Ubuntu Suomen keskustelualueet

Ubuntun kehittäminen ja yhteisö => Ubuntu Suomi ja yhteisöt => Aiheen aloitti: Timo Jyrinki - 25.01.08 - klo:12.55

Otsikko: Tapahtumien järjestäminen ja tiedottaminen (päivitetty 10/2012)
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 25.01.08 - klo:12.55
Varmistuneista tapahtumista tiedottaminen:


Tässä hieman lisätietoa siitä mitä tapahtumia tai yhteistilauksia järjestettäessä on hyvä muistaa:


Toivottavasti näistä on apua!
Otsikko: Vs: Lue: Tapahtumien ja tempauksien järjestäminen Suomessa
Kirjoitti: Ilokaasu - 25.01.08 - klo:17.54
Mielipidelisäys:


Jos joku järjestää esim mukitilausta ja olet kiinnostunut aiheesta, kommentoi ko. aihetta. Näin voidaan seurata helposti kuinka monta kiinnostunutta aiheella olisi. Hyvä tapa on myös poistaa oma nimi listalta, jos mielenkiinto mukia kohden lakkaa. Seuraa myös aktiivisesti kyseistä ketjua, jotta pysyt perillä mahdollisista hinnoista ja muista asiaan liittyvistä muutoksista.
Otsikko: Vs: Lue: Tapahtumien järjestäminen ja tiedottaminen Suomessa
Kirjoitti: simppeli - 12.05.09 - klo:12.34
tuota, kun mie oon vasta 12 wee niin voinko mieki auttaa?
Osaamista kuitenkin löytyy, mm ylläpidin ubuntu serveriä :D
Otsikko: Vs: Lue: Tapahtumien järjestäminen ja tiedottaminen Suomessa
Kirjoitti: eliasj - 13.05.09 - klo:16.29
tuota, kun mie oon vasta 12 wee niin voinko mieki auttaa?
Osaamista kuitenkin löytyy, mm ylläpidin ubuntu serveriä :D
Joo, totta kai kaikkia vaan mukaan. Aluksi on helpointa varmaan autella foorumilla ihmisiä, ja jos jossain tarvitaan apua niin tarjoutua auttamaan.
Otsikko: Vs: Lue: Tapahtumien järjestäminen ja tiedottaminen Suomessa
Kirjoitti: Frank - 28.10.10 - klo:20.32
Varmistuneista tapahtumista tiedottaminen:

  • Tapahtumat (http://wiki.ubuntu-fi.org/Tapahtumat)-wiki-sivu
  • Wikin etusivulle lyhyesti (http://wiki.ubuntu-fi.org/)
  • vapaasuomi.fi (http://www.vapaasuomi.fi/)-kalenteri (muokkausoikeudet mm. Jussi Kekkonen, Heikki Mäntysaari, Myrtti, Nakkel, minä)
  • Mahdollisesti keskustelualueiden yläreuna (minulta voi pyytää)

Tässä hieman lisätietoa siitä mitä tapahtumia tai yhteistilauksia järjestettäessä on hyvä muistaa:

  • Tällä keskustelualueella ideoidaan usein tulevia tapahtumia tai esim. suurempia materiaalitilauksia. Jos olet kiinnostunut niistä, osallistu keskusteluun ja tarjoudu auttamaan!
  • Jos otat (jossain määrin) hoitaaksesi jonkun tapahtuman, muista ilmoittaa siitä myös wikin Tapahtumat (http://wiki.ubuntu-fi.org/Tapahtumat)-sivulla keskustelualueiden lisäksi. Voit pyytää myös seudultasi muita auttamaan tällä keskustelualueella.
  • Muista lisätä itsesi wikin Paikallistoiminta (http://wiki.ubuntu-fi.org/Paikallistoiminta)-sivulle ja/tai Suomen laajuinen toiminta (http://wiki.ubuntu-fi.org/Suomen_laajuinen_toiminta) -sivulta löytyvien tiimien kohdalle kiinnostuksesi mukaan, jotta muut tietävät mahdollisesta kiinnostuksestasi osallistua.
  • Tämän keskustelualueen lisäksi muita kommunikointivälineitä ovat Postituslistat ja IRC (http://wiki.ubuntu-fi.org/Postituslistat_ja_IRC) - ihmiset käyttävät niitä välineitä joista pitävät.
  • Toiminta (http://wiki.ubuntu-fi.org/Toiminta)-wiki-sivulla on tietoa mm. Ubuntun levittämisestä kirjastoihin sekä Ubuntu-julisteista joita on nyt tilattavissa.
  • Kaikki toiminta on täysin vapaaehtoistoimintaa, joten usein eniten tarvetta on ihmiselle joka hieman organisoi ja jolla on hivenen enemmän aikaa käytettävissään jotta langat pysyvät käsissä. Ei siis ole automaattisesti tahoa, joka "hoitaa Ubuntu-tapahtumat", vaan ne hoidetaan yhdessä sen mukaan miten missäkin päin Suomea on kiinnostuneita ihmisiä

Toivottavasti näistä on apua!


Heippa

Sain viestin, jossa kehotettiin menemään osoitteeseen:
http://wiki.ubuntu-fi.org/Ubuntu_10.10_helsinki

No, minähän menin. Oli erikoista.

1. Kerrotaan tilaisuudesta, mutta ei kerrota tarkemmin, että missä se on.
   En todellakaan tiedä, että missä on joku Elisa Studio, vai mikä se nyt oli. Osoite ym. olisi kiva yllätys.

2. Katselin, että josko löytyisi aiheesta jonkinlaista banneria, että voisin laittaa noin niinkuin huvin vuoksi maininnan jollekin saitille.

3. Ei löytynyt minkäänlaista henkilön sähköpostiosoitetta tai jotain, että minne olisi voinut ilmoittaa mitään. No, muistui mieleen tämä keskustelufoorumi, mutta kun ton salasanan kanssa pitää pari hetkee funtsaa, et muistaa sen, niin sen takia ei ole aina oikopäätä tulossa tänne.

Semmoinen 468x60 tai 728x90 kokoinen banneri voisi mennä, niin voisin pistää pikkasen mainosnäyttöjä. Tosin, ei tosta nyt montaa tuhatta näyttöä tule päivän parin aikana, mutta jos nyt jotain. Jos kiinnostaa.

Jos olisin tiennyt aiemmin, niin olisin voinut avata turpani tänä iltana ja rykäistä vajaalle sadalle nörtille tästä tapahtumasta. (Siis semmoiselle, jotka käyttää wintoosaa).

Jos jonkinlainen banneri löytyy, niin mulle voi privaattina pistää meiliä. Tänne ei kannata laittaa, kun en tiedä, että milloin taas tulen tänne kuikuilemaan.

Frank
Otsikko: Vs: Tapahtumien järjestäminen ja tiedottaminen (päivitetty 10/2012)
Kirjoitti: Timo Jyrinki - 15.10.12 - klo:10.44
Päivitin aloitusviestiä hieman nykyaikaan. Suurimpana muutoksena juuri äsken tehty siirtymä COSS:n kalenterin käyttöön - myös Ubuntu Suomen etusivu (http://www.ubuntu-fi.org/) luettelee nyt tapahtumat sieltä!
Otsikko: Vs: Tapahtumien järjestäminen ja tiedottaminen (päivitetty 10/2012)
Kirjoitti: Mikaela Suomalainen - 09.10.17 - klo:12.59
COSS.fi:n kalenteri näyttää muuttaneen osoitteeseen https://coss.fi/tapahtumakalenteri/ (tapahtuma-sana puuttuu aloitusviestin linkistä).