Ubuntu Suomen keskustelualueet

Ubuntun kehittäminen ja yhteisö => Ubuntu Suomi ja yhteisöt => Aiheen aloitti: Timo Jyrinki - 25.04.12 - klo:10.28

Otsikko: Sivuston päivittäminen 12.04 LTS -aikaan
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 25.04.12 - klo:10.28
Hei. Keräillään tähän ketjuun asioita, joiden huomataan tarvitsevan sivustolla päivitystä. Tekijäksi kuka tahansa joka pystyy muutoksen tekemään. Kuten jo pitkään, ketään varsinaista lupautunutta sivuston päivityksiin julkaisujen yhteydessä ei ole (http://wiki.ubuntu-fi.org/TODO), joten kääritään hihat ylös vaan. Wikiä (mm. esittelysivut, ohjesivut) voi muokata kuka tahansa, bazaar-versionhallintaa (https://code.launchpad.net/ubuntu-fi-www) (etusivu, lataussivu, navigaatio) voi muokata liittymällä ubuntu-fi-Launchpad-ryhmään (https://launchpad.net/~ubuntu-fi) joka on nyt avoinna jäsenyyksille. Muista toki myös uuden sivuston kehitys (http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=36910.0), mutta lyhyellä aikavälillä käytetään vielä vanhoja bazaarissa olevia sivuston palasia.

Itse olen lupautunut tekemään taas Finnish Remixin, ja voin viedä bazaar-versionhallinnan mahdolliset muutokset palvelimelle. IRCin puolella suunnitellaan tiedotteita, CD-levyjen jakoja ynnä muuta.

Ensimmäiseksi pyyntö foorumimodeille, tämän voisi toteuttaa jo nyt: muuttakaa kehitysalueen kuvaukseen Ubuntu 12.10 (”Quantal Quetzal”).
Otsikko: Vs: Sivuston päivittäminen 12.04 LTS -aikaan
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 26.04.12 - klo:18.51
Kiitos foorumiadmineille, ja kaikille tänään muun muassa lehdistötiedotteen kanssa auttaneille.

Sivusto on suurin piirtein ajan tasalla, Finnish Remix on tarjolla ja verkkokaistakaan ei ole vielä aivan loppunut maailmasta vaikka uusi Ubuntu-julkaisu tekeekin parhaansa.

Mutta tähän ketjuun saa edelleen ilmoittaa suurimmista puutoksista. Uusi asennusopas ynnä muuta on uudella sivustolla, joten niiden parissa ei kannata kovin loputtomasti puuhata kun koko uusi sivusto (ilmeen ja esittely- ja ohjesivujen osalta) on aivan kulman takana.
Otsikko: Vs: Sivuston päivittäminen 12.04 LTS -aikaan
Kirjoitti: wicke - 26.04.12 - klo:23.41
Tapahtumat-sivua ei ole päivitetty edellisen LTS-julkaisun jälkeen. http://wiki.ubuntu-fi.org/Tapahtumat