Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jaldemar

Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15
101
Siis joku mikkisoftan weppisivugeneraattori tekee tuollaisia sivuja, jotka eivät toimi millään  muulla alustalla. Latasin lisäosan "User Agent Switcher" ja FF3.0.10 toimi eräällä rekrytointisivulla vasta kun väitin sivustolle sen olevan IE8 Vista-alustalla.

KDE 4.2.2:n Konquerorissa selainidentiteetin vaihto löytyy vakiona.

Taas näitä "#¤%& koukkuja mäsältä. >:( >:( >:( >:(

EDIT. Tiedotettuani asiasta, Helsinki Energia ainakin lupasi korjata asian. Eivät olleet tietoisia alihankkijansa aikaansaannioksien "laadusta".

T:Jallu59

Jep kiitti Jallu olen aikas paljon samaa mieltä.

Lähetin äskettäin palvelun tarjoajalle sähköposti viestin jossa kuvailin ongelman ja pyysin, että he korjaavat asian.

Saapas nähdä mitä tekevät.

En viitsisi käyttää winen  kautta FireFoxin win versiota, kun on epäselvää, että onko Wine laillinen vaiko ei.

Mikkisofta ei vissiinkään myönnä, että heitin ohjelmiensa huijaaminen olisi laillista, eli lähinnä se että uskotellaan, että wintoosahan täällä on vaikkei ookkaan.

 ;D

102
No niin.

Nyt on winelle päivitetty Firefoxin 3.0.10 wintoosa versio ja hyvin se palvelu pelaa sillä wintoosa versiolla, kuten vähän arvelinkin.

Sensijaan palvelu ei edelleenkään pelaa Ubuntun 3.0.10 versiolla vaan heittää palvelun etusivulta pihalle, kun yritän selailla tietoja.

Edelleen pääsen FF Ubuntu versiolla etusivulle kirjautumisen jälkeen, mutta kun valitsen tarvittavia tietoja ja klikkaan hae namikkaa, niin palvelu potkaisee jälleen ulos kirjautumis ruutuun.

Kumma juttu.

Palvelu on vasta ollut kokeiluvaiheessa ja todennäköisesti laajenee jossain vaiheessa koskemaan 4000 alani käyttäjää.

Nyt käyttö on vapaa ehtoista eikä meillä ole mahdollisuuksia käyttää työnantajien koneita ainakaan vielä.

Olemme siittä erikoinen ammattiryhmä.

Palvelun tarjoaja kertoi, että yhden kerran on aiemmin ollut vastaava ongelma kun joku oli koittanut puhelimen selaimella palvelua.

Puhelimessa oli symbian käyttöjärjestelmä.

Herääkin kysymys, että mitä kaikkea tietoa, meistä välittyykään palvelimille, jos tosiaan on niin, että huijauksesta huolimatta palvelimet voivat blokata joitain käyttäjä ryhmiä pihalle?

No onneksi on superhyvä wine joten,

MILJOONASTI KIITOKSIA WINEN KEHITTÄJILLE JUU JA SUOMENTAJILLE !!!!

103
voisit ehkä koittaa toimiiko se windowssin 3.0.10 versio siinä. Jos toimii, voisimpa kuvitella että palvelussa on jokin koodinpätkä joka haistelee esim. käyttöjärjestelmää ja kun ei ymmärrä niin heittää kirjautumis sivulle.. ihan vaan villinä arvauksena.

Samaa minäkin olen ajatellut.  ;)

Pittääpi imuttaa tuo uudempi Firefoxin vintoosa versio jahka pääsen nopeamman yhteyden äärelle, mokkulan 3G alueiden ulkopuoliset nopeudet ovat liian hitaita FF:n kokoisen paketin imuttamiseen, sattui tuo vanhempi versio olemaan cd:llä käden ulottuvilla.

Kiitos vinkistä.  ;D

104
Työnantaja on palveluntarjoajan kautta, ottanut käyttöön palvelun johon kirjautuu työajat yms. tietoa.

Palveluun pääsee verkon yli sisään kirjautumalla ja se on valtakunnallinen palvelu alani ihmisille.

Ongelmana on että, Ubuntu 8.1o versiossa olevalla firefox 3.0.10 versiolla pääsee kirjautumaan palvelun etusivulle, mutta kun yritän selata palvelussa olevia tietoja palvelu heittää minut takaisin kirjautumis ikkunaan.

