs päällekkäisyyksiä tuli?

Ja kaikki aktiivisesti osallistuvat: Tervetuloa IRC-kanavallemme freenode-verkossa: #ubuntu-fi-tiimit

9
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Assembly Summer 2009?
« : 27.05.09 - klo:11.27 »
Tiedustelisin mistä kaikkialta olet kyselly, ettei ihan tulisi päällekkäisiä kyselyitä eri yrityksille.

Canonical, COSS, Novell ja IBM ainakin, enempiä saattaa minun suunnalta tulla vielä.

10
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Assembly Summer 2009?
« : 26.05.09 - klo:19.47 »
Kun täällä niin moni on sponsoroinnista kysellyt... minulla on menossa kyselykierros Canonicalista lähtien, joten katsotaan josko saataisiin jotain kivaa aikaiseksi.

11
Imo kun vertailukohteena on Ubuntu 8.10 ja Vista (kaikki muutes 64-bittisiä) niin 7 tuntuu olevan todella pätevä paketti. Ei sillä ettäkö se nyt Ubuntua hakkaa tietyissä paikoissa mutta en minä ainakaan enää keksi miksi periaatteessa olisi niin paha käyttää sitä Linuxin sijasta. Se meinaan toimii, en ole vieläkään asentanut siihen Nvidian ajureita mutta Aero heittelee karkkeja todella sulavasti. Samoiten kerran sain sen kaatumaan kun Arcsoftin oma softa kaatui (ei löytänyt tikkua). Siitä olen ilmoittanut jo sillä ihmenapilla joten...
Emt, itse kyllä tykkään tosi paljon eikä se enää vituta jos sen ottaa peleille käyttöjärjestelmäksi. XP ja Vista vitutti osittain käyttää, kun kumpikaan ei toiminut kunnolla mutta 7:ssa on todella paljon hyviä puolia. Alapalkki on todella kiva käyttää, ihan hyvä että hyviä ominaisuuksia sitten kopsataan (ilmeisesti kopsattu?).

Ubuntu ja Linuxit ylipäätään tulevat pysymään koneessa mutta kyllä 7 on SE käyttis jonka voisi vaikka ostaa.

Saanen pyytää että ensikerralla ilmaiset asian ilman kiroilua. (kyllä, se v-sana on kirosana)
Eipä muuta, hyvää päivänjatkoa (:

12
Tervehdys, minä tässä teille ilokseni ilmoitan että meillä koulujärjestelmien kanssa painiville on avattu foorumi osoitteessa http://linux.fi/foorumi/index.php?board=20.0

Minä olen näemmä toistaiseksi (kyllä, tämä ei ole mikään status, vaan jaan mielellään työtaakkaa) myös vetäjänä, lisätietoa, joskin vanhentunutta, löytyy osoitteesta http://www.flug.fi/linuxkouluissa/

Tervetuloa (:

13
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Ubuntu Suomi-verkkolehti
« : 22.09.08 - klo:19.08 »
Hyvä ajatus, pyytäisin arvon Nollapistettä myös ubuntu-markkinointi listalla asiasta huutelemaan, ks http://wiki.ubuntu-fi.org/Markkinointitiimi

Pistetään homma rullaamaan (:)

14
Onkelman ytimenä oli sähkökatkos Nebulan palvelinsalissa(kin) joka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, samaisesta syystä oli mm Jaiku poissa, myös muita verkkopalveluita joita en osaa nimetä kun en itse niihin törmännyt. Näitä sattuu aina välillä (:)

15
Mielestäni tuo pitäisi olla suosituksena moderaattoreille niin IRCissä, postituslistoilla kuin täällä foorumeillakin.

Nimim "tuonkin käytännössä allekirjoittanut"

16
Toivon omasta puolestani että muistaisimme painottaa jokaisen tarpeen erilaista vaativuutta. Jos sitten pystymme muut vakuuttamaan Ubuntun olevan paras, hyvä, mutta, vain jos se sitä todellakin on, väkisin "väärän" tyrkyttäminen tekee vain hallaa meille kaikille, väittänen.

Sitten itse asia, mielestäni tähän asti Ubuntun yhteisö on ollut äänekkäin, eloisin ja avoimmin vastaanottava yhteisö jota olen nähnyt, tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei parannettavaa olisi. Muistuttanen toki että te (me?) Ubuntu-aktiivit ette voi olla vastuussa jokaisesta nuorukaisesta maailmalla, mutta, oma esimerkki on arvokas. :)

17
Jussi Kekkonen on jo alustavasti lupautunut esittelemään KDE4 työpöytäympäristöä tilaisuudessa.

Agitoikaa Jussi Turkuun - sieltä uupuu yksi esitys!

http://www.turuxi.org/AOP2008:Ohjelma

Ystävällisin terveisin Asmo Koskinen.
Ihan kiva mutta sananen ei päätynyt minulle asti :-P
No, enpä varmaankaan olisi paikalle päässyt, aika pitkä matka tulla ellei joku rahoita matkaa, ehkä ensikerralla sitten.

18
IMO ei onnaa, mutta tämä on vasta minun mielipide :p
Moisille voi sitten olla oma lokeronsa jossain virallisten sivujen ulkopuolella, vaikkakin, siellähän on se kaupalliset toimijat -osio..

Tilannetta ei muuttane mitenkään se, että myydyistä levyistä tulisi jotain Ubuntu suomen hyväksi
(mitä se sitten tarkoittaneekaan..), ei minusta ainakaan.

Eri asia jos ME myymme sen selkeästi jossain ja rahojen kohde pitää myös ilmaista selkeästi, ts ostos olisi lähinnä lahjoitus.
Toki meille voi varoja osoittaa mutta mielestäni emme voi mainostaa ihan noin vain.

Harmaa vyöhyke, vaikka kuinka perustelisi ja silittelisi, ja mielelläni välttäisin.

19
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 22.11.07 - klo:19.05 »
Laa, oma lusikka soppaan, tämänhetkinen jotain suttua-meininki:  http://www.tm-travolta.net/shots/current.png

20
hih, mulla kivan hidas kiintolevy näemmä :))

ja aikahan oli 0:55

[ylläpito on poistanut liitteen]

Sivuja: [1] 2