Suoraan sisältöön

Tervetuloa, %1$s. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
:  
Ubuntu Suomen keskustelualueet  »  Ubuntun kehittäminen ja yhteisö  »  Ubuntu Suomi ja yhteisöt  »  Aihe: Hakutulosten järjestys « edellinen seuraava »
: [1] |
: Hakutulosten järjestys  ( 709 )
K-Veikko
Käyttäjä

: 289« : 02.10.11 - klo:08.20 »

Mielestäni tämän foorumin hakutulosten oletusjärjestyksenä saisi olla "Uusin ensin".

Nykyinen haku tuo kärkipäähän keskusteluja, jotka on käyty pääasiassa jo vanhentuneiden Ubuntu-versioiden ympärillä. Johtuu siitä, että tällainen pienen kielialueen foorumi vääjäämättä on varsin hiljainen postausten määrällä mitattuna.
anttimr
Käyttäjä

: 1624

GNOME-fani


« #1 : 21.12.11 - klo:23.16 »

Kannatan, K-Veikon perustelu pitää paikkansa yleisesti. Sama asia tuli nyt mieleeni akuutin javapäivitysongelman vuoksi. Sunin (Oraclen) Javan selainliitännäisten tuen äkillinen lakkauttaminen estää varmasti monelle Ubuntun peruskäyttäjälle tärkeän Sampo Pankin verkkopankin käytön.

Foorumi palvelisi tässäkin ongelmatilanteessa tiedon etsijää paljon paremmin, jos perus hakutoiminnolla osuisi ensimmäiseksi ainoaan tällä hetkellä relevanttiin ketjuun:

http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=41249.0

Vanhat ohjeet ovat hyödyttömiä ja sekoittavia. Foorumin tavaliselle kirjoitajalle ei taida olla mitään konstia, jolla pystyisi tuon ketjun osuvuutta nostamaan.

muoks.
Jos kirjoitan foorumin hakulaatikkoon nyt "Sampo pankki ei toimi" löydän oikean ratkaisun sisältävän ketjun vasta  neljännessätoista hakutuloksesta.
« : 21.12.11 - klo:23.27 anttimr »

Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal
: [1] |  
Ubuntu Suomen keskustelualueet  »  Ubuntun kehittäminen ja yhteisö  »  Ubuntu Suomi ja yhteisöt  »  Aihe: Hakutulosten järjestys « edellinen seuraava »
:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi SMF 2.0.9 | SMF © 2014, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!