Kun asensin winen ja siihen cd- levyltä Windowseille tarkoitetun firefox 3.0.4 version niin johan pelitti hienosti.

Palvelun pitäisi kuitenkin tukea, myös 3.0.4 versiota uudempaakin.

Yritin myös huijata palvelinta about:config säädöistä ubuntun firefox version general.useragent.extra.firefoxin näkymään 3.0.4 versiona ja general.useragent.vendor, general.useragent.vendorComment , general.useragent.vendorSub. kentätkin tyhjensin.

Windows FF versiossa ei ole noita  general.useragent.vendor, general.useragent.vendorComment , general.useragent.vendorSub. kenttiä.

Palvelu pelasi tuolla huijauksella muutaman kerran, ennenkuin alkoi uudestaan potkimaan pihalle.

Kummassakin FF versiossa on asetukset ja fontit samoja.

On vähän tylsää kun palvelua joutuu käyttämään Winen kautta Windows versiolla firefoxista.

Onko ideoita siitä mikä voisi mättää?  ??? ???

105
Onko kellään tarkempaa tietoa tästä cert.fi sivustolta löytyneestä tiedosta?

Tietoturva nyt!

26.3.2009
Laajakaistamodeemeissa pesivä verkkomato

Verkkomato liittää saastuneet modeemit bottiverkkoon

Tiettävästi ensimmäinen laajakaistamodeemeja vastaan hyökkäävä verkkomato on saavuttanut jalansijaa. Verkkomato pystyy toimimaan ainoastaan sellaisissa modeemeissa, joissa on sulautettu Linux-käyttöjärjestelmä. CERT-FI:n tietojen mukaan erityisesti BusyBox-ympäristöä käyttävät laitteet voivat olla verkkomadon kohteena. Kattavan laiteluettelon antaminen on vielä tässä vaiheessa mahdotonta.

Verkkomato käyttää leviämisessään hyväksi laajakaistamodeemin puutteellisesti suojattua hallintaliittymää. Tietojemme mukaan suurin osa tartunnasta saaneista modeemeista on ollut sellaisia, joissa hallintaliittymään on voinut kirjautua Internetistä käsin tehdasasetetuilla salasanoilla. Kirjautuminen on tapahtunut joko SSH-, telnet- tai HTTP-protokollaa käyttäen.

Päästyään kiinni hallintaliittymään verkkomato lataa modeemin muistiin ohjelman, jonka avulla modeemi liitetään osaksi hyökkääjän hallitsemaa bottiverkkoa. Viimeisten raporttien mukaan tässä ns. psyb0t-bottiverkossa on mukana jo yli 100 000 modeemia. CERT-FI:lle on raportoitu tapauksia myös Suomesta.

Tietojemme mukaan modeemeihin pesiytyvä verkkomato osaa kaapata modeemin läpi kulkevan salaamattoman verkkoliikenteen seasta tunnussanoja. Lisäksi hyökkääjä voi käyttää bottiverkkoa palvelunestohyökkäyksiin sekä tietomurtojen valmisteleluun ja suorittamiseen. Mikään ei kuitenkaan estäisi verkkomatoa ohjaamasta modeemin läpi kulkevaa verkkoliikennettä esimerkiksi hyökkääjän hallitsemalle palvelimelle.

CERT-FI suosittelee, että laajakaistamodeemin hallintaliittymä pidetään auki Internetiin päin vain pakottavista syistä. Pääsy hallintaliittymään voi olla hyvä estää myös langattoman lähiverkon puolelta, mikäli modeemi toimii langattoman lähiverkon tukiasemana. Lisäksi hallintaliittymän oletussalasanat tulee vaihtaa vaikeasti arvattaviksi. On myös hyvä tiedostaa, että modeemiin liitetyissä tietokoneissa toimivat virustorjunta- ja palomuurituotteet eivät pysty havaitsemaan tai estämään verkkomatoa.

