Ubuntu Suomen keskustelualueet

Ubuntun kehittäminen ja yhteisö => Ubuntu Suomi ja yhteisöt => Aiheen aloitti: Timo Jyrinki - 22.10.08 - klo:12.17

Otsikko: Ubuntu 8.10 - tapaamiset ja Ubuntu Suomen sivut
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 22.10.08 - klo:12.17
Petrin toteuttaman etusivun uudistuksen (http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=21851.0) lisäksi muutakin tekemistä riittää, kuten nyt lukee foorumeiden yläreunassakin:

Julkaisun muistilista (http://wiki.ubuntu-fi.org/Julkaisun_muistilista)

Ubuntu 8.10 - uudet ominaisuudet -sivua on jo aloiteltu, mutta esim. kuvitusta ei ole vielä.

Tässä ketjussa voidaan jutella sivujen päivityksiin/parannuksiin liittyvistä aiheista sekä vaikkapa mahdollisten julkaisuun liittyvien tapahtumien/tapaamisten järjestelystä. Ainakin Helsingissä tapahtuu jotain, mutta muuallakin toivon mukaan. 8.04 LTS:ää juhlistettiin sen verran suuresti että nyt voi olla vähemmän järjestelyä vaativien tapaamisten kerta.

Keskustelua käydään myös IRC (http://wiki.ubuntu-fi.org/Postituslistat_ja_IRC):ssä kanavalla #ubuntu-fi-tiimit (Freenode).

Edit: Tässä vielä keskusteluketju 8.04 -> 8.10 -päivityksen mahdollisista ongelmista raportoinnista (http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=22245.0), auttamista sekin.
Otsikko: Vs: Ubuntu 8.10 - Ubuntu Suomen sivut
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 30.10.08 - klo:12.28
Kaikenlaista on tehtykin jo, mutta tekemistä riittäisi:

Erityisesti nuo kaksi mielestäni kaipaisivat huomiota, jotta uudelle ubuntu-fi-kävijälle ja mahdolliselle Ubuntun kokeilijalle välittyisi hyvä kuva. Esimerkiksi Asennusopas on nykyisellään kuitenkin ihan hyvä 8.10-käyttäjällekin, vaikka osiointipuoli kaipaisikin uutta kuvakaappausta.

Sovitin eilen illalla uuden etusivun valmiiksi Planet-ohjelmistoa varten, joten se on (periaatteessa) vain käyttöä vaille valmis. Koska muut eivät ole ottaneet hommakseen, niin otan tuon lataussivun päivityksen itselleni. Olen kuitenkin sitä XML-tiedostoa ja Javascriptiä aiemminkin rukannut ym., niin se hoitunee.

Blogiporukasta en tiedä onko 8.10:stä valmisteilla juttua? Lehdistötiedotetta ei ainakaan kukaan ole kirjoittanut, kuten julkaisun muistilista -sivulta näkyy mutta toisaalta viime kevään LTS oli se "iso juttu" tiedotusta ajatellen. Ei ihan joka puolen vuoden välein tarvitse.

Ja toki noita julkaisumiittejäkin voisi varmasti järjestää muuallakin kuin Helsingissä.