Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kaulahuivi

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1
Minä en tiedä mistään mitään. Kaverini vinkkasi tästä ja kehuu tuotetta. Pitää sitä sensaationa ja oikeana vastaiskuna Microsoftille.

2
Ei ole huijaus, vaan upea taidonnäyte, mihin Linuxin ohjelmoijat parhaimmillaan pystyvät, jos haluavat. Ehkä kaikkien aikojen paras Linux? Tämä on Windows-käyttäjän unelma-Linux. Erään kaverini mielestä.

3
Onko nyt julkistettu Windowsin syrjäyttäjä?

https://www.windowsfx.org/

4
Tarkistussummat eivät täsmänneet! Nyt toimii!

5
Kokeilin toista muistikkua ja kävi samoin. Ventoy asentui oikein muistitikulle ja Linux Mintin ISO oli oikea. Kone käynnistyy ja Ventoy ikkuna tulee näkyviin, mutta valitsemalla Linux Mint ISO tulee musta ruutu eikä tapahdu mitään enää.  Etcherilä kaikki toimii helposti. Jotakin teen väärin tai jotain menee pieleen jossakin vaiheessa. En ole pulassa tässä asiassa, saan asennettua Mintin. Ventoy oli minulle uusi löytö vinkkien perusteella. Täytyy ajan kanssa perehtyä nyt jokaiseen vaiheeseen vielä.

6
Niin siis käynnistyikö Ventoy kuitenkin normaalisti? Vai että Mint ei toiminut kun yritti käynnistää sen Ventoy valikosta?

Linux Mint ei siis käynnistynyt tikulta. Ventoy antoi valita sen iso-kuvan ja Ventoyn ikkuna normaalisti esillä. Etcherillä homma toimi heti.

7
Sama tikku oli kyseessä. Ventoyn buutti-ikkuna tuli kyllä näkyviin. Toisella foorumilla sanottiin, että koneeni olisi liian vanha. En tehnyt mitään tarkistuksia.

8
Kokeilin Ventoyta buuttaavan tikun tekemisessä. Piti olla helppo ja sallia ISO-tiedostojen suora kopiointi muistitikulle. Ventoy halusi asentua muistitikulle ja imuroin Linux Mintin ISOn ja kopioin sen muistitikulle. Eipä käynnistynyt tietokone buuttaavalta tikulta, toki ISO siellä oli. Etcherillä tehty buuttaava tikku käynnisti heti Linux Mintin samalta tikulta. Jotain meni vikaan Ventoyn kanssa.

9
Kiitos ja kumarrus loistavasta analyysistä Senior Memberille! Tämä auttaa minua paljon päätöksenteossa.

10
Ventoy taitaa olla jokin uusi ohjelma. Minulle on aina ennemmin sanottu, että pelkkä kopiointi ei nimenomaan riitä. Etcheriä käytän nyt. Kiitos kuitenkin vinkistä. Täytyy tutustua tähän Ventoyhin.

11
1. Luo sähköpostiryhmä valituille keskustelijoille
2. Perusta yksityinen ryhmä Facebookkiin
3. Perusta yksityinen ryhmä Telegrammiin

12
Päätin kokeilla Opensusea ja vertailla omaan suosikkiini Ubuntuun. Buuttaavan tikun tekeminen Live-version tekemiseksi ei ollut yhtä helppoa kuin Ubuntussa. Lataussivulla suositeltiin mieluummin kokeilemaan KDE versiota, jolle Opensusella on kuulemma legendaarisen hyvä tuki. Tumbleweed versiosta ei tullut Live-versiota ollenkaan.

13
Muut käyttöjärjestelmät ja Linux-jakelut / Opensuse
« : 09.09.21 - klo:21.07 »
Oletko muuten tyytyväinen Opensuseen?

14
Eli tämäkin kohu oli täysin turha ja tarpeeton!!! Kaikki kunnossa vanhan kunnon Gnomen suhteen?

15
Linux kehittäjät napit vastakkain. Mitä oikein on menossa?

https://www.tivi.fi/uutiset/tv/328386f5-df39-487d-b3d5-9c29a436d64d?ref=ampparit:6cd1/

16
Minä varmuuskopioin nykyisin kopioimalla hakemistot tai levyt. Varmuuskopio-ohjelmat ovat aina jättäneet tiukan paikan tuleen pulaan ja palauttaminen ollut liian hankalaa. Vain täydellinen toimivuus kelpaa minulle näissä asioissa. Silti on olemassa varmaan hyviä varmuuskopio-ohjelmia. Ei ole aikaa testailla kaikkia.

18
Googlen varmuuskopiointi.

19
Jos sivusto ei toimi, miten pystyitte laittamaan tänne viestejä?

20
Yleistä keskustelua / Vs: Tilisiirto
« : 29.07.21 - klo:19.14 »
Ei näy, vie muutaman päivä. Osuuspankista Osuuspankkin menee heti.

Sivuja: [1] 2 3 ... 14