Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kaulahuivi

Sivuja: [1] 2 3 ... 17
1
Toimiiko Ventoy nykyään? Viimeksi kun kokeilin ei toiminut. Ei huvita kokeilla keskeneräisiä ohjelmia enää.

2
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Thunderbirdin ongelmat
« : 18.06.22 - klo:22.38 »
Näin on. Tiedän kyllä, että Apple on vaikeuttanut iClou-tilin käyttöä muissa kuin omassa Apple Mailissa. Se vaatii Thunderbirdillekin ihan oman appisalasanan. Jotain muutosta on saattanut tulla Applen julkaistua uuden käyttiksenkin. Outlookin suhteen on sama juttu. Tarvitaan appikohtainen salasana TH:lle. Se kuitenkin toimii ongelmitta.

3
Ubuntu tietokoneissa / Thunderbirdin ongelmat
« : 18.06.22 - klo:11.06 »
Uusimman Ubuntun 22.04 myötä ongelmat Thunderbirdin kanssa ovat kasvaneet. Minulla ohjelma usein pyytää odottamaan ja kestää pitkään ennen kuin viestit ovat luettavissa. Viimeksi ohjelma käynnistyi ja lopetti toimintansa, koska ei osannut toimia yhteen Applen iCloud-tilin kanssa. Poistin ohjelman ja asensin uudelleen. Yllätys oli, että sain sillä tavalla poistettua iCloud-tilin käytöstä ja nyt ohjelma ei enää kaadu. Kaikki tilitiedot olivat tallella, vaikka olin poistanut ohjelman. Gmail, Outlook, Yahoo ja AOL-tilit toimivat ongelmitta Thunderbirdissä. iCloudin toimimiseen tarvittiin aikoinaan Applen appikohtainen salasana. Geary ei osannut luoda tilejä, vaan valitti nettiongelmista, vaikka samaan aikaan olin netissä. Mikä näitä sähköpostiohjelmia oikein vaivaa?

4
Koneesi ja Wifisi ei ole yhteensopiva Ubuntun kanssa? Ajuriongelmia?

5
Windows painike + P toimii kaikkialla näyttöasetusten suhteen.

7
Asensin omalle SSD-levylle päätteen kautta päivitettynä 21.10 uusimpaan versioon. Kone oli vanha. Kaikki meni helposti läpi. Onko ISO virheellinen?

8
Toimiiko DEB/RPM paketit suoraan Manjarossa? No, sitähän minäkin. Sellainen tapaus tällä kertaa.

9
Ubuntu on naimisissa Snapin kanssa, mutta ilmeisesti on tulossa Snapin poistaja entiseltä Ubuntu-kehittäjältä.

10
Kyllä se siitä Dbus vaiheesta olisi toipunut. Olisit odotellut vain ja odotellut järjestelmän lopullista pyyntöä rebuutata. Noin kävi minullekin.  Asennus kestää aikansa.

11
Lopullinen versio on kaukana katastrofista. Käyttöön vaan! Hyvin toimii. Ainoastaan iso riippuvuus Snapista voi joitakin huolettaa. Korvaa mennen tullen Macosin ja Windowsin. Nyt on pantu parasta pöytään. Suosittelen kaikille!

12
Tänään sain päivitettyä Ubuntu 21.04 erinomaisesti päätteen avulla 22.04:ään. Kaikki toimii!

13
Edge perustuu Chromiumiin. Hyvä se on nykyään!

14
Minulle kävi Ubuntun beetan asentamisessa juuri niin, että kone meni käyttökelvottomaan tilaan. Onneksi oli Kubuntu samassa koneessa. Aiemmin beetat ovat asentuneet oikein - eikä asennus ole koskaan keskeytynyt vikaan. Developer-versioiden kanssa on ollut eniten langattoman verkon kadottamisia tai verkko-ohjelmiston pois pudottamisia kokonaan, jolloin netti ei tietenkään toimi.  Kaikesta on selvitty, mutta samalla matka Linuxin parissa on helpottunut: olen vaihtanut Gnomesta KDE:hen. Silti Ubuntu pysyy mukana koneella ja vertailu jatkuu. Idästä kuuluu loisto uutisia: Deepin Linux etenee kovaa vauhtia. Kaikesta on oppinut varmuuskopioimaan kaiken tärkeän aina nopeasti.

15
Jokaisella jakelupaketilla on oma tukifooruminsa. Siellä on hyviä heppuja vastaamassa kysymyksiin. Google on myös hyvä kaveri näissä asioissa.

16
Developer-versioiden kanssa olen törmännyt erilaisiin ongelmiin. Betan kanssa olen tottunut paljon parempaan. Ubuntun asensin uudelleen ja odotan loppujulkistusta kiltisti. Samalla koneella mennään Gnomen ja KDE:n kanssa.

17
Tämä beta meni jo kesken asennuksen täysin solmuun eikä osannut enää käynnistyä ollenkaan. Onneksi koneella oli myös Kubuntu. Koskaan ennen ei ole tämän saman koneen kanssa käynyt näin Ubuntun aikaisempien versioiden kanssa. Nyt ollaan pari viikkoa julkistuksesta. Tässä vaiheessa ei vain enää voi olla moisia bugeja. Ubuntun Gnome ei ole puhdas Gnome. Se on jo laajalti tuomittu. Fedoran Gnome on ilmeisesti toista maata.

18
Minulla se oli nimenomaan katastrofi. Something went wrong. Vaihdoin Kubuntuun välittömästi. Kaikkien aikojen surkein Ubuntu luvassa. Ei beta voi noin mennä solmuun asennuksessa.

19
Näin se menee Windowsissakin. Jep!

20
Kiitos vinkistä! Tämä pikavalinta on kaikkein nopein ja helpoin tapa vaihtaa ulkoisen näytön tilaa. Arvasin, että tällainen ominaisuus on pakko olla olemassa, vaikka en sitä Googlella löytänytkään.

Sivuja: [1] 2 3 ... 17