Epäilyttävissä tapauksissa laajakaistamodeemi kannattaa hetkellisesti irrottaa sekä puhelinverkosta että verkkovirrasta. Modeemia ei tule liittää takaisin puhelinverkkoon ennen kuin hallintaliittymän salasana on vaihdettu ja asetukset on tarkistettu. Epäilys voi herätä, mikäli kaikki modeemiin langallisesti ja langattomasti kytketyt laitteet ovat sammutettu, mutta modeemin merkkivalot ilmoittavat jatkuvasta verkkoliikenteestä.

Tietojemme mukaan verkkomato ei selviä virtakatkoksesta, mutta täysi varmuus voidaan saavuttaa vain lataamalla modeemin ohjelmistoversio uudestaan. Samalla kannattaa tarkistaa jos tuotteelle on julkaistu päivitetyt ohjelmistoversiot.

106
Taitaa tulla vähän myöhään tämä ehdotus, mutta kokeile Linux mint fluxboxia.

Pyörii siedettävästi p2 333 mhz  320 Mt muistia.

Tuo mint fluxbox on kevyempi kuin xubuntu jonkun verran. Mint perustuu Ubuntuun.

Vaikuttaisi siltä, että ubuntu alustana on jo suhteellisen raskas pyörittää vanhoilla koneilla oli mikä työpöytä tahansa käytössä.

Sitten nuo nykyajan netti sivut ovat jo rakenteeltaan törkeän raskaita, vaikka kuvissakin pärjättäisiin kevyemmillä vaihtoehdoilla.

Eivät sivut niin kovin nopeita ole tuolla gigan muistilla varustetulla läppärillänikään vaikka siinä on 2,0 GHz prossu.

Neuvoisin kaivelemaan jostain koneeseesi lisää muistia ainakin tuonne 512 Mt: hen asti vaikka ei se siitä vieläkään rakettia tee.

107
Mykäks tässä menee väkisin.  ;)
Päättäkää nyt hyvät ihmiset, onko se laite tikku vai mokkula.
Molempia se ei yhtäaikaa voi olla.
Ihmiset on jo muutenkin "pihalla" ja "kuutamolla". Älkää siis enempää sotkeko niitä käsitteitä.
USB-modeemi on semmonen neutraali nimitys asialle.
Sen laitteen tunnistaminen tapahtuu lsusb-komennolla. Ei tule sitten lisää uusia sekaannuksia.
Se weekuvake sammuu hiirellä.  Se o-nappi... irroita taltio...
Tyhjä tuliterä CD  sinne asemaan auttaa joskus myös. wvdial on sitä loppua varten Ubuntussa livelevyllä valmiina.
Kokeiluissakin.

Terveisin Alpertti

JK: Jos tuo nyt niitä hso-ajureita vaatii, niin sitten semmosia pitää jollain konstilla haalia. Reissuhommissa vaikka muisti-tikulle... ;)

Niin no Soneralla on riesana se huawei mokkula jossa on kiinteän johdon päässä usb- liitin.

Soneralla on myös toisena vaihoehtois riesana se optionin usb muistipalikkaa muistuttava vekotin jossa tulee mukaan usb jatkojohto.

Tosiaan harva tietää että ne ovat eri laitteita.

Kun 8.10 live cd:n tuuppaa koneeseen ja antaa raksuttaa toiminta kuntoon ja heittää sen optionin netti tikun usb reikään, niin tuokion kuluttua työpöydälle tosiaan ilmestyy se optionin kuvake.

Se siinä alkujaankin sotki. Kuvake on täsmälleen saman näköinen kuin wintoosan työpöydällekin ilmestyy.

Olisiko mitenkään mahdollista saada live cd:lle sellaista toimintoa joka automaattisesti tunnistaisi, että käytössä on usb puhelin modeemi?

Pelkkä usb modeemikin on huono nimike kun ainakin tuo minun lanka verkon adsl modeemini on mahdollista kytkeä myös usb:llä toimivaksi.

Live cd tunnistaa automaattisesti ainakin lanka yhteyden ja wlan yhteyden, joten miksei muutakin?

Kiitos kuitenkin hienoista vinkeistä.

108
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: Hotmail jumissa
« : 12.11.08 - klo:22.01 »
Keksinpä tälle asialle ratkaisun.. ainakin omalle kohdalleni.

elikäs, kirjottelee ff:n osoteriville
Koodia: [Valitse]
about:configpaina 'Lupaan olla varovainen' (tjsp)

Kirjoita 'Suodata' kenttään
Koodia: [Valitse]
useragent (etsii useragent kohdat asetusten joukosta)

ja tyhjennä seuraavien kohtien arvot
Koodia: [Valitse]
general.useragent.vendor
general.useragent.vendorComment
general.useragent.vendorSub

Tämä auttoi minulla, nyt toimii hotmail taas "moitteettomasti".

