Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jussi52

Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1
Asennuksen vaiheet riippuvat varmaan mikä sovellus on kyseessä. Eikä päivity jos ei ole asennettu paketinhallinnan kautta.

2
Ubuntu tietokoneissa / Vs: kohdattu ongelma
« : 01.02.17 - klo:18.48 »
Kun läppäriin ja pöytäkoneeseen laitoin tämän 16.04, niin molemmat alkoivat herjata virheestä melkein joka käynnistys. Vaikka laittoi täpän ettei samasta virheestä ilmoita, niin se ei muuttanut mitään. Molemmat kun ovat toimineet hyvin, niin laitoin vaihdoin 1 0:aan : :P

3
Lubuntu 16.04 64bit on kevyempi ::)

Ei sen kyllä millään pitäisi olla kevyempi.

Ennen oli pöytäkoneessa Ubuntu ja kun vaihdoin Lubuntuun, niin kyllä juoheammin HP:n pöytäkone toimii. Konneen speksit

4
Minulla oli halpis HP Deskjet 2540 toimi ihan mukavasti jo pari vuotta. Ihan joka päivä en tulostele. HPlip:n kautta näkee värien määrät ja vähän muutakin. Tänään se sitten oli ihan pimeä ja kierrätykseen lähti. Citymarketista HP Envy 4520 49€ lähti mukaan. Poistomalli alennusta 30€.

5
Lubuntu 16.04 64bit on kevyempi ::)

6
Cyanogenmodin sivuilta nexus 10: Unlocking the bootloader
WARNING:
Unlocking the bootloader will automatically wipe all device data.

Nexus 10 ei tarvitse rootata muuten, vain avata bootloader. Sitten vaan custom recoverya ja custom-rommia sisään.

7
Laitealue / Vs: Näyttö pimeni Ratkaistu
« : 18.01.16 - klo:22.20 »
Juu, tinata saa ketkä tinaa :D mutta full-hd 24`149egee ja 36kk/takuu ilman kolvia ja tinaa mulle  :P

8
Laitealue / Vs: Näyttö pimeni Ratkaistu
« : 18.01.16 - klo:18.08 »
Juu, ei tullut näyttö ensimmäisenä mieleen, näytönohjain lähinnä. Uuden ohjaimen kävin hakemassa heti kun kauppa aukesi. Mutta oliko ongelma selvä, ei ollut. Heiluttelin hdmi-adapteria näytössä ja työpöytä välillä välähti, uusi adapteri ei auttanut. Sitten ajattelin kokeilla näyttöä läppärin näyttönä ja se vain välähti. Silloin tuli AHAA-elämys :) Kaapista löytyi vanha näyttö vga:lla ja liitin sen läppäriin ja työpöytä näkyi. Ja avot, pienestä ruudusta sai katsella pöytäkoneen työpöytää hetken. Sitten lähdinkin kauppaan isompaa 24`hakemaan.
Koneessa on siis uusi näytönohjain ja näyttö. Ajurit piti vaihtaa, että sai resot kohdilleen :) Loppu hyvin!

9
Laitealue / Vs: Näyttö pimeni RATKAISTU
« : 18.01.16 - klo:13.27 »
Näyttö on sökö, kauppaan😀🤔🐒

10
Laitealue / Vs: Näyttö pimeni
« : 18.01.16 - klo:12.50 »
Painelen monitorin menua ja eipä valikkoa näy. Välähtää vain teksti "no signal detected".

11
Laitealue / Näyttö pimeni Ratkaistu
« : 18.01.16 - klo:09.54 »
Minulla on HP:n pöytäkone jossa on erillinen näytönohjain. Ubuntu on ollut koneessa muutaman vuoden ja hyvin on pelannut. Pari päivää sitten näyttöpimeni kesken surffauksen, buuttasin ja sitten toimi taas jonkin aikaa. Eilen sitten kun näyttö pimeni, niin eipä sen jälkeen ole työpöydästä näkynyt kuin väläys ja nyt ei enää sitäkään. Koneen kun käynnistää, niin alun valikko näkyy missä on setup ja diagnostig jne. sen jälkeen ei mitään. Näyttö on ollut hdmi:n kautta koneeseen kytkettynä. Kokeilin toista kaapelia ilman tulosta. VGA-lla sama juttu, pimeenä pysyy. Kokeilin toista(uutta) näytönohjainta, ei apuja. Onko jotain tapahtunut emossa, vai mikähän tässä mättää???

Ajattelin kokeilla live-levyn kanssa, mutta näyttö pysyi pimmeenä. En pystynyt tekemään yhtään mitään.

