Ubuntu Suomen keskustelualueet

Ubuntun kehittäminen ja yhteisö => Ubuntu Suomi ja yhteisöt => Aiheen aloitti: Timo Jyrinki - 26.04.10 - klo:11.15

Otsikko: "TODO"-hommia 10.04:een liittyen, apu tervetullutta
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 26.04.10 - klo:11.15
Hei. Rientäkääpä wikin sivulle TODO/10.04 (http://wiki.ubuntu-fi.org/TODO/10.04). Isompaa tekemistä olisi mm. asennusopas sekä siistien kuvakaappausten ottaminen, mutta myös jos yhtään graafista/markkinointisilmää on niin varsinaisen Ubuntu 10.04 LTS (http://wiki.ubuntu-fi.org/Ubuntu_10.04_LTS) -esittelysivun ruoppaaminen tyylikkääksi olisi oikein mukavaa! Uusia potentiaalisia Ubuntun käyttäjiä kiinnostaisi varmasti tietää, miksi juuri uuden pitkäaikaisesti tuetun LTS-Ubuntun myötä on hyvä siirtyä Ubuntun käyttäjäksi.

Tähän ketjuun voi vaikka kertoa, jos haluaa "varata" jonkin isomman homman itselleen, ja että missä wiki-sivulla työstää uutta materiaalia.

Itselläni riittää käytettävissä olevaan vapaa-aikaan nähden varmasti riittävästi puuhaa Finnish Remixien, etusivun ja lataussivun kanssa. Lehdistötiedotteesta on taas ollut puhetta että COSSin / Ixonoksen suunnalta joku voisi jopa palkka-ajalla moista tuottaa, mutta toki senkin sanamuotoja saa miettiä, yhdessä se on tarkoitus julkaista.

Blogahtamiseen kallellaan olevat ihmiset voisivat kirjoitella jotain sinne blogitiimimme kautta. Blogiartikkeleitakin voi myös yhdessä tehdä.
Otsikko: Vs: "TODO"-hommia 10.04:een liittyen, apu tervetullutta
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 28.04.10 - klo:09.28
*topicin nosto*, tekijöitä kaivataan edelleen :)

Päivityksenä itselleni varaamiini puuhiin, sain muutamalla sähköpostinvaihdolla Ubuntu Finnish Remixille kotipaikan Ubuntun viralliselta Suomen peilipalvelimelta Tampereen teknilliseltä yliopistolta! Tämä tarkoittaa loistavaa latauksien saatavuutta heti julkaisupäivänä, kunhan CD:iden teossa ei tulee mitään yllätyksiä (ei pitäisi, julkaisukandidaatit valmistuivat moitteetta). Valmistelen siis tavallisesta Ubuntusta ja miniläppäriversiosta Finnish Remixin täydellä CD:lle sisällytetyllä suomen kielen tuella.

En ole ehtinyt yhtään nyt katsoa etusivua ja lataussivua (https://code.launchpad.net/~ubuntu-fi/+junk/www-sivut), eikä tänäkään iltana ole luultavasti aikaa, joten en tiedä vielä saako tätä suunniteltua uutta ulkoasua saman tien käyttöön huomenna.
Otsikko: Vs: "TODO"-hommia 10.04:een liittyen, apu tervetullutta
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 29.04.10 - klo:21.17
Julkaisu tapahtunut, nyt viimeistään kaivataan :)

Kiitos kaikille jo kortensa kekoon kantaneille! Ja tietysti kaikille puhtaasti foorumin puolella pysyvillekin, jotka auttavat uusia tulokkaita!
Otsikko: Vs: "TODO"-hommia 10.04:een liittyen, apu tervetullutta
Kirjoitti: Risto H. Kurppa - 04.05.10 - klo:10.32
Kiitos Timolle panoksesta ja TODO:n rakentelusta sekä kaikille jotka ovat osallistuneet näihin julkaisuvalmisteluihin! Kuten sanottu, vielä olisi tekemistä tarjolla..

r
Otsikko: Vs: "TODO"-hommia 10.04:een liittyen, apu tervetullutta
Kirjoitti: Ilokaasu - 05.05.10 - klo:10.20
Tarkistelin tuon alternate asennusohjeen 10.04 aikaan. Mitään mutta ei ole muuttunut, kuin grafiikka. Lisäsin ohjeeseen mainintoja 10.04 versiosta. Nyt pitäisi vielä siirtää tuo uudelle sivustolle, se on nykyään vielä wiki/Alternate_hardy osoitteessa. TODOssa mainittuna tämä http://wiki.ubuntu-fi.org/Tekstipohjaisen_asennusohjelman_asennusopas_10.04

Onko tuossa jokin fiksu keino siirtää se sinne? Copypatella onnistunee, vai olisiko järkevämpi jotenkin vain ohjata tuo uusi sivusto vanhalle tms ?  Ehdotuksia ?

Kuvat pitää vaihtaa. En ole vielä virtuaalikoneeseen asentanut, niin en ole ehtinyt vaihtamaan kuvia.