Ubuntu Suomen keskustelualueet

Ubuntun käyttö => Ubuntu mobiililaitteissa => Aiheen aloitti: Zaapon - 22.04.15 - klo:18.40

Otsikko: BQ: Telegram kaatuu
Kirjoitti: Zaapon - 22.04.15 - klo:18.40
Tänään huomasin ongelman Telegramin toiminnassa, oma tilini ei aukea vaan koko Telegram kaatuu siinä vaiheessa. Outoa on kuitenkin se, että puhelin kyllä ilmoittaa uudesta saapuneesta viestistä, ja voin lukea sen ilmoitusikkunassa, mutta en pääse vastaamaan viestiin ohjelman kaatuessa. Tähän päivään saakka en ole moiseen ongelmaan törmännyt. Tosin aivan joka päivä en ole sillä viestitellyt, joten vaiva on voinut tulla jopa hieman aiemminkin.

Edit. Telegramiin tuli hetki sitten (22.4.) päivitys, joka korjasi ongelman.

E2: Sama vaiva palasi parin päivän jälkeen, Androidpuhelimella ongelmaa ei tunnu olevan
Otsikko: Vs: BQ: Telegram kaatuu
Kirjoitti: scastren - 24.04.15 - klo:17.26
Mites muistinkulutus? Androidissa on enemmän muistia? Komento top näyttää prosessit ja vapaan muistin.
Otsikko: Vs: BQ: Telegram kaatuu
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 24.04.15 - klo:17.51
Mulla on nyt viikon ollut puhelin ja Telegram päivittäisessä käytössä, ei ole ollut tuota ongelmaa.

Muistiongelma on tuskin, koska Ubuntun app lifecycle -hallinta kyllä hoitaa sovelluksia pois muistista / takaisin tarpeen mukaan.

Bugiraporteissa https://bugs.launchpad.net/libqtelegram itse asiassa kolme ylimpänä olevaa saattavat liittyä asiaan - kaatuminen jos yhteyttä palvelimiin ei saada, tyhjä ruutu joskus avattaessa viestejä ilmoituksista, sekä vielä yksi kaatumisraportti joillain käyttäjillä.
Otsikko: Vs: BQ: Telegram kaatuu
Kirjoitti: Zaapon - 24.04.15 - klo:19.43
Telegram kaatuu heti avausnäkymän "Ei viestejä" jälkeen, ei siis saa näkyviin kontaktejani tai omaa tiliäni, aivan kun ei saisi yhteyttä palvelimeen. Suivaannuksissani sitten poistin Telegramin sekä asensin Webogramin, joka lienee joku epävirallinen Telegram appsi ja kas: sehän toimii - Telegram-tilini heräsi henkiin ubuntupuhelimessani!

Ihmettelen kyllä suuresti, mikä voi aiheuttaa sen, ettei oikea Telegram toimi, mutta Webogram toimii -vieläpä käytännöllisesti katsottuna samanaikaisesti.
Otsikko: Vs: BQ: Telegram kaatuu
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 04.05.15 - klo:22.00
Nyt teki kerran niin että tuli vain Telegram-sovelluksen alkuruutu (ei mitään muita tekstejä kuin otsikko) ja jäi rullaamaan siihen. Käynnistin puhelimen uudelleen ja taas toimii normaalisti, joten ei ilmeisesti sama ongelma.