Suoraan sisältöön

Ubuntu 14.04 LTS | Lataa ja asenna | Tutustu yhteisöön | Blogi | Yritysten tarjoamat palvelut

Uusimmat julkaisut: 14.04.1 LTS ja 12.04.5 LTS
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Haku:  
Ubuntu Suomen keskustelualueet  »  Ubuntun kehittäminen ja yhteisö  »  Ubuntu Suomi ja yhteisöt  »  Aihe: Hakutulosten järjestys « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Hakutulosten järjestys  (Luettu 700 kertaa)
K-Veikko
Käyttäjä

Viestejä: 289Profiili
« : 02.10.11 - klo:08.20 »

Mielestäni tämän foorumin hakutulosten oletusjärjestyksenä saisi olla "Uusin ensin".

Nykyinen haku tuo kärkipäähän keskusteluja, jotka on käyty pääasiassa jo vanhentuneiden Ubuntu-versioiden ympärillä. Johtuu siitä, että tällainen pienen kielialueen foorumi vääjäämättä on varsin hiljainen postausten määrällä mitattuna.
tallennettu
anttimr
Käyttäjä

Viestejä: 1624

GNOME-fani


Profiili
« Vastaus #1 : 21.12.11 - klo:23.16 »

Kannatan, K-Veikon perustelu pitää paikkansa yleisesti. Sama asia tuli nyt mieleeni akuutin javapäivitysongelman vuoksi. Sunin (Oraclen) Javan selainliitännäisten tuen äkillinen lakkauttaminen estää varmasti monelle Ubuntun peruskäyttäjälle tärkeän Sampo Pankin verkkopankin käytön.

Foorumi palvelisi tässäkin ongelmatilanteessa tiedon etsijää paljon paremmin, jos perus hakutoiminnolla osuisi ensimmäiseksi ainoaan tällä hetkellä relevanttiin ketjuun:

http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=41249.0

Vanhat ohjeet ovat hyödyttömiä ja sekoittavia. Foorumin tavaliselle kirjoitajalle ei taida olla mitään konstia, jolla pystyisi tuon ketjun osuvuutta nostamaan.

muoks.
Jos kirjoitan foorumin hakulaatikkoon nyt "Sampo pankki ei toimi" löydän oikean ratkaisun sisältävän ketjun vasta  neljännessätoista hakutuloksesta.
« Viimeksi muokattu: 21.12.11 - klo:23.27 kirjoittanut anttimr » tallennettu

Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal
Sivuja: [1] | Siirry ylös Tulostusversio 
Ubuntu Suomen keskustelualueet  »  Ubuntun kehittäminen ja yhteisö  »  Ubuntu Suomi ja yhteisöt  »  Aihe: Hakutulosten järjestys « edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!