Kiitti Yangsteri. Tosi hyvin pelaa firefoxissa. Eli kun noista kohdista yksitellen poistaa ubuntun hardyn ja 8.04 version niin johan alkaa toimimaan.

Aika helppo päätellä mihinkä jäynä kohdistui, sillä ainakin Suomen kielisessä ubuntussa on firefox 3.0.3 oletuksina asetuksissa eikä tuo isewesseli.


Juu ja jos joku ei jo hoksannut niin jos on useampi käyttäjätila koneella niin nuo loitsut pitää laittaa joka selaimeen erikseen.

109
Juu se oli se Nettitikku Option, äkkiä ei selvinnyt, että kenen tekeleitä se lopulta on. (Vissiin Option Icon 225)

Levyltä tuli esille sen Soneran ohjelman kuvake joka on saman näköinen kuin Vistassakin.  Kun klikkailin kuvaketta niin mitään ei tapahtunut.

Olisi varmaan onnistunut jollain asennus loitsulla jota en osaa, siksi kyselin ennen kokeilua, kun kone ja tikku on Porissa, niin kestääpi taas ennenkuin voi kokeilla.

Ei myöskään toiminut omalle läppärille asennetulla 8.04 lts versiolla eikä 8.10 live cd- llä. Salasana kysely oli poissa.

Eikä lankayhteyttä ollut siellä käytössä.



no jos sinä olet windows ohjelmalla kokeillut yhdistää niin se ei kyllä tule onnistumaan jos edes sen asennus.

http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=10480.msg169367#msg169367
tuo ohje on eri mokkulalle, joten ei välttämättä toimi, mutta periaate voi vähän valottua.

http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=16947.0
ja tuossa 8.04 ohje tuolle kyseiselle tikulle
en sitten tiedä miten toimii 8.10:ssä



Miksi ubuntu 8.10 live cd- llä olisi Windows ohjelma?

Siis kun 8.10 live cd:n heittää koneeseen kokeiltavaksi ja sitten tunkee sen netti tikun siihen usb reikään niin alkaa cd raksuttamaan ja työpöydälle ilmestyy saman näköinen Optionin klikkaus kuvake kuin visvassakin ilmaantuu.

Ajattelin ja ymmärsin niin, että uudessa 8.10 versiossa olisi jo automaattinen netti tikku/mokkula yhteyden  tunnistus samaan tapaan kuin verkkopiuhan käyttö tai wlan yhteyden käyttö tunnistuu.

Toivoin että Ubuntu olisi tässä edelläkävijä, kun suunnittelussa on ollut suomalaista osaamista mukana.

Sonerallakin on näköjään kaksi nettitikkua toinen on huawei ja toinen on se kirottu option.

Senkin sai selville vasta penkomisen jälkeen.

Juu tuo jälkimmäinen linkki on tosi hyvä kiitos siitä. sitä pitääkin kokeilla seuraavalla kerralla huvikseen kun käyn Porissa.

Sen synapticillä löytyvän paketin asentelinkin jo valmiiksi koneelleni jossa on 8.04 lts niin tulee jossain vaiheessa testattua.

Pitäisiköhän laittaa tuo 8.10 Dualboottina omalle läppärille, pistän tuon vielä harkintaan.

110
Mitäs toi nyt on?
Toimi ne kaikki  jo edellisessäkin livenä.
Jos siihen tungetaan kaiken maailman vaksit ja separaattorit nippuun lisäks  niin sit ei tarvi ihmetellä, vaan todeta...

Lainaus
asennusta rajoittavat tekijät ovat tuo soneran mokkula ja samsung scx- 4200

Jos tuollai.... ajattelee.

Terveisin Alpertti

Juu se oli se Nettitikku Option, äkkiä ei selvinnyt, että kenen tekeleitä se lopulta on. (Vissiin Option Icon 225)

Levyltä tuli esille sen Soneran ohjelman kuvake joka on saman näköinen kuin Vistassakin.  Kun klikkailin kuvaketta niin mitään ei tapahtunut.

