Ubuntu Suomen keskustelualueet
Ubuntun käyttö => Ohjelmointi, palvelimet ja muu edistyneempi käyttö => Aiheen aloitti: Masio - 11.09.07 - klo:14.50
-
Kattoppas Punanutun sivuilta rhdevstudio-linux-gtk-1.0.0.beta1.jar.
Latasin XP-version ja yllätyin positiivisesti - toteutus hyvin Visual Studion kaltainen.
En valitettavasti ole ehtinyt paljonkaan tutustumaan, enkä vielä Ubuntuun asentamaan.
-
tuota, minusta tuo vaikuttaa läjältä eclipce plugineja eclipsen versiolle 3.3 (Ubuntussa 3.2.2) joilla tehdään webbipainotteista java-tunkkausta. jos näin on, nämä sinun viestisi eivät liittyneet juuri mitenkään niihin ketjuihin joihin olit ne postannut. mutta voin tietty olla väärässäkin ja pluginit toimiessaan hanskaavat muutakin.
-
Ensinäkemältä punahattu vaikutti parannetulta painokselta MS Visual Studio 2005:stä, jonka J# puolella olen touhunnut jonkin verran.
En todellakaan ole vielä ehtinyt paneutumaan sen ominaisuuksiin, mutta jäi vaikutelma, jotta se olisi vastaus
esitettyyn kysymykseen.
-
lisäys edelliseen.
http://www.microsoft.com/finland/msdn/visualstudio/default.mspx
-
En todellakaan ole vielä ehtinyt paneutumaan sen ominaisuuksiin, mutta jäi vaikutelma, jotta se olisi vastaus
esitettyyn kysymykseen.
no siis, minusta se ei ollut vastaus, koska...
ensimmäinen ketju käsitteli sitä, kannattaisiko sovelluksen graafinen käyttöliittymä toteuttaa GTK+ vai wxwidgets -kirjastoa käyttäen ja josko hommaan löytyisi jotain ideä. sikäli kun olen oikeassa tuon tuotteen suhteen, niin webbiin suunnattu java on hyvin kaukana GTK+:sta ja wxwidgetsistä ja vaikka bindingit sattuisikin löytymään, niin niitä ei ole minusta mitään järkeä käydä vääntämään javalla.
toisessa ketjussa etsittiin linuxiin ympäristöä jossa olisi helppo luoda graafisia käyttöliittymiä ja esille otettiin visual studio. aiheessa ei mainittu mitään tiettyä ohjelmointikieltä, mutta oletin syystä tai toisesta, että MS:n rikkinäistä java-toteutusta sillä ei ainakaan olisi tarkoitettu (juurikin siitä syystä, että se nimenomaan mitätöin sen yhden edun mitä javalla aikoinaan muihin kieliin nähden oli). siksipä kyse on varmaan ollut natiiveista softista → webbiin suunnattu java ei ole sitä.
mutta oli miten oli, jos joku on kiinnostunut java-kehityksestä, niin kyseisen vinkin löytää nyt tästä omasta ketjustaan.