Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - emp2u

Sivuja: [1]
1
Ongelmana on se, että kun on acerilla wlanissa, niin vähän ajan kuluttua modeemi heittää kaikki verkossa olevat pihalle ja sitten koneet yhdistää siihen verkkoon uudestaan. Tämä tapahtuu siis wlanissa, piuhalla toimii täydellisesti. Koneena on 8,9" acer aspire one ja toisessa läppärissä on windows vista. Vista-kone toimii kans täydellisesti. Ongelmaa sattuu siis pelkästään tämän kubuntu-koneen kanssa. Onko tuossa modeemissa jotain asetuksia pielessä (edup:n kiinalaismodeemi) vai onko kubuntu netbookissa jotain vikaa? Kubuntun oon useampaankin kertaan uudestaan asentanut ja ongelma vain jatkuu.

2
Päätin ostaa miniläppärin, acer aspire one:n. Haluaisin asentaa siihen kubuntun, niinkuin pöytäkoneessakin on eli samat ohjelmat, tiedostot jne. Identtisesti siis. Miten tämä onnistuisi parhaiten?

3
Pitänee kokeilla tuota winff:ää huomenissa. Raportoin sitten. Onko miten nopea muuntamaan? Avidemux muunti 20min pätkän viiteen minuuttiin eli siihen, mihin pyrinkin.

EDIT: Ei toimi tuollakaan. Presetin olen jo etsinyt, mutta heittää errorin että "Unknown encoder 'libfaac'"

Mitä pitäis tehdä?

EDIT2: Löysinpäs.
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1117283
Tuolla ohjeella alkoi toimimaan kun laittoi Medibuntun "non-crippled version of FFmpeg":in.
Vielä olis semmoinen kysymys, että miten saan qualitya pienemmäksi tällä presetillä:

-r 29.97 -vcodec libx264 -s 480x272 -aspect 16:9 -b 1250k -maxrate 4M -bufsize 4M -flags +loop -cmp +chroma -partitions +parti4x4+partp8x8+partb8x8 -me_method umh -subq 6 -trellis 1 -refs 2 -bf 1 -coder 1 -me_range 16 -g 300 -keyint_min 25 -sc_threshold 40 -i_qfactor 0.71 -bt 1250k -qcomp 0.6 -qmin 10 -qmax 51 -qdiff 4 -level 21 -acodec libfaac -ab 128k -ar 48000 -ac 2

EDIT3: Vastaus löytyikin itse tuohon video qualityn pudottamiseen.

Muuttuuko tuossa muuntamisen aikana videon fps?


4
Kun pistää tuosta auto kohdasta psp (h.264) niin jää video kohtaan pelkkä copy. Eli ei toimi. Eikä toimi myöskään tuo tavallinen psp kohta autossa. Kokeilin myös Arista nimistä ohjelmaa, ei toimi silläkään. Ehdotuksia?

EDIT: Muuntaa siis noilla ohjelmilla loppuun asti, mutta itse psp:ssä ei lähde käyntiin.

5
Millä ohjelmalla vois muuntaa avi ja mkv tiedostot PSP:n ymmärtämään pmp avc tai mkv avc muotoon? Oon kokeillut jo mediacoderin avulla, mutta heittää no file is outputed ongelmaa tietyissä tiedostoissa. Työpöytäympäristönä on kde. Tämä on ainut syy, miksi joudun välillä käyttämään windowsia ja xvid4psp ohjelmaa. Kaikki muu hoituu linuxilla.

6
Tai voisko joku kääntää valmiiksi tuon windowsille kun ei ole linuxia koneella? Kiitän suuresti.

7
Miten sais windowsissa toimimaan kun nyt pätkäsee noin prosentin jälkeen tuon lataamisen aina?

Sivuja: [1]