Olisi varmaan onnistunut jollain asennus loitsulla jota en osaa, siksi kyselin ennen kokeilua, kun kone ja tikku on Porissa, niin kestääpi taas ennenkuin voi kokeilla.

Ei myöskään toiminut omalle läppärille asennetulla 8.04 lts versiolla eikä 8.10 live cd- llä. Salasana kysely oli poissa.

Eikä lankayhteyttä ollut siellä käytössä.


Juu se pahuksen samsungin riesa kummittelee isälläkin kun hän meni ostamaan sen ennenkuin kysyi minulta.

Hän tarvitsisi skannaus toimintoa, jotta voi lähettää lasku ja kuitti kopiot pdf. muodossa tilitoimistoon.

111
pitäisi testata Soneran mokkulan toiminta isän koneella 8.10 live- cd:ltä.

asennusta rajoittavat tekijät ovat tuo soneran mokkula ja samsung scx- 4200

Nyt tiedän ettei Soneran mokkula toimi suoraan 8.10 live - cd-tä ja kun se pahuksen samsungin skannaus toimintokaan ei toimi ubuntussa enään, (sen sai viriteltyä toimimaan vanhoilla ajureilla 6.06).

Valitettavasti jouduin jättämään koneelle Vistan. Harmi.

112
Laitealue / Toimiiko soneran mokkula 8.10 live-cd:llä?
« : 04.11.08 - klo:18.57 »
pitäisi testata Soneran mokkulan toiminta isän koneella 8.10 live- cd:ltä.

asennusta rajoittavat tekijät ovat tuo soneran mokkula ja samsung scx- 4200

113
Toimiiko ubuntu8.10 samsung scx- 4200 suoraan, Live cd- kyllä tunnistaa laitteen mutta se ei tulosta?

Ekan kerran tuo samsungin tulostin tunnistuu live- cd: ltä, mutta vielä ei kuitenkaan tulosta.

Edistystä siis.

Joko joku on testannut jo asennetulta 8.10 versiolla sitä toimivuutta käytännössä 8.04 versiossa oli aika työ saada pelaamaan ja skannaus ei toimi vieläkään.

Pitäisi asentaa ubuntu isän yritys läppärille, kun osaan neuvoa puhelimessa ubua paremmin kuin vistaa.

Isäni ei tiedä paljoakaan tietokoneista.

Olisin asentanut 8.04 jo koneelle, mutten osannut siihen virittää soneran mokkulaa.

114
Laitealue / Vs: Hp550+Ubuntu
« : 17.09.08 - klo:15.45 »
Jep toimii kuin unelma 8.04 live cd:ltä asennettuna.
Alternate cd:llä ei ole suoraan sopivia ajureita asennukseen.
Puppylinuxilla on nopea ja näytönohjain toimii xvesa Vaihtoehdoehdolla.

Mutta tosiaan 8.04 livecd asennus on helpoin.

Hyvä ja edullinen läppäri. Jolla voi hyvin katsella videoita ja pelaa hyvin kun käyttää ubuntu- studio pakettia.

115
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: Ne rautavaatimukset?
« : 13.08.08 - klo:17.36 »
Tuo on jo senverta antiikkinen, että siihen kannattaa ennemmin koittaa jotain Puppylinuxia tai Damn Small Linuxia.

"normaali" distrot ei enää järkevästi toimi, modernit selaimet jo kyykyttää rajusti tuollaisella muistimäärällä olevaa konetta.

Jos jostain saa siihen muistin nostettua 128 tai  jopa 256 niin sitten Xubuntu jo pelittää.
Hitaasti... Nimittäin en usko että kannattaa laittaa Xubuntua jos on vain 150 MHz:n suoritin. Ubuntu openboxilla saattaisi pyöriä (server/commandline + openbox) tosin se pitäisi sitten laittaa tarpeeksi käytettäväksi itse. Mahtaako Crunchbang pyöriä tosin voi viedä liikaa kiintolevy tilaa. Tosin en saanut sitä asennettua yhteen IBM:ään johtuen luultavasti vähän viallisesta fat32 osiosta Windows 95:lla.

