Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ToP

Sivuja: [1]
1
Tuossahan tulikin oikein kattava vastaus. Näillä mennään. Kiitän.

2
Päivittelin ubuntun 8.10:stä välivaiheitten kautta 10.10:iin. Nyt ilmoittaa konetta käynnistettäessä:

FATAL:could not load /lib/modules/2.6.35-24-generic/modules.dep: No such file or directory

Tämä viesti näkyy noin 10s jonka jälkeen ubuntu käynnistyy normaalisti. Yritin saada java-pelleilyillä taas sampon nettipankkia toimimaan ja enää se ei onnistunut kun tuli ongelmia sun javan asennuksessa. En sitten tiedä että liittyykö toisiinsa nämä mitenkään..

Mikähän olisi voinut mennä vikaan? Ei ainakaan päivitysvaiheissa valitellut mitään erikoista.

Jatkokysymyksenä vielä että jos kopioin home-kansion ulkoiselle kovolle niin sisältääkö se kaiken tarpeellisen tiedon "vanhan järjestelmän palauttamiseen" jos asennan suoraan 10.10 puhtaalle asemalle. Voisi vaikka joulun aikaan kokeilla asentaa uusiksi. Onko muuta kopioitavaa jos haluaa mahdollisimman vähillä tietojen menetyksillä selvitä uudelleen asennuksesta? Mihin firefox on piilottanut kirjanmerkit esimerkiksi?

Kiitos vastauksista etukäteen.


3
Oho, riitti että tarjos modeemille resettiä. Mikähä sille oli tullu. Ja miks nuo nopeustestit näytti kuitekii hyviä lukemia..?

4
Google kyllä mielestäni avautuu ja hakee normaalisti mutta oikeestaan mitkään muut sivut ei. Sivujen "aukeamisnopeus" on minuuttien luokkaa monesti..

5
Lisäyksenä vielä että netin nopeustestit antaa kuitenkin hyviä lukemia eli jotain ohjelmallista oltava ilmeisesti vikana.

6
Aikaisemmin netti toimi oikein vauhdikkaasti (tai ainakin niin vauhdikkaasti kuin tällä yhteydellä on mahdollista) mutta muutama päivä sitten rupesi puuroamaan ihan kunnolla. Ei meinaa sivut aueta millään. Mikähän ihme nyt riivaa?

Mitään muuta ei ole tapahtunut kuin normaalit päivitykset mitä ubuntu ehdottaa.

Ubuntu 8.10, Devolo Dlan datasähköpalikat, Telewell TW-EA501 modeemi, Firefox 3.0.14

7
Onkohan kukaan saanut yhtä aikaa toimimaan sampon verkkopankkia, mtv3 katsomoa sekä subtv nettitv:tä? Erinäisiä ohjeita kokeiltu näiltä foorumeilta mutta tulos on ollut joko tai..

Sun java 6 asennettu ja mediaplayerconnectivity käytössä --> ei toimi verkkopankki, mutta saa jotenkin näkymään edellä mainitut nettitv:t

Sun java 5 asennettu ja mediaplayerconnectivity pois --> verkkopankki toimii, mutta ei taas nuo nettitv:t

Olenkohan jotain ymmärtänyt tai tehnyt väärin vai eikö ole mahdollista saada yhtä aikaa kaikkea toimimaan?

Sivuja: [1]