Ubuntu Suomen keskustelualueet

Ubuntun käyttö => Laitealue => Aiheen aloitti: vtp - 11.11.12 - klo:22.24

Otsikko: "Verifying DMI Pool Data" -herja
Kirjoitti: vtp - 11.11.12 - klo:22.24
Mistä on kyse kun kone satunnaisesti ei buuttaa ja näytöllä on otsikon mukainen herja. Kun painan resetistä, niin kone tokenee.

Asian tekee ikäväksi se, että koneessa on MythTV huolehtimassa tv-nauhoituksista. Olen laittanut sen käynnistymään ja sammumaan tarpeen mukaan. Jumiutuminen buuttiin tarkoittaa sitä, että yksikään nauhoitus ei mene ennen kun olen käynyt painamassa resettiät. Käyttis pohjalla on Lucid 10.04.

Laitteena on Shuttle XPC SN41G

Helppiä  ???
Otsikko: Vs: "Verifying DMI Pool Data" -herja
Kirjoitti: Thinkit - 11.11.12 - klo:23.29
Appiukon koneella tapahtui satunnaista jäätymistä juuri tuohon kohtaa nettitikun kanssa, joten tulisi ensinnä mieleen että onko jotain yhteensopimatonta laitteistoa käytössä. Milloin jäätyminen alkoi vai onko aina tehnyt tuota?

t: Antti  ;)
Otsikko: Vs: "Verifying DMI Pool Data" -herja
Kirjoitti: vtp - 13.11.12 - klo:18.28
Kiitos vastauksesta. Onhan tuossa vehkeessä kiinni pci-väylässä usb2.0-kortti ja kortin perässä on kaksi tv-viritintä. Lisäksi emon omassa usb:ssa on A-Linkin wlan-sovitin. Tuohan onkin harmillista, jos koneesa kiinni olevat laitteet estävät sen buuttaamisen.

Kävin muuten biosissa ronkkimassa asetuksia sen verran, että "Reset configuration data" oli päällä ja otin sen pois. Tiedä sitten vaikuttiko, mutta nyt kone on taas käynnistynyt normaalisti.

Lisäksi koneessa on sata-levy kiinni ide-väylässä adapterin kanssa. Voisiko se kenkkuilla tuolla tavalla?

Pitänee viellä yrittää etsiskellä bios-päivitystä tuohon vehkeeseen ja samon kokeilla toisella powerilla.