Crunchbang pyörii suht mukavasti IBM Aptiva AMD K6-2 450MHZ suorittimella ja 128Mb Ram muistilla.

Tosin firefox3 on vähän hidas ja nuhainen pyörittää varsinkin nykyisillä raskailla www sivustoilla.

Asentelussa käytin Crunchbang - lite 8.04.02 asennus cd:tä cruncbang täys versio ei jostain syystä jaksanut asentua. Kevyempi selain voisi tietysti olla parempi vaihtoehto.

Toivottavasti joku kielitaitoinen innostuisi tekemään Crunchbang tyyppisen tai vielä kevyemmän helposti asennettavan jakelupaketin Suomeksi niin olisin tosi onnellinen.

Tuo kielitaito kun tuppaa olemaan heikohkoa.

Crunchbang on hyvä ja mielenkiintoinen paketti. Asensin sen live - cd:ltä ja asennuksessa voi valita asennuskieleksi Suomen ja Suomi näppiksen.

116
Ainakin omien kokemusteni mukaan toimii loistavasti.

Mielenkiintoista.

Muutama lisäkysymys:

Tuleeko säästöjä kännykkälaskuissa?

Entä mikä on alin toimiva mobiili laajakaistanopeus skype käytössä?

Entä 3g alueen ulkopuolella?

Toimiiko normaaleilla skype palikoilla?

117
Pikaisella haulla ei löytynyt aiheesta mitään joten, onko joku kokeillut voiko matka laajakaistaliittymillä tehdä skype puheluita?

En nimittäin tiedä skypestä mitään.

118
Sama ongelma, mutta synapticin mukaan modulit 2.6.24-14:sta 2.6.24-20:een ovat samaa pakettia, jonka takia en ole vielä rohjennut poistaa sitä. proposed-nimistä tiedostoakaan ei löydy (valmiiksi pois päältä?).
Mikä avuksi?

Katsoitko seuraavasta:  Järjestelmä, ylläpito, ohjelmalähteet, välilehti päivitykset, esijulkaistut päivitykset (hardy-proposet) kohdasta väkänen on poissa?

Sen jälkeen kun väkänen on poissa niin, poistu kohdasta sulje.

 (Muista kirjautua koneelle järjestelmän ylläpitäjänä jos et jo ole.)

Muoks. Ai niin laita synapticin etsikenttään seuraava haku: 2.6.24-20-generic

Haun pitäisi tuoda vihreäänä merkittynä oikeat paketit. Kun laitoin poistettavaksi kohdan linux-image-2.6-24-20-generic kohdan niin synaptic teki ehdotuksen poistettavista paketeista jotka poistin. Sitten tarkistin että proposed varasto oli pois käytöstä jonka jälkeen päivitin GoddamnDevilin antamalla koodilla Grubin.

Sen jälkeen uudelleen käynnistin tein itsekin sen ekankerran mutta toimi.

Voit vielä odottaa jos et ole ihan varma, että joku kokeneempi ehtii tarkistaa sepustukseni ettei, siihen pujahtanut virhettä.

119
Ei vanhassa kernelissä ole mitään vikaa.
Tuo uusi versio vain tuli oletukseksi menu.lst tiedostoon.

Voit poistaa sen uuden kernelin, kun vanha on käytössä.
ja päivittää grubin.

Käytä synapticia paketin poistoon, siis tuon uusimman kernelin.
Poista myös proposed varasto käytöstä, jos on ja sen jälkeen komenna
Koodia: [Valitse]
sudo update-grub
Nyt pitäisi käynnistyä oletuksena siihen vanhempaan kerneliin.


Toimi hyvin.
Kiitos avusta. Taisin möhlätä silloin asennusvaiheessa kun poistin proposed paketin käytöstä, painoin varmaankin kohtaa hylkää muutokset kun kerran proposed oli taas päällä.

Kiitos. :D

120
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/251344
ja
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=868280

Taas ongelmien lähteenä proposed-varasto..

Kiitos.

Englanninkielentaitoni ei ihan riittänyt kaiken ymmärtämiseen, joten onko tulossa korjauspäivitys joka automaattisesti korjaisi ongelman siitä vanhasta kernelistä vai pitääkö jotain tehdä ensin itse käsin?

Minulla on pIII ja pöytäkone 32- bittisenä versiona.

Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15