Ubuntu Suomen keskustelualueet

Ubuntun käyttö => Ohjelmointi, palvelimet ja muu edistyneempi käyttö => Aiheen aloitti: Timo Jyrinki - 14.10.06 - klo:12.11

Otsikko: Ohjelmointi ja palvelinkäyttö -alueen kuvaus
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 14.10.06 - klo:12.11
Ohjelmointi- ja palvelinkäyttöalueen kuvaus

Tämä alue on varattu ohjelmoinnista keskustelulle, oli kyse ohjelmoinnista millä ohjelmointikielellä tahansa. Lisäksi alueella voi puhua Ubuntun palvelinkäytöstä sekä aiheista, jotka liittyvät esim. erikoisempiin virityksiin liittyen tietokoneen käyttöön.

Oma alueensa on Ubuntun kehitysversiolle ja Ubuntun kehittämiselle (http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?board=24.0), bugien korjaamisesta varsinaiseen ohjelmien kehittämiseen ja ohjelmien paketointiin Debiania tai Ubuntua varten.

Tämä alue oli aiemmin pelkästään ohjelmointiin keskittynyt, palvelinkäytön tuomista alueelle muiden "edistyneiden" aihealueiden lisäksi keskustellaan aluejaon kehittäminen (http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=4669.msg129702#msg129702) -ketjussa.
Otsikko: Vs: Ohjelmointi-alueen kuvaus
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 25.01.07 - klo:15.43
Ei vastauksia, joten tein jotain taas. Onko vastustusta, kannatusta...? Joitain aiheita Ubuntun käyttö -alueelta voisi sopia tänne, ettei ole niin sekaisin OpenOfficen käyttövihjeitä ja tiskausrobotin ohjaamista Ubuntulla käyttäen itse rakennettua hahmontunnistusneuraaliverkkoa (tms.)?
Otsikko: Vs: Ohjelmointi-alueen kuvaus
Kirjoitti: Risto H. Kurppa - 29.01.07 - klo:00.04
Täällä se Timo yksin turisee ;)

Haluatko siis että ehdotellaan threadeja siirrettäväksi ohjelmointi-alueelle vai hä? Näin äkkiseltään tulee mieleen että hakusana 'skripti' palauttanee tuloksissa aika hyvin threadeja jotka mahdollisesti kuuluisivat tänne..

r
Otsikko: Vs: Ohjelmointi ja palvelinkäyttö -alueen kuvaus
Kirjoitti: HandOfNod - 28.12.09 - klo:09.43
Itse ehkä olisin pitänyt siitä että ohjelmoinnille ja palvelinkäytölle olisi ihan oma alueensa. Minua kiinnostaa nimenomaan ohjelmointi ja palvelinkäyttöön olen aika hyvin löytänyt ohjeita muualta. Tosin siihenkin kannattaa ehkä olla oma alueensa.