Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kemppis

Sivuja: [1]
1
Nyt kun luulin jo saaneeni MythTV:n säädettyä mieluisaksi ja testinauhoitukset kaikki onnistunut niin eiköhän sitten alannut tulla tälläistä erroria (mythtvbackend.log:ista katsottuna)

Koodia: [Valitse]
E TVRecEvent dvbchannel.cpp:797 (Tune) DVBChan(1:/dev/dvb/adapter0/frontend0): Tune(): Setting Frontend tuning parameters failed.#012#011#011#011eno: Laitetta ei ole (19)

Ei muuta tule mieleen, että kun tietokone on pitkään päälle ja kyseinen digiboksi, Terratec Cinergy T2, menee johonkin "unitilaan" eikä osaa sitten siitä palautua. Tämä on siis vain hatusta vedetty ajatus. Jos backend asetuksia menee testaamaan, niin sielläkin lukee ettei laitetta löydy. Koneen uudelleenkäynnistys auttaa ja taas testinauhoittelut toimii ihan hienosti.

Kellään kokemusta vastaavasta ongelmasta tai jotain ideaa miksi näin käy?

2
Ajattelin vanhasta koneesta tehdä tuollaisen digitv/mediakoneen ja koitin asentaa siihen Mythbuntu 12.04 (32-bit). Mutta joka kerta asennuksen loppuvaiheilla kun asennuspalkki on täynnä, käyttäjätunnukset on tehty, aikavyöhyke valittu, näppäinasettelu valittu jne tulee seuraavanlainen virheilmoitus:

Lainaus
Installation failed
The installer encountered an unrecoverable error. A desktop session will now be run so that you may investigate the problem or try installing again.
[  OK  ]

Koska tuon tarkempaa virhettä asennuksen epäonnistumiselle ei tule, niin en tierä mistä lähteä ettimään vikaa. Olen koittanut asentaa suoraan levyltä bootaten tai kun testaa live-cd:nä ja klikkaa sitten työpöydältä asennuskuvaketta.

Ehkä Mythbuntun asennuspaketissa on jotain vialla ja pitänee asentaa vaikka xubuntu johon sitten vain asentaa MythTV:n ja säätää kohdilleen. Vaikutti vain kätevämmältä tuo Mythbuntun asetukset joita se kyselee, että saa kätevämmin toimimaan yhteydet sun muut muiden koneiden välillä.

Onko kellään kokemusta tai tietoa tälläisestä tilanteesta?

3
Tässä pitkästä aikaa päätin palata ubuntun pariin ja asensin Win 7:n rinnalle ubuntun 12.04 version.

Muuten matka on mennyt melko mukavasti alkukankeuden jälkeen, mutta tuulettimen jatkuva täysillä puhaltaminen ottaa hiukan ottalohkoon. Mitä luultavammin kyseessä lienee näytönohjaimen tuuletin joka moista puhallusta pitelee (koska windowsin puolellakaan ei ole itsellä käytössä mitään kotelotuulettimien hallintapaneelia ja kun raskaimpia peliä alkoi pelailemaan niin alkoi vastaavasti tämänkaltainen puhallus).

Onko siis ATI:n ajurit ladattava jostain muualta ja säädettävä jotain että ubuntu osaa säätää tuulettimen nopeutta tarpeen vaatiessa? Vai mistä tämä saattaisi johtua?

Koneen tietoja, jos niistä on jotain hyötyä:
Emolevy: Asus P5Q3 Intel P45
Prosessori: Intel Core2 Quad Q9400 S775
Näytönohjain: Asus Radeon HD4890 1Gt PCI-E

4
Hei,

Pää ihan pyörällä kun olen koittanut useamman viikon metsästää kunnon ohjeita miten saisin säädöt toimimaan.

Mulla on nyt tollanen vanha kone johon oon pistänyt Ubuntun 10.04 LTS ja sitä on nyt tässä tarkoitus käyttää pienenä testiserverinä eri projekteille.
Olen asentanut siihen mm. Apachen, Tomcatin, PHP:n, MySQL:n, ssh:n ja Mavenin. Suurimman osan täältä ubuntun wikistä löytyneillä ohjeilla, siitä kiitokset teille. Ne pitäisi nyt olla toimintakunnossa, ainakin testailun perusteella.

Tarkoitukseni olisi saada Win7:n Eclipsellä yhteys servukoneen Maveniin, että saan laitettua sinne projektini ja se päivittäisi ne tallentaessa.
(Mavenia olen kyllä käyttänyt Windows 7:lläkin jossa se on toiminut samalla koneella ja sitä varten olen Eclipsessä käyttänyt m2eclipse nimistä pluginia)

Eli onko kellään kokemusta tai antaa hyvää neuvoa miten jatkaa tässä projektissani, että edellä mainittu skenaario onnistuisi?

Mainitsemaani pluginia olen koittanut tutkia ja selvittää onnistuuko sillä miten kyseinen operaatio, mutten ole löytänyt kunnon ohjetta miten yhteys luodaan, mitä muuta tarvitaan, mikä laitetaan osoitteeksi, jne.
Kiitokset auttavista vastauksista jo etukäteen :)

PHP, MySQL, Tomcat ja muut ovat asennettuna kun tarkoitus on myös testata servukoneella pyörittää erilaisia nettisivutestejä sun muita kokeiluja. Nämä varmaan onnistuu perinteisesti FTP-yhteydellä heittää servukoneelle, ellei tähänki ole fiksumpaa/kätevämpää tapaa?

Sivuja: [1]