Ubuntu Suomen keskustelualueet

Ubuntun kehittäminen ja yhteisö => Ubuntu Suomi ja yhteisöt => Aiheen aloitti: Timo Jyrinki - 31.05.06 - klo:18.35

Otsikko: Ubuntu 6.06:n juhlistus torstaina 1.6.? / Helsinki
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 31.05.06 - klo:18.35
Olisiko joillain kiinnostusta tavata huomenna Ubuntu 6.06:n juhlistuksen merkeissä? Lähinnä nyt itse ehdottaisin jotain olutpaikkaa (joista saa toki alkoholittomiakin juomia) Helsingin keskustasta, vaikkapa Oluthuone Kaisla (http://www.oluthuone.com/ravintolat/kaisla.php). Kello 18.00 voisi olla sopiva aika. Ei ole mitään ohjelmaa, mutta jos ihmiset haluavat tavata (esim. kun IRCissä ja täällä keskustelevat tuntevat jonkin verran toisiaan).

Toinen paikka on sitten sähköpostilistallakin ehdotettu Kahvila Soihtu (http://www.soihtu.org/), jossa Sange-yritys on tavannut jakaa Ubuntu-CD:itä kahvilan muun toiminnan ohessa. Jos nuorempia tapaamisesta kiinnostuneita Ubuntun käyttäjiä on paljon, tai jos kukaan muu ei halua olutpaikkaan, niin esimerkiksi siellä voi pitää toki samaan aikaan toisenkin pienen kokoontumisen. Sähköpostilistalla ehdotettu sunnuntai ei itselleni käy, ja muutenkin jos nyt jotain tapahtuu niin miksei sitten Dapperin julkaisupäivänä...

Mutta katsellaan nyt syntyykö jotain vai ei, kaikkihan toki juhlistaa kotona koneidensa äärellä tätä tapahtumaa kuitenkin :). Muilla paikkakunnillakin voi joku muu organisoida jotain, tehkää uusi ketju.

Edit: Laitoin nyt myös tuonne https://wiki.ubuntu.com/DapperReleaseParties
Otsikko: Re: Ubuntu 6.06:n juhlistus torstaina 1.6.? / Helsinki
Kirjoitti: Niko Lewman - 01.06.06 - klo:14.08
 ;D

Kaisla ja/tai Soihtu sopii! Onko päätös tehty?
Otsikko: Re: Ubuntu 6.06:n juhlistus torstaina 1.6.? / Helsinki
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 01.06.06 - klo:15.21
Kaisla ja/tai Soihtu sopii! Onko päätös tehty?

Joo mä siis meen ainakin Kaislaan kaverin kanssa. Yritän erottua Ubuntu-läppärillä joukosta. Katsotaan nyt tuleeko (juuri) ketään, mutta ainakin ilmoitus on nyt virallisessa paikassa kuten mainittu.
Otsikko: Re: Ubuntu 6.06:n juhlistus torstaina 1.6.? / Helsinki
Kirjoitti: Niko Lewman - 01.06.06 - klo:16.02
Ok

Tuun Kaislaan, ja tuon Kubuntu ja Edubuntu -läppärit

T: Niko  ;D
Otsikko: Re: Ubuntu 6.06:n juhlistus torstaina 1.6.? / Helsinki
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 01.06.06 - klo:22.36
Oltiin n. yhdeksään asti Ubuntu-läppäri auki Kaislan takaosassa, mutta suurta yleisöryntäystä ei tullut :) No, mukavaa oli kuitenkin.
Otsikko: Re: Ubuntu 6.06:n juhlistus torstaina 1.6.? / Helsinki
Kirjoitti: mikk0 - 01.06.06 - klo:22.45
Onnea vaan uudelle Dapperille. Minä juhlistin tapahtumaa pelaamalla pesäpalloa. Enpä juuri voinut luistaa (eipä kyllä tehnyt mielikään) kun olen liikuntakerhon vetäjänä...

Mutta kone käy kuumana koko ajan, sillä sekä Desktop CD että Install CD ovat Torrentilla imutuksessa. Taitaa tulla tosin nukkumaanmenoaika ennen kuin nuo on ladattu, mutta saanpahan ne sentään koneelleni. Samalla toki jaan niitä eteenpäinkin, vaikka se vaatikin vähän palomuurin ja NAT-reitittimen konffausta ennenkuin tuolla upload-puolella ryhtyi tapahtumaan.

Ihan vakavissaan voisi kyllä harkita jonkinlaista isompaakin käyttäjätapaamista tänä kesänä. Tämä tuli sen verran lyhyellä varoitusajalla ja huonona ajankohtana (koulujen valmistujaisjuhlat), että kovin moni ei päässyt paikalle.

Aloitan uuden viestiketjun asian tiimoilta: http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=3421.0
 (http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=3421.0)
Mikko