Pöytäkone on reilut 6-vuotta vanha.

Hdmi kaapelin ja näytön välissä on sovitin. Sitä liitosta kun heilutan, niin saan välillä työpöydän hetkeksi näkymään. Mutta miksi vga:n kautta ei tule mitään??

12
Laitealue / Vs: Ongelma: r8169 Ethernet [Ratkaistu]
« : 03.10.14 - klo:19.37 »
Minulla on usb wlan adapteri jossa on piirisarja RTL8101E/RTL8102E sitä varten hommattu, että saan pöytäkoneesta langattoman. Muutetaan eikä tarvitsisi piuhoja pitkin lattiaa vedellä.
Mutta mitenkäs nuo ajurit asennetaan? Ubuntu 14.04 32bit on käyttis.

13
Päivitin  illan aikana koneen. Yllätyin siitä että kone on nyt hiljainen :) Iliman säätöä minkäänlaista!
Kone siis toimii hyvin, mutta on vaan hiljaisempi kuin ennen!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nvidia on näytönohjain. Tämän piti olla vaan sellainen positiivinen.... ;D

14
Moro taas:) Eilen lähti win 7 ja Ubuntu tuli tilalle pöytäkoneeseen. Aikas pitkään win 7 pelasi, mutta sitten alkoi päivittäinen räplääminen ja se ei juurikaan kiinnostanut. On tähän Unityyn totuttautumista;)

Muoks:) Unity pysyy ja muuta en nyt edes enää kokeile. Cinnamon ei toiminut ollenkaan ja sen poiston jäläkeen oli onkelmaa, jokas nyt on ohi:)

15
Jos päivitän nykyisen 10.04 LTS versioni 11.04-versioksi, ja huomaan ettei joku asia toimi niinkun pitäisi, niin pystynkö palaamaan vanhaan versiooni ihan nuinvain?

No, tottakai palautus onnistuu, jos olet kopioinut 10.04 -versiosi. "Alaspäin"-päivitykseen ei suoraa ole välineitä. Siis vielä kerran: varmuuskopiot ovat kultaa, jos koitat tehdä operaatioita, joita ei tueta.
Tarkoitatko kopioinnilla jotain koko kiintolevyn imagea?

-Oikeestaan suurin harmi uudelleenasennuksessa on minulla Thunderbird-sähköpostit tileineen ja osoitteistoineen. Pystyisinkö jotenkin tallettamaan ne talteen toiselle osiolle, ja sieltä palauttamaan sitten uuteen Ubuntuasennukseen?

Etsi Thunderbirdin profiili-kansio ja kopsaa se vaikka tikulle ja asennat sen sitten sieltä takaisin uuteen ubuntuun. Profiilit löytyy Ctrl + h. Ja sitten on tilit ja osoitteet edelleen sinulla:)

16
Olisko tuosta ketjusta jotain apua:
Ubuntu forums: Broadcom STA driver broken after updates today

Tästä oli suuri apu, kun vaan jaksoin paneutua:) Lontooni on vain välttävä. Mutta nyt toimii langaton. Kiitos vinkistä taas:)

17
Olisko tuosta ketjusta jotain apua:
Ubuntu forums: Broadcom STA driver broken after updates today

Kiitos vinkistä:) Vähän tämmöistä kaipailinkin! Huomenissa paneudun asiaan, kun mun lontoo kaipaa aikaa;)

Lankanetillä mennään edelleen...

18
Olisko tuosta ketjusta jotain apua:
Ubuntu forums: Broadcom STA driver broken after updates today

Kiitos vinkistä:) Vähän tämmöistä kaipailinkin! Huomenissa paneudun asiaan, kun mun lontoo kaipaa aikaa;)

19
Saattaahan se toimia juu, vaan eipä toimi vaikka asensin sen enkä päivittänyt. Vaan saattaahan se alkaa toimimaan...tai sitten ei. Sehän on kehitysversio:)

20
Päivitin siis 10.10:n nattyyn ja langaton hävisi. Päivityksen tein dvd:ltä. Lankanetti toimii hyvinkin. Kone on HP G3000. 10.10:ssa langaton toimi ongelmitta. Tämmöiset ovat asennettuna:This package contains Broadcom 802.11 Linux STA wireless driverfor use with Broadcom's BCM4311-, BCM4312-, BCM4313-, BCM4321-,BCM4322-, BCM43224-, and BCM43225-, BCM43227- and BCM43228-basedhardware. Vinkkejä jos tulisi niin hyvä olisi:)

Sivuja: [1] 2 3 ... 21